Valla ne yalan söylüyeyim şu performansını sürdürecekse kalede kalsin. Gayet iyiydi bugun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
bozuk saat bile 24 saatte 2 kere doğruyu gösterir.tolga gibi bir kaleci de 34 maçta 2 maç iyi oynar.onlardan 1'isini oynadı bu akşam rize maçında geriye kaldı sadece 1 ayman denilen ........ bile gol atıyosa bu takımda 11 de oynuyosa tolgaya bi şey demiyorum şimdilik
not:........... 'lı yerler genel ahlaka aykırı ve +18 olduğu için oraları .............. ile geçiştirdim.kusura bakmayın♥Umut Bulut♥
Yorum
-
görünen sudur ki bu takimin birinci kalecisi tolgadir.oynadikca daha faydali olacagina inaniyorum.kaleci oynadikca gelisir.tolgaya güvenmeli,hata yapsada bunu kendisine cok görmemeliyiz.yillarin kalecisi özden yedigi ilk iki golü sanirim herkes görmüstür.bunu da gözönünde bulundurup ona göre degerlendirelim tolgayi."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
hala tolganın ve diğerlerinin KESİNLİKLE kalecimiz olamayacağı düşüncesindeyim. !
Bugün iyiydi ama.Daha dikkatli idi.Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
Al benden de o kadarİlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün iyiydi ama her gelen topta korkuyorum açıkçası hata yapacak diye.Umarım her maç bu performasını sürdürürsün.
Bu kaleciye karşı bir şekilde önyargı edindim ve ne yapsa o yargımdan bir türlü kurtulamıyorum
Sanırım fiziğinin son derece zayıf ve kaleyi dolduramıyor olması bana güven vermiyor..
Yoksa bu akşamki performansına diyeek tek bir şey bile yok..
Ama ben gene de kalemizde Mondragon cüssesinde bir kaleci görsem kendimi daha rahat hissederdim açıkçası
Bu akşam için Tolga' nın da hakkını verip kendisini tebrik ediyorum
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Şimdilik Ahmet'i sallayamalım O kaleye geçerse yandık. Onur desek daha ayakları yere basmıyor bu atmosferde onuda kaleye alamayız biraz kazanmaya başlıyalım anca o zaman geçer. Jefferson'u Zİya sağolsun harcadı kral gibii kaleciyi elimizde 1 tek Tolga kaldı hava toplarında iyi boyuda uuzun savunmada da biraz iş olsaydı gol yiyeceğini sanmam. :]
Yorum
-
açıkcası senden hala korkuyorum tolga.bana hiç güven vermiyosun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum