golde hatan yok ama en az 3-4 defa bosa cikti ve halanda topa vurmasini ögrenemedim senden kaleci maleci olmaz...madem ki jefferson gidicek ozaman ONUR sezon sonuna kadar kaleye koyarim eger iyise dvm ederim eger tecrübe ve eksiklik varsa sezion sonu yabanci 32-33 yasinda bi kaleci alirim onu oynatirim 1-2 sene daha sonra ONUR`a birakirim...
Tolgada eskiye göre biraz gelişme var ancak yediği ilk golde yatcağına beklese adamın yanında koşsa biraz daha geç bekleyip de yatsa gol olmazdı hemen yere kapandı neyse olur onun pek sucu yok...
ancak kale vuruşları berbat
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
yav tolga iyisin hoşsunda,bu degajların hepsi neden rakibe gider,kullandığın autların hepsi neden rakibe gider.daha doğrusu neden hiç bizim topçuların yakınına düşmez,işte bunu anlayabilmiş değilim.
Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
futbolcuda olması gereken güç yok kas yok bu adamda.. hala ögrenemedi halaaa ... ne biçim kale vuruşu.. orta sahayı geçmiyor ve cok ezik vuruyo topa cok cılız vuruo
geç bunları ya şenol güneşin koruduğu,her yıl ortalama 20 gol yiyen bi kaleyi bu çocuk mu koruyacak ya adam 17 maçta zaten 20 tane yedi...ama bak bu yonu ii diyebileceğimiz yonu var mı?..yok elbette işte olmayınca neylesin derviş buna kaldık
geç bunları ya şenol güneşin koruduğu,her yıl ortalama 20 gol yiyen bi kaleyi bu çocuk mu koruyacak ya adam 17 maçta zaten 20 tane yedi...ama bak bu yonu ii diyebileceğimiz yonu var mı?..yok elbette işte olmayınca neylesin derviş buna kaldık
defans defans olmayınca oraa casillas ı koysak gene yer gene yer
tolga yan toparda çok etkisiz. bunu çözmesi lazım. o alan senin gelen top da senin.
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum