Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maç ile birlikte bendeki kredini doldurdun Tolga. Allah sana kalecilik hayatında başarılar versin. Artık hakkında birşeyler yazmak veya konuşmak istemiyorum.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu maç ile birlikte bendeki kredini doldurdun Tolga. Allah sana kalecilik hayatında başarılar versin. Artık hakkında birşeyler yazmak veya konuşmak istemiyorum.
      Ne yazık ki öyle..Çok savundum ama kalede güven vermiyor ...Uzun degajlarısıfır ,elle oyun kuramıyor ,kaleyi dolduramıyor..Bunları yazmak istemezdim ama napalım kader
      İnadımdan geri adım atıyorum ve Onur'a başarılar diliyorum

Yorum

• Ha bu arada 2. dakika da (sanırım aymandı) adananın kullandığı kornerden vurulan kafa şutunu,aymanın ön direkte çizgiden çıkardığını UNUTMADIM !
        Sen o sırada hüseyine sarılıyordun ! ! !
        Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne yazık ki öyle..Çok savundum ama kalede güven vermiyor ...Uzun degajlarısıfır ,elle oyun kuramıyor ,kaleyi dolduramıyor..Bunları yazmak istemezdim ama napalım kader
          İnadımdan geri adım atıyorum ve Onur'a başarılar diliyorum
          Aynen öyle. Hep savundum ve arkasında durdum. Ama böyle ikinci sınıf takıma karşıda kalede bu kadar kötü olduğunu hiç düşünmemiştim.

Bu akşam anladımki Tolga bana kalede güven vermiyor.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ahmet Sahin bu adama 5 basar...hemde cok rahat...
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Sana Trabzonspor'un kalecisi olabilir diyenler utansın !

Bu kadar kötü bir kaleci olabilir mi.

Ne degaj cekebiliyor ne geri verebilen pası uzaklaştırabilir Ne eliyle oyunu başlatabiliyor.

Ne kaldı geriye.

Jefferson senden ne eksiği war. Fazlası bile var.

Sende def Git !
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Senden kaleci olmaz Top toplayıcı Bile olamassın,Adam top ayağıma gelsin diye bekliyor,kendi kendini penaltı atışında sakatlıyor,
                Sana Defol demiyorum,Sana Güle güle
                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Ben dün maca baktim ve her ayana gelen topda KALP krizi gecirecektim... cattik vallahi billahi adam ayandaki toplari buyur ADANALI ben sizi severim bana gol atabilirsiniz dedi ama atamadilar...bundan kaleci maleci olmaz...TS 3.kalecisi olmasi lazim...JEFFERSON-AHMET daha iyi bundan belki de ONUR da daha iyidir tanimadigim icin konusamam ama suna eminim ki TOLGA ZENGIN berbaaaatt....
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• degaj yapmak cokmu zor bir olaydır.. her antremandan sonra bir iki calıssa duzelecek bisey degilmidir. bu adamlar kendini neden gelistiremiyor
                    Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                    -ismail-

Yorum

• ben iddia ediyordum bu takımın 1, kalecisi jeff tir diye,hala öyle düsünüyorum.
                      tolga için ise en azından ahmetten daha iyidir diyebilirim.onur u görmedim ama bunu iddia ederim jeff in yerini tutamaz.hatta bence türkiye nin en iyi kalecisi jeff tir.
                      o adamın ahını cekiyoruz,ersun hoca bu kadar da kör olamassın.sanada saygım kalmadı.cıkardıgın kadroya bizim halı saha grubu bile kök söktürürdü inan
                      adanayı yenicemiz aklımın ucundan bile gecmedi.

ersun hoca titre kendine gel.
                      SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• İlk olarak abcdef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sana Trabzonspor'un kalecisi olabilir diyenler utansın !

Bu kadar kötü bir kaleci olabilir mi.

Ne degaj cekebiliyor ne geri verebilen pası uzaklaştırabilir Ne eliyle oyunu başlatabiliyor.

Ne kaldı geriye.

Jefferson senden ne eksiği war. Fazlası bile var.

Sende def Git !
                        İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Senden kaleci olmaz Top toplayıcı Bile olamassın,Adam top ayağıma gelsin diye bekliyor,kendi kendini penaltı atışında sakatlıyor,
                        Sana Defol demiyorum,Sana Güle güle
                        İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben dün maca baktim ve her ayana gelen topda KALP krizi gecirecektim... cattik vallahi billahi adam ayandaki toplari buyur ADANALI ben sizi severim bana gol atabilirsiniz dedi ama atamadilar...bundan kaleci maleci olmaz...TS 3.kalecisi olmasi lazim...JEFFERSON-AHMET daha iyi bundan belki de ONUR da daha iyidir tanimadigim icin konusamam ama suna eminim ki TOLGA ZENGIN berbaaaatt....
                        İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben iddia ediyordum bu takımın 1, kalecisi jeff tir diye,hala öyle düsünüyorum.
                        tolga için ise en azından ahmetten daha iyidir diyebilirim.onur u görmedim ama bunu iddia ederim jeff in yerini tutamaz.hatta bence türkiye nin en iyi kalecisi jeff tir.
                        o adamın ahını cekiyoruz,ersun hoca bu kadar da kör olamassın.sanada saygım kalmadı.cıkardıgın kadroya bizim halı saha grubu bile kök söktürürdü inan
                        adanayı yenicemiz aklımın ucundan bile gecmedi.

ersun hoca titre kendine gel.

Icinizde anladigim kadari ile kalecilik yapmis bir arkadasimiz yok ve Albayrak yönetimine kizginliginizi futbolculardan cikarmaya onlarin hak etmedigi ve sizlere yakismayan kelimeleri kullaniyorsunuz.Iki senedir yapilan Futbolcu transferlerindeki yanlisliklar ve yanlis teknik heyet üzerindeki inatci tutum ayriyeten niyeti bozuk olan bu yönetimin diyetini gelin futbolcular cekmesin.Trabzonspor un geldigi bu noktada Tolga nin nekadar günahi var taktirinize birakiyorum ama gercek sudur.Bir Kaleci ismi X olabilir egerki önde saglam bir defans kurgusu yok ise ve her gelen top kaleci ile bulusuyor defans elemanlari aralarinda anlasamiyor ve birbirlerini tamamlamiyor ise kim oynarsa oynasin farkli olmaz.
                        Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• İlk olarak AYDIN KANTEKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Icinizde anladigim kadari ile kalecilik yapmis bir arkadasimiz yok ve Albayrak yönetimine kizginliginizi futbolculardan cikarmaya onlarin hak etmedigi ve sizlere yakismayan kelimeleri kullaniyorsunuz.Iki senedir yapilan Futbolcu transferlerindeki yanlisliklar ve yanlis teknik heyet üzerindeki inatci tutum ayriyeten niyeti bozuk olan bu yönetimin diyetini gelin futbolcular cekmesin.Trabzonspor un geldigi bu noktada Tolga nin nekadar günahi var taktirinize birakiyorum ama gercek sudur.Bir Kaleci ismi X olabilir egerki önde saglam bir defans kurgusu yok ise ve her gelen top kaleci ile bulusuyor defans elemanlari aralarinda anlasamiyor ve birbirlerini tamamlamiyor ise kim oynarsa oynasin farkli olmaz.
                          katılıyorum.şu durumda en az suçlanması gerekenler kalecilerdir.ki buna hiç sevmediğim,bişe olmaz dediğim ahmeti bile katıyorum.
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynen öyle. Hep savundum ve arkasında durdum. Ama böyle ikinci sınıf takıma karşıda kalede bu kadar kötü olduğunu hiç düşünmemiştim.

Bu akşam anladımki Tolga bana kalede güven vermiyor.

Biz bunu en başından beri söylüyoruz....

Yorum

• sorun evet yönetim ama kardesim bu üç kalecinin arkasına jeffi koymak hataların en büyügüdür.bırakın tolga trabzonlu falan,yetenegi olan oynasın.jeff trabzonsporun degil trabazonspor o kalecinin ayarı bir takım degil.takımı sıradan hale getirdiler.adam hala takımda ise bırakın kaleciligini kişilik var adam da.
                              yazık ediyoruz onca yetenegi harcadık,bu yönetimin tek hayırlı bi işini gösterin yeter bi tane istiyorum.
                              SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sorun evet yönetim ama kardesim bu üç kalecinin arkasına jeffi koymak hataların en büyügüdür.bırakın tolga trabzonlu falan,yetenegi olan oynasın.jeff trabzonsporun degil trabazonspor o kalecinin ayarı bir takım degil.takımı sıradan hale getirdiler.adam hala takımda ise bırakın kaleciligini kişilik var adam da.
                                yazık ediyoruz onca yetenegi harcadık,bu yönetimin tek hayırlı bi işini gösterin yeter bi tane istiyorum.
                                jeff konusunda sonuna kadar haklısın.yazık ettik....aynısını jun,musampa,szymek,risp gibi çook topçumuza yaptık malesef.
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X