tolga bize yeter kaleci transferine gerek yok sonuna kadar tolgaya güveniyorum.. güvenmeliyiz ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
gün geçtikçe özgüveni geliyor.artık kalede daha rahat ve hakim duruyor.arkasında onu zorlayabilecek bi kalecide yok.daha iyi olmalı bu fırsatı iyi kullanmalıTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
tolga için uzun süredir yazmıyorum.şimdi içimden geldi.gerçekten kendini geliştiriyor.hala ufak tefek eksiklikler var ama kapatacağına inanıyorum.gün geçtikçe daha iyi oluyor.
zaten bana özü karadeniz olan,önce trabzonspor taraftarı olan bir oyuncu de;yetenekli de;sahada her şeyini vermeye çalışıyor de akan sular durur benim için.kendini de geliştirmesi çok mükemmel.inşallah bizi şampiyon da yapacak,avrupada da tanıttıracaktır kendi dileği gibiHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
bizans takımlarının adamları olmaları yeterli bence adam hemşericilik yapıyoİlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu fatih terim hakan arıkan ve serdar kulbilge de Tolga dan fazla ne buşuyor yav..
kaleci transferi gereksiz Tolga yeter bize....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Tesislerde saha içinde izlediğim Trabzonspor idmanında kaleci hocası aynı pozisyonlar için Tolga'ya yapma bunu seninki sadece psikolojik, takma şu koltuk altını bu kadar diye söyleniyordu. İnşallah bu şekilde yediği son gol olur bu.İlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoltuğunun altından yediği kaçıncı bu gol ben sayamadım?Maçı izlerken Jeff ve Tolga kıyaslaması yapıyorduk.Kopya golleri yememeli dedim de beni şaşırtmadı sağolsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum