Bu maç ile birlikte bendeki kredini doldurdun Tolga. Allah sana kalecilik hayatında başarılar versin. Artık hakkında birşeyler yazmak veya konuşmak istemiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
Ne yazık ki öyle..Çok savundum ama kalede güven vermiyor ...Uzun degajlarısıfır ,elle oyun kuramıyor ,kaleyi dolduramıyor..Bunları yazmak istemezdim ama napalım kaderİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç ile birlikte bendeki kredini doldurdun Tolga. Allah sana kalecilik hayatında başarılar versin. Artık hakkında birşeyler yazmak veya konuşmak istemiyorum.
İnadımdan geri adım atıyorum ve Onur'a başarılar diliyorum
Yorum
-
Ha bu arada 2. dakika da (sanırım aymandı) adananın kullandığı kornerden vurulan kafa şutunu,aymanın ön direkte çizgiden çıkardığını UNUTMADIM !
Sen o sırada hüseyine sarılıyordun ! ! !Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
Aynen öyle. Hep savundum ve arkasında durdum. Ama böyle ikinci sınıf takıma karşıda kalede bu kadar kötü olduğunu hiç düşünmemiştim.İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yazık ki öyle..Çok savundum ama kalede güven vermiyor ...Uzun degajlarısıfır ,elle oyun kuramıyor ,kaleyi dolduramıyor..Bunları yazmak istemezdim ama napalım kader
İnadımdan geri adım atıyorum ve Onur'a başarılar diliyorum
Bu akşam anladımki Tolga bana kalede güven vermiyor.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Sana Trabzonspor'un kalecisi olabilir diyenler utansın !
Bu kadar kötü bir kaleci olabilir mi.
Ne degaj cekebiliyor ne geri verebilen pası uzaklaştırabilir Ne eliyle oyunu başlatabiliyor.
Ne kaldı geriye.
Jefferson senden ne eksiği war. Fazlası bile var.
Sende def Git !Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Senden kaleci olmaz Top toplayıcı Bile olamassın,Adam top ayağıma gelsin diye bekliyor,kendi kendini penaltı atışında sakatlıyor,
Sana Defol demiyorum,Sana Güle güleSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
Ben dün maca baktim ve her ayana gelen topda KALP krizi gecirecektim... cattik vallahi billahi adam ayandaki toplari buyur ADANALI ben sizi severim bana gol atabilirsiniz dedi ama atamadilar...bundan kaleci maleci olmaz...TS 3.kalecisi olmasi lazim...JEFFERSON-AHMET daha iyi bundan belki de ONUR da daha iyidir tanimadigim icin konusamam ama suna eminim ki TOLGA ZENGIN berbaaaatt.......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
ben iddia ediyordum bu takımın 1, kalecisi jeff tir diye,hala öyle düsünüyorum.
tolga için ise en azından ahmetten daha iyidir diyebilirim.onur u görmedim ama bunu iddia ederim jeff in yerini tutamaz.hatta bence türkiye nin en iyi kalecisi jeff tir.
o adamın ahını cekiyoruz,ersun hoca bu kadar da kör olamassın.sanada saygım kalmadı.cıkardıgın kadroya bizim halı saha grubu bile kök söktürürdü inan
adanayı yenicemiz aklımın ucundan bile gecmedi.
ersun hoca titre kendine gel.
SAVAŞA HAYIR.....
Yorum
-
İlk olarak abcdef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana Trabzonspor'un kalecisi olabilir diyenler utansın !
Bu kadar kötü bir kaleci olabilir mi.
Ne degaj cekebiliyor ne geri verebilen pası uzaklaştırabilir Ne eliyle oyunu başlatabiliyor.
Ne kaldı geriye.
Jefferson senden ne eksiği war. Fazlası bile var.
Sende def Git !İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenden kaleci olmaz Top toplayıcı Bile olamassın,Adam top ayağıma gelsin diye bekliyor,kendi kendini penaltı atışında sakatlıyor,
Sana Defol demiyorum,Sana Güle güleİlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen dün maca baktim ve her ayana gelen topda KALP krizi gecirecektim... cattik vallahi billahi adam ayandaki toplari buyur ADANALI ben sizi severim bana gol atabilirsiniz dedi ama atamadilar...bundan kaleci maleci olmaz...TS 3.kalecisi olmasi lazim...JEFFERSON-AHMET daha iyi bundan belki de ONUR da daha iyidir tanimadigim icin konusamam ama suna eminim ki TOLGA ZENGIN berbaaaatt....İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben iddia ediyordum bu takımın 1, kalecisi jeff tir diye,hala öyle düsünüyorum.
tolga için ise en azından ahmetten daha iyidir diyebilirim.onur u görmedim ama bunu iddia ederim jeff in yerini tutamaz.hatta bence türkiye nin en iyi kalecisi jeff tir.
o adamın ahını cekiyoruz,ersun hoca bu kadar da kör olamassın.sanada saygım kalmadı.cıkardıgın kadroya bizim halı saha grubu bile kök söktürürdü inan
adanayı yenicemiz aklımın ucundan bile gecmedi.
ersun hoca titre kendine gel.
Icinizde anladigim kadari ile kalecilik yapmis bir arkadasimiz yok ve Albayrak yönetimine kizginliginizi futbolculardan cikarmaya onlarin hak etmedigi ve sizlere yakismayan kelimeleri kullaniyorsunuz.Iki senedir yapilan Futbolcu transferlerindeki yanlisliklar ve yanlis teknik heyet üzerindeki inatci tutum ayriyeten niyeti bozuk olan bu yönetimin diyetini gelin futbolcular cekmesin.Trabzonspor un geldigi bu noktada Tolga nin nekadar günahi var taktirinize birakiyorum ama gercek sudur.Bir Kaleci ismi X olabilir egerki önde saglam bir defans kurgusu yok ise ve her gelen top kaleci ile bulusuyor defans elemanlari aralarinda anlasamiyor ve birbirlerini tamamlamiyor ise kim oynarsa oynasin farkli olmaz.Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var
Yorum
-
katılıyorum.şu durumda en az suçlanması gerekenler kalecilerdir.ki buna hiç sevmediğim,bişe olmaz dediğim ahmeti bile katıyorum.İlk olarak AYDIN KANTEKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIcinizde anladigim kadari ile kalecilik yapmis bir arkadasimiz yok ve Albayrak yönetimine kizginliginizi futbolculardan cikarmaya onlarin hak etmedigi ve sizlere yakismayan kelimeleri kullaniyorsunuz.Iki senedir yapilan Futbolcu transferlerindeki yanlisliklar ve yanlis teknik heyet üzerindeki inatci tutum ayriyeten niyeti bozuk olan bu yönetimin diyetini gelin futbolcular cekmesin.Trabzonspor un geldigi bu noktada Tolga nin nekadar günahi var taktirinize birakiyorum ama gercek sudur.Bir Kaleci ismi X olabilir egerki önde saglam bir defans kurgusu yok ise ve her gelen top kaleci ile bulusuyor defans elemanlari aralarinda anlasamiyor ve birbirlerini tamamlamiyor ise kim oynarsa oynasin farkli olmaz.
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle. Hep savundum ve arkasında durdum. Ama böyle ikinci sınıf takıma karşıda kalede bu kadar kötü olduğunu hiç düşünmemiştim.
Bu akşam anladımki Tolga bana kalede güven vermiyor.
Biz bunu en başından beri söylüyoruz....
Yorum
-
sorun evet yönetim ama kardesim bu üç kalecinin arkasına jeffi koymak hataların en büyügüdür.bırakın tolga trabzonlu falan,yetenegi olan oynasın.jeff trabzonsporun degil trabazonspor o kalecinin ayarı bir takım degil.takımı sıradan hale getirdiler.adam hala takımda ise bırakın kaleciligini kişilik var adam da.
yazık ediyoruz onca yetenegi harcadık,bu yönetimin tek hayırlı bi işini gösterin yeter bi tane istiyorum.SAVAŞA HAYIR.....
Yorum
-
jeff konusunda sonuna kadar haklısın.yazık ettik....aynısını jun,musampa,szymek,risp gibi çook topçumuza yaptık malesef.İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesorun evet yönetim ama kardesim bu üç kalecinin arkasına jeffi koymak hataların en büyügüdür.bırakın tolga trabzonlu falan,yetenegi olan oynasın.jeff trabzonsporun degil trabazonspor o kalecinin ayarı bir takım degil.takımı sıradan hale getirdiler.adam hala takımda ise bırakın kaleciligini kişilik var adam da.
yazık ediyoruz onca yetenegi harcadık,bu yönetimin tek hayırlı bi işini gösterin yeter bi tane istiyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum