Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tolga bize yeter kaleci transferine gerek yok sonuna kadar tolgaya güveniyorum.. güvenmeliyiz ..

Yorum

• oynaya oynaya daha verimli oluyor...

destek vermek lazim...
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Dünkü oyunundan da memnunum.
        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Bence çok iyi bir kaleci.Nerdeyse her şutu tutuyor
          BU SENE KESİN ŞAMPİYON ..TS.. İŞTE ŞAMPİYON GELİYOR!!!

Yorum

• tolga'da da top tutmama hastalığı başladı tüm topları yumrukluyo jeferson mu öğretti nedir
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• oftaş maçında sekerek gelen zorluk derceside yüksek sayılabiecek şutları sektirmeden tutması bence güzeldi

Yorum

• gün geçtikçe özgüveni geliyor.artık kalede daha rahat ve hakim duruyor.arkasında onu zorlayabilecek bi kalecide yok.daha iyi olmalı bu fırsatı iyi kullanmalı
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• sen bu takımın ve milli takımın kalesini uzun yıllar korayacaksın tolga.. sana güveniyorum
                  VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• tolga için uzun süredir yazmıyorum.şimdi içimden geldi.gerçekten kendini geliştiriyor.hala ufak tefek eksiklikler var ama kapatacağına inanıyorum.gün geçtikçe daha iyi oluyor.
                    zaten bana özü karadeniz olan,önce trabzonspor taraftarı olan bir oyuncu de;yetenekli de;sahada her şeyini vermeye çalışıyor de akan sular durur benim için.kendini de geliştirmesi çok mükemmel.inşallah bizi şampiyon da yapacak,avrupada da tanıttıracaktır kendi dileği gibi
                    HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• bu fatih terim hakan arıkan ve serdar kulbilge de Tolga dan fazla ne buşuyor yav..
                      kaleci transferi gereksiz Tolga yeter bize.

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu fatih terim hakan arıkan ve serdar kulbilge de Tolga dan fazla ne buşuyor yav..
                        kaleci transferi gereksiz Tolga yeter bize.
                        bizans takımlarının adamları olmaları yeterli bence adam hemşericilik yapıyo
                        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Koltuğunun altından yediği kaçıncı bu gol ben sayamadım?Maçı izlerken Jeff ve Tolga kıyaslaması yapıyorduk.Kopya golleri yememeli dedim de beni şaşırtmadı sağolsun.

Yorum

• İlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Koltuğunun altından yediği kaçıncı bu gol ben sayamadım?Maçı izlerken Jeff ve Tolga kıyaslaması yapıyorduk.Kopya golleri yememeli dedim de beni şaşırtmadı sağolsun.
                            Tesislerde saha içinde izlediğim Trabzonspor idmanında kaleci hocası aynı pozisyonlar için Tolga'ya yapma bunu seninki sadece psikolojik, takma şu koltuk altını bu kadar diye söyleniyordu. İnşallah bu şekilde yediği son gol olur bu.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• yediği gole bakya.bana hiç güven vermiyor tolga

Yorum

• Rizeye karşı yine çok kötü bir gol yedi. Genç,tercübesiz,pişmesi lazım falan filan demeyin bana. Kiralik başka takima gitsin pişdikten sonra dönsün bize,Fatih gibi.
                                Tolgayla bu iş yürümez!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X