Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok heyecan yapıyor biraz daha sakin olması lazım

Yorum

• en korktuğum maç gs maçı...geçen seneki hataları tekrarlamaz inşallah...

Yorum

• inşallah kazasız belasız atlatıcak bu gs maçını da
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Tolgaya hiç güvenmediğimi,kalede eğreti gibi durduğunu savunuyorum ve halen aynı fikirdeyim.
          Ama bu maç için değil!
          Tolga'nın bu maça ayrı bir konsantre ile çıkacağını zannediyorum,böyle umut ediyorum.
          İnşallah kalende gol görmezsin Tolga.
          Geçen yıl olanları unutma senle dalge geçen gslileri unutma,
          Tüm Türkiye'ye kendini göster.

"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Tolga hatalar yapıyor evet ama bu çocuk bizden biri unutmayın..Sizler demiyomusunuzki alt yapıdan topçu gelmiyor gökdenizden sora falan filan..Nedir yani ? Tayfun kötü topçuydu yolladık tolga kötü kim iyi? Ya kabul edinki Trabzon'da futbolcu yetişmiyor fikrini ya da eğer burası futbol tarlası diyorsanız destek verin sabredin..Sürekli söylediklerinizle çelişmeyin..Tolga'ya güveniyorum karakterli ve düzgün birisi çokta yetenekli..
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• sanırım bu sefer yüzümüz kaleden yana gülecek..ilerde sorun yaşamayız
              Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
              ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• İlk olarak korkutbozok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                BİRADER SEN GÜLMEYE DEVAM ET... O ZAMAN TRABZONSPOR KADROSUNU FENERBAHÇE İLE KARŞILAŞTIRINCA ŞAMPİYONLUK LAFINI NASIL TELAFFUZ EDEBİLİYORSUN ONU BİR DÜŞÜN İSTERSEN... ZATEN KENDİNE NİCK OLARAK JEFFERSON DİYE SEÇİM YAPMIŞ BİR ADAMLA JEFFERSONU TARTIŞMAK NE KADAR DOĞRU O DA AYRI BİR MESELE...

MADEM TAKIMDAN AL HABERİ DİYE BİR LAF VAR, JEFF EFENDİ YEDEK KULÜBESİNDE PAS TUTARKEN SEN DE ONU SAVUNMA İSTERSEN... NE DE OLSA TOLGA KALEDE JEFF KULÜBE DE... GÜLSEM Mİ
                gene söylüyorum türkiyede hiç bir oyuncu milli takıma giremez ama brezilyada milli takıma giremeyen bir çok oyuncu türk milli takımında banko oynar brezilyanın ara sokaklarından aldığımız aurelio senin milli takımında banko oynuo ne haberrrrrrrr
                "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• tolgaya en ters glen takım gs 2 maç yaptı gs ile hatalı 4 gol yedi 4-1 lik maçta 1 golde hatası yoktu

Yorum

• Tolga ya güveniyorum ve bu adama tahammül edilirse uzun yıllar kaleci sorunumuz olmayacağını düşünüyorum

Yorum

• Hata yapsa da idare etmek gerek... Gelecek vaadediyor.. Şenol Güneş'ten beri şöyle sağlam bir kalecimiz olmadı. Tolga'ya bir sezon müsamaha gösterilirse ileride kendi şehrimizden sağlam bir kalecimiz olur. Üstelik millî takıma da faydası dokunur.
                      "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• elın jeffersonunu yetıstırecegımıze tolgamız yetıssın sonuna kadar destek..
                        "M. ALİ YILMAZ" ONURSAL BASKAN ! ! !

HANİ _?

Yorum

• sonuna kadar destek tolgayaaa

biraz daha özgvenle olucak bu işşş

Yorum

• ah tolga ahhh....

musa nın ayağı kırılmadan önceki pozisyonda kendine güvenip topu uzaklaştırsan bişey olmayacaktı...ama kendine güvenmeyip topu musa ya attın onun da başını yaktın...

daha ne kadar off cedirteceksin bizee
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• tolganın gollerde pek hatası yoktu ilk golde gene bobo nun şutu gibi avunmaya çarptı 2.gol umutun %10000000000000000000000000 hatası yüzünden yedik

Yorum

• kalede umut mu akrdesim aldıgı butun topları vere vury macın en kotusu tolgadı

% 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 hatalı tolga
                                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X