çok heyecan yapıyor biraz daha sakin olması lazım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Tolgaya hiç güvenmediğimi,kalede eğreti gibi durduğunu savunuyorum ve halen aynı fikirdeyim.
Ama bu maç için değil!
Tolga'nın bu maça ayrı bir konsantre ile çıkacağını zannediyorum,böyle umut ediyorum.
İnşallah kalende gol görmezsin Tolga.
Geçen yıl olanları unutma senle dalge geçen gslileri unutma,
Tüm Türkiye'ye kendini göster.
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Tolga hatalar yapıyor evet ama bu çocuk bizden biri unutmayın..Sizler demiyomusunuzki alt yapıdan topçu gelmiyor gökdenizden sora falan filan..Nedir yani ? Tayfun kötü topçuydu yolladık tolga kötü kim iyi? Ya kabul edinki Trabzon'da futbolcu yetişmiyor fikrini ya da eğer burası futbol tarlası diyorsanız destek verin sabredin..Sürekli söylediklerinizle çelişmeyin..Tolga'ya güveniyorum karakterli ve düzgün birisi çokta yetenekli..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
gene söylüyorum türkiyede hiç bir oyuncu milli takıma giremez ama brezilyada milli takıma giremeyen bir çok oyuncu türk milli takımında banko oynar brezilyanın ara sokaklarından aldığımız aurelio senin milli takımında banko oynuo ne haberrrrrrrrİlk olarak korkutbozok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBİRADER SEN GÜLMEYE DEVAM ET... O ZAMAN TRABZONSPOR KADROSUNU FENERBAHÇE İLE KARŞILAŞTIRINCA ŞAMPİYONLUK LAFINI NASIL TELAFFUZ EDEBİLİYORSUN ONU BİR DÜŞÜN İSTERSEN... ZATEN KENDİNE NİCK OLARAK JEFFERSON DİYE SEÇİM YAPMIŞ BİR ADAMLA JEFFERSONU TARTIŞMAK NE KADAR DOĞRU O DA AYRI BİR MESELE...
MADEM TAKIMDAN AL HABERİ DİYE BİR LAF VAR, JEFF EFENDİ YEDEK KULÜBESİNDE PAS TUTARKEN SEN DE ONU SAVUNMA İSTERSEN... NE DE OLSA TOLGA KALEDE JEFF KULÜBE DE... GÜLSEM Mİ
"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
Hata yapsa da idare etmek gerek... Gelecek vaadediyor.. Şenol Güneş'ten beri şöyle sağlam bir kalecimiz olmadı. Tolga'ya bir sezon müsamaha gösterilirse ileride kendi şehrimizden sağlam bir kalecimiz olur. Üstelik millî takıma da faydası dokunur."Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."
Yorum
-
ah tolga ahhh....
musa nın ayağı kırılmadan önceki pozisyonda kendine güvenip topu uzaklaştırsan bişey olmayacaktı...ama kendine güvenmeyip topu musa ya attın onun da başını yaktın...
daha ne kadar off cedirteceksin bizeeTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum