Bu adam yediği onca hatalı golden sonra ancak torpilli olduğu için kalede kalabiliyordur. Başka türlüsü aklıma gelmiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Tolga şu başlığa gelip hakaret etmek isteyen ya da daha da ileri gidip argo konuşmalar yapmak isteyen birçok insan vardır eminim ama ben sana ne hakaret edeceğim ne de herhangi kötü bir söz söyleyeceğim sana sadece bir soru sormak istiyorum;
"Düşün ki bir takım var -Patagonya Cumhuriyeti'nde- kendi liginde ki 4 büyük takımdan biri olarak anılıyor ve orda bir kaleci var. Bu kaleci ki birinci kaleci olarak anıldığı 4-5 yıl içinde aynı kariyerine başladığı gibi eksiklikler barındırıyor. Ve geçen zaman içinde zaman içinde bunlarda en ufak bir iyileşme olmuyor.Hataları ise;
1. Yan top zaafı
2. Zamanlama hataları
3. Geri pas alamama/verememe problemi
4. Yer tutma da hata
5. Olmadık anlarda çok hatalı goller yemek"
Şimdi sana soruyorum sen bu kaleciyi takımda tutar mıydın? Oynatır mıydın?
Elini vicdanına koy ve cevapla.
Bu sorulara sürekli olarak "özevlatçılık" yapan "kimi" "yerel basınımızın" "sağlam" kalemleri de cevap versin. Bir takımın en önemli parçası olan kalecinin iyi olmasının ne demek olduğunu da göz önünde bulundurarak.
Hizmetlerin için teşekkürler Tolga, bu saatten sonra bu takımda sen üçüncü (3.) kaleciden başka bir şey olursan ben kesinlikle ve kesinlikle bir art niyet arayacağım (sakatlık ve ceza durumları haricinde).Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
abi,
boş şişeyi istediğin kadar kafaya dik.
boşsa o şişe boştur.içemezsin bir şey.
biz buraya yazmakla kötü ettik tolgayı öyle mi?
sanırım gelip tüm futbolcuların burayı okuduğunu sanıyoruz.
öyle olsa barış şimdiye bojan krkic falan olmalı idi.
ama değil.
potansiyeli neyse o.
bu adamın da potansiyeli bu kadarmış.
pili bitti.
çoktan bitmişti.
Yorum
-
İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerak ediyorum şimdi
hüseyin i eleştirirken;
gelen hiçbir hoca hüseyin i kesemedi, milli takımda bile kesilmedi siz hala beğenmiyorsunuz bu adamı deniliyordu
aynı durum şimdi tolga için geçerli
yaniiii??
cok basit bunu anlamicak bişe yoq adamlar cemaatci huseyin tolga umut her hafta kalkınmada o tarikatcilerin camisine giderler gir tarikata istersen amatör ol takimda 11 sinAmErİkAn DoLaRiNiN bİLe ÜsTüNdE öNcE OF sOnrA aMeRiKa YaZaR
Yorum
-
abi yıllardan beri her sene altyapıdan kaleci yetişir.başka takımlara gönderilir.onların günahı ne.tolgaya verilen şans hangi alt yapıdan yetişen kaleciye verildi.yıllardan beri bir adam bir arpa boyu yol almaz mı.yaşıda ilerledi tolganın olgunluk doneminde artık.bu taraftar inan tolgaya çok sabır ettiİlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tolga'yı her fırsatta yerden yere vuran arkadaşlara tebrikler. Bravo, sonunda bitirdiniz çocuğu. Alkışlarım size. Helal olsun. Kazanan Trabzonspor oldu degil mi?
Tolga'ya hiç bir lafım yok. Artık benim için Trabzonspor kalesi Tolga icin tamamen kapanmıştır. Bence yetenekliydi, ama sinirsel olarak bu baskıları kaldiramadi, kendine guvenini iyice kaybetti ve bugünkü maç ile artik dibe vurdu.
Tekrar tebrikler arkadaşlar, tekrar, tekrar tebrikler. Tüm alkışlarım size. Darısı diğer gençlerin başına, buyrun meydan sizin... Nasilsa Tolga'nin kellesini aldınız, artik o gider, daha yerine Tayfun var, Huseyin var, onları da bitirirseniz, onlar da gidince, Barış, Ergin... sira sonra Onur'a da gelir.
Sistemli olarak böyle devam edin bu zihniyette. İçeriden baltalayin böyle ki, 30 sene daha şampiyonluk bekleriz biz, beklemeyi öğrendik nasıl olsa....
Bravo Büyük Trabzonspor taraftarı.

Yorum
-
İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tolga'yı her fırsatta yerden yere vuran arkadaşlara tebrikler. Bravo, sonunda bitirdiniz çocuğu. Alkışlarım size. Helal olsun. Kazanan Trabzonspor oldu degil mi?
Tolga'ya hiç bir lafım yok. Artık benim için Trabzonspor kalesi Tolga icin tamamen kapanmıştır. Bence yetenekliydi, ama sinirsel olarak bu baskıları kaldiramadi, kendine guvenini iyice kaybetti ve bugünkü maç ile artik dibe vurdu.
Tekrar tebrikler arkadaşlar, tekrar, tekrar tebrikler. Tüm alkışlarım size. Darısı diğer gençlerin başına, buyrun meydan sizin... Nasilsa Tolga'nin kellesini aldınız, artik o gider, daha yerine Tayfun var, Huseyin var, onları da bitirirseniz, onlar da gidince, Barış, Ergin... sira sonra Onur'a da gelir.
Sistemli olarak böyle devam edin bu zihniyette. İçeriden baltalayin böyle ki, 30 sene daha şampiyonluk bekleriz biz, beklemeyi öğrendik nasıl olsa....

İyi olan, potansiyeli olan zaman zaman kötü oynasa bile alkışlanır, sonuna kadar destek verilir. Ben de Tolga'nın çok yanında oldum, belki bir şeyler olabilir diye düşündüm. Ama özellikle bu sene son haftalardaki performansıyla maalesef Trabzonspor kalitesinde bir kaleci olmadığını ispatladı; neredeyse kaleye gelen her top gol oldu. Ne yapalım yani, Tolga gol yedikçe, kötü oynadıkça yine yanında mı olalım, yine kaleye onu geçirip puanlar saçalım mı?
Yorum
-
tolga amatör lig kalecisinden bi farki yoq dedim gene diorum ayaklarini kullanamayan kaleciden bişe olmaz yan toplari sıfır bikere bu dönemde cizgi kalecisi devri kapanmiştir adam kaleci dedigin hem iyi yer tutacak hem libero gibi takımı okuyacak ama bunda hicbirisi yoq hala kendini trabzonun pafinda oynuyor sanior nediyim cemaatci olmak vardi bu takimda
song egemen bile geri pas atmaya korkuor bakın maclara kalecisine guvenemeyen defans herzaman hata yapar bizde kalecilik yaptik bilioruz bu işleri o ruh hali bambaşkadir defans kalecisine guvenmesse ki guvenmior geriye bile pas atmior farkindaysaniz ozaman o takimdan hic bişe olmazAmErİkAn DoLaRiNiN bİLe ÜsTüNdE öNcE OF sOnrA aMeRiKa YaZaR
Yorum
-
İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu kadar saçma bi yorum görmedim. baştan aşağıya tutarsızlık.
gülüyorum sadecetaraf
Yorum
-
hadi yaa harbimi?İlk olarak oflureis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok basit bunu anlamicak bişe yoq adamlar cemaatci huseyin tolga umut her hafta kalkınmada o tarikatcilerin camisine giderler gir tarikata istersen amatör ol takimda 11 sin
tahmin etmezdim bunlardanBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum