Tolga hatalı bir gol yedin.Kolundaki pazuband bile kızardı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Gol anında çıkıp çıkmama konusunda tereddüt etti ve o an dağıldı pozisyonda. Sonra dönüp gelen şutta koltuk altından golü. Kalecilik zor zanaat ve kalecilerin psikolojilerinin çok iyi olması gerekiyor ( bkz. Metin AKTAŞ )
Umarım eksikliklerinden ders çıkarır.
Destek olalım transfer zamanı geçtiElveda Trabzon Merhaba Ankara
Yorum
-
boyu uzun kalecilerin böle gol yemesi normaldir ilerde de yer bu golleri alışacağız artıkİlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet koltuk altından hatalı olabileck gol yedi ama yinede kendini geliştiriyor ve ben güveniyorum.
dünyanın en ünlü kalecileri bile abuk-sabuk goller yerler.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
TS Şenol Güneş'ten beri kalede sorun yaşıyor.Ama en büyük sorunuda bu sene.Çünkü kalede problem olduğu bas bas bağırırken nedendir yada hangi akla hizmet ettiği bilinmez td kadrosunu işgal eden zat inatla bunu görmemekte.Tolga isimli kalecinin üstüne gelen tek şutu dahi içeri alması gençlik yada tecrubesizlikle izah edilemez.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
kaptanlık da yakışıyor.yediği gol biraz saçmaydı ama o kadar yakından öyle bir şut cidden çok zor bence.hemen asıp kesmemek lazım.
tolga sana her zaman güveniyorum.takımı da iyi toparlıyor.kaptanlığı gayet güzel yapıyor.helal olsun diyorum tekrar.HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

tolga 83 doğumlu
ayrıca kaptanlıkda iyi gider tolgaya..
Yorum