Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ligin en az gol yiyen takımıyız
    Takımımız Turkcell Süper Lig'in 4.haftasının ardından en az gol yiyen takım olma ünvanını eline geçirdi.
    Bordo-Mavililer 4 hafta sonunda Kayserispor ile birlikte kalelerinde sadece 1 gol gördüler. Takımımız ayrıca Beşiktaş, Galatasaray ve Sivasspor ile birlikte ilk 4 haftayı namağlup olarak tamamladı.

Resmi site
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Adaşım ( En azından yarı adaşım ),
      Tolganın yaptığı hatalar yüzünden kaç puan kaybettik, bilmiyorum. Yani belki öğrenirsek güzel bir mukayese yaparız. Tolganın bahsettiğin hatasını bütün kaleciler yapabilir, nihayetinde dün Nonda bir forvet oyuncusu olmasına, topu iyi vuran birisi olmasına rağmen 2 metreden golü atamadı. Bunu kaç defa yaptığı önemli olan değil mi... Ayağı çime takılır, top ters gelir falan...

Sonra, Tolga yetenekleriye kendisini kanıtlamış, dediğim gibi eksik yönü hataları. Ama kaleci antrenörüne de suç buluyorum biraz. Bu adama yap bir program, ayrı çalıştır. Gökhan Ünalla beraber çalışmasının anlamı ne yani. Ayrıca ben, Tolaganın refleksleri en iyi olan Türk kaleci olduğunu düşünüyorum.

Sonra, dünyanın en iyi kalecilerinden biri bir maçta yediği 3 golde de hata yapıyor. ( Hani italyanın hollandayla yaptığı maç var ya avrupa kupasında)

Yorum

• Yarı adaşım

Önemli olan puan kaybetmemiz değil,Ya kaybetseydik...Mesela Kasımpaşa maçıYani mesele testi kırılmadan olayı kavramak..Ayrıca her futbolcu hata yapabilir,Gol kaçırabilir,Elinden kaçırabilir...Ama dediğin gibi ayağı çime takılır,Veya top ıslaktır elinden kaçar,Pozisyonunu alamaz...Ama düzgün gelen bir topta,önündeki rakibin üstüne vurmakta neyin nesi...At topu taca...O top kaleye girse...Ben burda Tolgaya acırım..Bir daha ne kaleye geçebilir,nede sokakta yürüyebilir...At topu taca..Bu çok basit yani...

Kaleci antrenörleri konusunda sana katılıyorum..Gerçi İllaki ayrı antreman yapıyorlardır,ama demekki yeterli değil..Madem Tolga'nın hedefleri var daha fazla çalışacak...Bu arada bence refleksleri en iyi olan kaleci Aykut'tu..Şimdi batırdı..

Dediğim gibi Buffon'da bu hataları yapabilir..Ama 500 maçın 5'inde...

Saygılarımla..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• tolga o pozisyonda hata yapmadıki bilerek oyuncuya çarptırdı

Yorum

• Bilmiyorum belkide yüzündeki incelikten yada çocuksu görünümünden dolayı tolgayı asla bir kaleci olarak göremiyorum güvenemiyorum ama her seferinde başarılı maçlar çıkarıyor çünkü unutmayalım gs-ts maçında kaleyi almış ve 4-5 tane gol yemişti gol yemeye doydu yani yerin dibine geçmişti o dönem içten içe ne kadar yeni kaleci olsada yaşayacağı en kötü şeyi yaşamıştı bu yüzden cesaretli bu aralar ama onun kendisine güvendiği kadar ben ona güvenmiyorum benim gözümde kaleci diye canlandırdığım adam tipi siyahi iri yarı göğüsleri olan tabir-i caizse hayvan gibi bişey hani "wraaaaw yiyeceğim topuu" diyen cinsten

Yorum

• ya tolga iyidir laf etmeyin tolga ya yan toplarda zayıf kendini geliştirmesi lazım ama bu yıl zaten song varken kimse kafa vuramaz toplara ))

karşıdan gelen toplarda iyidir onun dışında refleksleri de trabzonsporun kalesini koruyacak bi kaleci için yeterlidir
              ona güvenip ısrar etmeliyiz bence

Yorum

• başlığı Dassaev Tolga diye değiştirebilir miyiz?

There are 10 kinds of people
                Those who understand binary and
                Those who don’t

Yorum

• Tony nin kulübeye girdiği ilk maçta böyle oynarsa bir kaç haftaya kaleyi teslim eder.
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• derhal takımdan uzaklaştırılsın.
                    hiç vakit kaybetmeden.
                    boşuna onurun önünü kesiyor.
                    manava çırak yapmam ben "bu"ndan !

Yorum

• biktim artik tolga'dan insallah bu mac onun son maci olmusdur

Yorum

• ilk golü sanki çıkarabilir gibi geldi bana

adam hernekadar boş;kaleciler için zor bir vuruş yapmış olsada...
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• aslında tolga çok gelitirdi kendini ama tony gibi bir kaleci varken arkasında hemen formayı kaptırma korkusuna mı düştü diye düşünmüyor değilim...yediği ilk golün aynısını yaklaşık 2 sezon önce tuncay şanlı avni akerde jeffersona atmıştı...2.gole pek bişey demek istemiyorum zaten savunma dengesiz yakalandı ama tolgada basit bir gol yedi...
                          alper kardeşim çok sert konuşmuşsun...tolga 4 haftadır başarıyla koruyor kaleyi ben ona yavaş yavaş güvenmeye başladım aslında..Tony formayı alır ve başarılı da olabilir ama Tolga gibi bir yedek kaleciin varsa oldukça lüx bir takım olursun. Tolgada 2 sezondur sabrettik ve oldukça ilerleme var bence daha da iyi olabilir...Bugune kadar tolgayı hep eleştirirdim ama kötü günde de sahip çıkacaksın...
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ne zaman takıma katkın olacak?

Trabzonlu olmasan ikinci ligde oynardın eminim Fatih hoca da seni nasıl milli takıma alıyo valla helal olsun.

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

• fatih terim milli takıma çağırıyor.
                              dikkatinizi çekerim.
                              tümer metini çağıran adam.
                              gökhan zan'ı çağırıp egemeni bırakan adam.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Öz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne zaman takıma katkın olacak?

Trabzonlu olmasan ikinci ligde oynardın eminim Fatih hoca da seni nasıl milli takıma alıyo valla helal olsun.
                                gümüşhaneli değilmiydi
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X