bugun fazla top gelmedi tolgaya biraz heyacani yenmis gibiydi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
ankaragücü maçinda takdir edildi.. kurtarislari iyiydi..
ama daha iyi olmali.
bu maçtada iyiydi... umarim daha iyi olur. tesekkürler tolga!..''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Ben yine iyimser konusmayacagim. Bu da senden beklentilerim çok fazla oldugundan dolayi sanirim. Bugünkü karsilasmada en çok aksayan yanin topunu oyuna sokmadaydi. Bir kaç top heba oldu. Tereddüt ettigin pozisyonlarda , ilk kafandan geçeni yapiver.
Alkislanacak güzel bir kurtaris var. Iyiye dogru gidiyorsun ve daha iyi olacak. Destegim her zaman seninle...Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Yorum
-
evet bu maçta daha da iyiydi Tolga. Ilerde milli takimin tek file bekçisi olacak bir genç insallah[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
artik yabancilardan kurtulma zamani geldi
bu çocuk 10 yil bu kaleyi birakmaz ins. tecrübesizlik varo kadarda olacak ama
bide bu çocugu gelecek yila hazirlamak lazim bize gelecek yil daha çok lazim çünkü
Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
BMN Tsira TRABZON
Yorum
-
Tesekkürler Tolga...Kalearkasindan gelip,o formayi giyme serefine erismis biri olarak su an bizim neler hissettigimizi eminim çok ii biliyorsundur...Gurur duyuyorum seninle...Ve hata da yapsan yanindayim.Ama umarimnhep böyle güzel gidersin...Yanindayiz!!!!!!!!!!!"Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
anlasilan o ki suan elimizdeki en iyi kalecimiz Tolga. Orhan onu GS maçinda oynatmasaydi, ki maç baslamadan stattaki herkes benle ayni fikirdeydi, suana kadar birçok maçta kalemizi koruyup daha az gol yememizi saglardi. Jeffersona biri yolu göstersin. çok gicik oluyorum ona, hele manisadan yedigi gol hala canli duruyo beynimde. rezil heriffff...OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
Yorum