Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Seni GS maçinda kaleye koyan zihniyetin yanlisligini sana maledenleri kinarim.Bence bu sokak kalecisi Jeffersondan daha iyisin.Kupa maçindaki kurtarisin mükemmeldi.Jefferson olsa o topu kesin sektirmis ve dönene top kaleyi bulmustu
    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

sans verildiginde senol günes kadar iyi olacagini iddaediyorum
      \"Senin Gücün Karanligi Yirtacak\"

Yorum

İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi

Dün Karagümrük maçinda bir kafa vurusunu kurtardi ki son zamanlarda böylesi bir reflekse sahit olmamistim hiç bir maçta... bu çocukta is var yahu.. el alemin milli takimina kaleci yetistirecegine zaten önümüzde bitmis bir sezon var yarim sezonu da tolgaya feda edelim 10 yillik bir kaleci kazanalim diyordum, hala da diyorum...

Mayasi saglam bir çocuga benziyor.. harcanip gitmesinden korkuyorum gerçekten...
        [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
        OFLUYUZ DIREKT ALLAHA BAGLIYIZ

Yorum

kayseri macinda buyuk ihtimalle toga oynuyacak,ona bol sans diliyorum,insallah kupa macindaki gibi iyi oynar.

Yorum

Tolga sen bugün idmanda sakatim numarasi yap ! ( Fatihgibi) , AHMET yine kaleye geçsin, sonra sen bir kutu boya al , kulübeleri boya , transfere 1 hafta daha var, IBB belediyenin yedek kalecisini alsinlar kadroya koysunlar, SANA GÜVENMEYENLERE yaziklar olsun .
            TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi

Dün Karagümrük maçinda bir kafa vurusunu kurtardi ki son zamanlarda böylesi bir reflekse sahit olmamistim hiç bir maçta... bu çocukta is var yahu.. el alemin milli takimina kaleci yetistirecegine zaten önümüzde bitmis bir sezon var yarim sezonu da tolgaya feda edelim 10 yillik bir kaleci kazanalim diyordum, hala da diyorum...

Mayasi saglam bir çocuga benziyor.. harcanip gitmesinden korkuyorum gerçekten...

CENK çocugu resmen harcadilar.

Yorum

Sen bakadur arkadas Bu vahid daha neler yapacak
                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

Bizim kariyer (!) sahibi hocamiz birseyler yapar sen merak etme world'um master'im!
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Hadi Tolga kendine güven ve çik Konya maçinda kendini göster.
                    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                      <T>
                      <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                      <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"> gs maçinda kötüydü,sanssizdi ama karagümrük maçinda iyiydi kurtardigi % 100 lük pozisyonlarda vardi sonuç olarak aksam oynamasi gereken bir isimdi</TD></TR>
                      <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                      <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                      <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

Tesis Günlügü
                        Kayseri deplasmanindan dün dönen takimimiz, Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri?nde bugün hafif bir çalisma yapti.

<DIV align=center></DIV>

Antrenmana, milli takimlarda bulunan Yattara, Ufukhan ve Ferhat, sakatliklari süren Lee ile Jefferson, disinde agri bulunan Tolga katilmadi.

Öte yandan, Yönetim Kurulumuzun transfer görüsmeleri nedeniyle izin verdigi Tomas Jun da takimla çalismalara katildi.

Yarin izin yapacak olan ekibimiz, Konyaspor maçinin hazirliklarina 25 Ocak Çarsamba günü saat 10:00?da ve 16:00?da yapacagi çift idmanla baslayacak.

sanirim Anlatir size neden oynamadigini.
                        Allahim Trabzonumu Özkan´Ihtirasindan Fatih´ín Kaprislerinden Koru

Yorum

Dis agrisindan dolayi bir futbolcu nasil oynayamaz ?,( oynatilmaz) Sakat olan FATIH nasil oynar ? Bu sorular çok sorulur,ancak kimse TOLGA nin oynamayisina birsey diyemiyor, örnegin SIMKOWYAK dis agrisindan oynamasaydi ve maglup olsaydik, ortalik yikilmisdi, NE DEMEK DIS AGRISINDAN FUTBOLCUMU OYNAMAZMIS ?

Kulüp doktorumuza helal olsun , iyi kulp bulmus, Hangi DIS HEKIMINE SORARSANIZ SORUN, DIS AGRISI nasil giderilir, apseli olsa bile futbol oynayabilirmi? CEVAP ; OYNAR , TOLGA NEDEN OYNATILMADI ?KIMSE BIZI KANDIRMASIN !

Yorum

kaRDES NE ALAKA SIMDI disi agriyan adam nasil oynasin hiç disin agrimadi heralde dis agrisi hiç biseye benzemezz

Yorum

İlk olarak esTeban tarafından gönderildi
                              kaRDES NE ALAKA SIMDI disi agriyan adam nasil oynasin hiç disin agrimadi heralde dis agrisi hiç biseye benzemezz

Dis agrisi bahane ?

Yorum

bugun çok güzel kalecilik yapti .helal olsun.kritik bir kaç top çikartti.hele baliç in sutunu çeldi orda mükemmeldi.boyu sayesinde kornerleride iyi aldi.insallah böyle devam eder.ALLAH nazardan saklasin
                                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

Yükleniyor...
                                X