Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tek hata ile oynadi oda gol olmadi zira bunu mac eksikligine baglamak isterim,kanatimce.Rize macindaki performansi ile ondan süpe edenlerin yüregine su serpti bir nebze.Inaniyorum egerki bir uste eldivenin yaninda bir iki yil piserse türkiye bu arkadasimizi hic unutmayacak.
    Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• 1-2 yıl daha pişse yanacak hocam yapma yaa...
      güven vermiyor daha da gelişeceğini sanmam...
      "53"

Yorum

• Tolga iyi Kaleci.

Tolga oyuna soğuk..

Tolga iyi bir kaleci hocasına görünmeli.

Tolga yörenin çocuğu,artıları çok.

Tolga olur.

Yorum

• İlk olarak lazooo28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hala jefferson un harcandigi kanaatindeyim
          ...+++1967...
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Kendisinden umutluydum ama hala soğukkanlı özgüvenli deil.. Onun için üzülüyorum artık o derece.. Yoksa yetenekli bir kaleciydi gerçekten..
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Öyle gol mü yenir Tolga yaa
              -1461 TRABZON-

Yorum

• valla tolga sana ne desem bilmiyorum;meslektaşız en iyisi susuyum.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Sen Kalecimisin ?
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• bu goller yenmez tolga......

Yorum

• brawo cok güzel amatör goller yiyosun!!
                      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Söyelemekle olsa kediden kasap olurdu.Bu adamdan kaleci maleci olmaz.Kardeşim biz top oynarken '' G.t istopu '' dediğimiz bir hareket vardı ayağına hakim olanlar fantazi için bu hareketi yaparlardı ama bunu kaleciler yapmazdı.Bu adam ne yapmaya çalıştığını ben anlamıyorum ama koskoca Milli Takım Hocalığı yapmış Ersun Hoca'da bunu göremiyorsa ne diyebilim ancak ; Pes yani.... diyorum.
                        Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                        Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                        Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• hauu gol yenirmiydi bilmiyorum ama bana basit gibi geldi yenmezdi yani
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• koskoca TS nin kalecisi bu adama emanetse vay halimize.

Yorum

• Burada Tolga hakkında yazdıklarınıza katılmıyorum. Tolga çok iyi bir kaleci olmayabilir ve bana göre de çok iyi bir kaleci değildir; ama Tolga iyi kalecidir. Birazcık kalede oynayan adam Tolga'nın iyi kaleci olduğunu görebilir. Tolga'nın yediği gol tamamen şanssızlığıdır. Tamam, belki bir nebze olsun hatası da vardır; ancak top alçaktan geldi ve Tolga'nın da boyu uzun. Uzun boylu kalecilerin yerden gelen toplarda (hele de üstüne geliyorsa) kedi gibi çevik olması beklenemez. Her kaleci hata yapar ve Tolga'da yapacaktır. Bana göre daha iyisi gelene kadar en iyisi Tolga.
                              Herkesin zamanında alınmasını çok istediği Martinez'in yediği gollere baktınız mı? Adam topa hamle bile yapamıyor, sadece bakıyor. Bir de o golleri Tolga yeseydi. Yanmıştı o zaman... Ben Tolga'nın sadece baktığı çok az top gördüm. En azından hamle yapmaya çalışıyor. Jeff de iyi kalecidir ve Tolga'nın ayarından fazla değildir. Jeff'in de yediği gollere bir bakabilirsiniz yani...

Yorum

• yedigi gollü gördüm ama tam bjkamadim hatali mi degil mi diye ama bana cok basit geldi ama sunu da demek istiyorum 2-1 oldugunu ögrenince hemen TOLGA hata yapmisdir da yemissizdir dedim ve bana öyle geldi ama bugün daha iyi izlicem...
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X