Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolga hatalı bir gol yedin.Kolundaki pazuband bile kızardı.

Yorum

• rize maçında hiç iş düşmediii düştüğünde de yedi zaten süper bir gol yese hiç bişey deemen 10 tane yesinde bu adam çalışmıyo mu hiç yaa kolunun altındaki topuu aldı içeri tut demiyorum senden seksin yaaa
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Gol anında çıkıp çıkmama konusunda tereddüt etti ve o an dağıldı pozisyonda. Sonra dönüp gelen şutta koltuk altından golü. Kalecilik zor zanaat ve kalecilerin psikolojilerinin çok iyi olması gerekiyor ( bkz. Metin AKTAŞ )
        Umarım eksikliklerinden ders çıkarır.
        Destek olalım transfer zamanı geçti
        Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

• Maç boyu pek iş düşmedi ama yine komik bir gol yedi
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• yedigi gol yenilecek bir gol değildi bi kerede topu tutta bizi şaşırt ya..
            Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• evet koltuk altından hatalı olabileck gol yedi ama yinede kendini geliştiriyor ve ben güveniyorum.

dünyanın en ünlü kalecileri bile abuk-sabuk goller yerler.

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                evet koltuk altından hatalı olabileck gol yedi ama yinede kendini geliştiriyor ve ben güveniyorum.

dünyanın en ünlü kalecileri bile abuk-sabuk goller yerler.
                boyu uzun kalecilerin böle gol yemesi normaldir ilerde de yer bu golleri alışacağız artık
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• koltuk altından gol mu yenir laa

Yorum

• yenir la ....

Yorum

• TS Şenol Güneş'ten beri kalede sorun yaşıyor.Ama en büyük sorunuda bu sene.Çünkü kalede problem olduğu bas bas bağırırken nedendir yada hangi akla hizmet ettiği bilinmez td kadrosunu işgal eden zat inatla bunu görmemekte.Tolga isimli kalecinin üstüne gelen tek şutu dahi içeri alması gençlik yada tecrubesizlikle izah edilemez.
                      Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                      Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                      Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• yenir la ....
                        yenmez abii yaa

Yorum

• ama her maçta yemezler dimi?!?!?

bn güvenemiyorum tolgaya ama nede olsa bizim evladımız sahip çıkmak zorundayız...
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• kaptanlık da yakışıyor.yediği gol biraz saçmaydı ama o kadar yakından öyle bir şut cidden çok zor bence.hemen asıp kesmemek lazım.
                            tolga sana her zaman güveniyorum.takımı da iyi toparlıyor.kaptanlığı gayet güzel yapıyor.helal olsun diyorum tekrar.
                            HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• bi kere kaptanlık verilmesi çok anlamsız 20 yaşında kaptan olmaz bence. kaptanın biraz yaşı ve tecrübesi olması gerek. neyse yediği gol de yine hatalıydı ama hatalı gol yeme hakkınını böyle maçlarda kullanırsa sorun olmaz yeter ki kritik skoru etkileyen goller yemesin

Yorum

• 20 mi tolga 83 doğumlu ayrıca kaptanlıkda iyi gider tolgaya..

tolga sana güveniyoruzzzzzzz
                                En son Kadir tarafından düzenlendi; 27.08.2007, 17:31.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X