Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    senin yaşın küçük bu yüzden pek çakmıyorsun tolga uzun jeff kısa yahu sanki arada 15 cm varda onun çıkardıkarına yetişemez diyorsun çok güldüm sana helal vallaha akşam akşam ii oldu bu biri 188 biri 192 çok fark var gerçekten ayrıca jeff daha ii sırcıyor basketbolda da böyledir ÇOK GÜLDÜM ya süper oldu bu yzdıkların

diğer konuya dönersek gülmekten dönemiyorum neyse MARTİNEZ number one
    kaleye martinezzzz
    bizim aleyhime 6 penaltı çalımdı 2sini kuratamdı allah allah bu akdar çok mu
    manisa maçında var o maça gitmiştim yattaraya yapılan penaltıyı vermemişlerdi o zaman 1 tane holosko atmıştı jeff sakattı tolga oynamıştı gol olmuştu
    kayseride kurtardı g.ünalınkini sonra gençlerbiriği maçında 2 penaltı dan 1ini kurtardı
    bide cangele attı yani
    1-holosko attı
    2-g.ünalınkini kurtardı
    3-okan öztürk attı
    4-okanın 2.vurusunu kurtardı
    5-cangele attı
    benim hatırladıklarım bunlar 5 de 2 güzel istatislik ama gerçek kurtarış g.ünal ın kurtarısı

Çocuk bişeler yazmış.Noldu yani ÇOK GÜLDÜN.Bende sana güldüm saçmasapan şeyler yazmışsın hiç bişey anlaşıymıyo.
    Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
    K.ATATÜRK

Yorum

• İnsanlar beğenmedikleri bir futbolcuda ne kadar çok eleştiricek şey buluyor =) Şaşırıyorum.

" Biz Trabzonsporlu doğduk , Trabzonsporlu büyüdük. Allah inşallah Trabzonsporlu ölmeyi nasip ederi.. "

Tolga Zengin
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ii bir kaleci almamız şart. Tolga Güven vermiyor bana.

Yorum

• tolga yı begenmemek ...! ilginc ...! kımı ıstedınız yerıne merak edıyorum tolgayı karsılastırıgınız kalecılere bır bakın ???? casılas kalece olmadıgı ıcın 18 yasında keleye gecti yedıgımız butun gollere bakın kalecı hatası cok az
          lutfen bu adamı elestırırken dıkkat edelım yapacı elestırı bence daha ıyı olur yıldızlarımıza sahıp cıkalım dıye bas bas bagaran dostlarımızızn boole elestırmesı bızım gıbı dusunenlerı bıle uzerken boole genc yeteneklerı ne hale getırır sız dusunun ...! fener bahcenın kalesını suan bır genc koruyor mondragonun yoklugunda G nın kalesınınde tekrar soluyorum bu cocuga Rustu bıle sahıp cıkıyor bızde cıkalım demıyorum kendımız gıbı gorelım ...!
          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tolga yı begenmemek ...! ilginc ...! kımı ıstedınız yerıne merak edıyorum tolgayı karsılastırıgınız kalecılere bır bakın ???? casılas kalece olmadıgı ıcın 18 yasında keleye gecti yedıgımız butun gollere bakın kalecı hatası cok az
            lutfen bu adamı elestırırken dıkkat edelım yapacı elestırı bence daha ıyı olur yıldızlarımıza sahıp cıkalım dıye bas bas bagaran dostlarımızızn boole elestırmesı bızım gıbı dusunenlerı bıle uzerken boole genc yeteneklerı ne hale getırır sız dusunun ...! fener bahcenın kalesını suan bır genc koruyor mondragonun yoklugunda G nın kalesınınde tekrar soluyorum bu cocuga Rustu bıle sahıp cıkıyor bızde cıkalım demıyorum kendımız gıbı gorelım ...!

ya canizares ya cesar sanchez ya da reina bunlar kaleci deilmiydi yapmayın Allah aşkına

tolgayı bu kadar büyüttünüz ki daha iyi kaleciler var gs deki aykut ankaragücündeki serkan erciyesteki orkun bi kaç örnek sadece tolga 10 senedir belki bu takımda ama bi numarasını henüz göremedik okan öztürkün kullandığı saçma penaltı dışında
            Bordomavi.net

Yorum

• tolga'ya tam destek vermemiz lazım.real madrid de casilllas.barcelonada valdez.werder bremende wise daha akıma gelmeyen çok var.bunların hepsi genç yaşta kaleyi devraldılar.hata yapmadılar mı?valdezin yaptığı hataları hatırlayın.wise nin juventus maçında top elindeyken takla atması ve topu elinden kaçırıp şampiyonlar liginden elenmelerini hatırladınız mı?rüştü bile adamı veliat göstermiş..................

Yorum

• bız zaaten gopxumuzde buyutmrdık sız buyutuyorsunuz tolgayı karıslastırdıgınız kalecılerden anlasılıyor fakat sunu soleye bılırım 26 yasındayım boole kalecı trabzonda hıc gormedım oliver khan bıle ???
                benım sorunum su bu cocuk bu takımı gotursede goturmesede (benım dusuncem goturur) sahıp cıkılması gerekır hem trabzonludur hemde trabzonsporludur
                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• valdez denilen arkadaş daha bu sene liverpoola ilk mçaı verip barçayı kupadan etmedi mi?o kaleciler ihç hata yapmadı mı?
                  ben hatırlıyorum hepsi de takımda kaleci yokluğundan geçmişti.hatta valdez bence hala rezil bir kaleci.3-4 senedir takımda aralıksız oynuyor.deli gibi tecrübe kazanmış olmalı.takımı onun yediği golleri kapatacak bir takım ama hala takımın elenmesine kimse engel olamıyor.demekki kaleci öyle zart diye olunmuyor.kaldıki tolga yeteneksiz değil.ha gider 1 sene pişer gelir eyw.ama gelsin ve geldğinde de arkasında durulsun.bir basit hatada tolgayı asıp,binlerce hatada başkalarını affetmek adalet değildir.
                  HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Bende Tolga'yi destekliyorum ama daha cok calismasi lazim. 5 m alanini daha iyi kullanmasi lazim. Kale cizigisinde dikilip kaliyor öyle. Kaleci dedigin Topa öyle bir cikacak ki Forvetlerin ödü kopacak. Dünya Sampiyonasinda Toni Schumacher bir Topa cikti onunla beraber Topa cikan Forvet Oyuncusunun Boynu kirildi. Adami Hastaneye kaldirdilar Schumacher Faul atisini kullandi

Bizim Futbolcular ne yazikki kendini gelistiremiyorlar birtek Tolga degilki. Gökdeniz kac sene oldu hala Kaleci ile karsi karsiya kaldimi ne yapacagini sasiriyor. Eger Profesyonel Futbolcu isen hergün Antremanlarda yeteneklerin üzerine birsey katman lazim.

Ama bizim Ziya ne yapiyor Kos Babam Kos sonra Cift Kale Mac ondan sonra haydi herkes eve, ochhhh ne güzel Antreman vallah...
                    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak shooter13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      valdez denilen arkadaş daha bu sene liverpoola ilk mçaı verip barçayı kupadan etmedi mi?o kaleciler ihç hata yapmadı mı?
                      ben hatırlıyorum hepsi de takımda kaleci yokluğundan geçmişti.hatta valdez bence hala rezil bir kaleci.3-4 senedir takımda aralıksız oynuyor.deli gibi tecrübe kazanmış olmalı.takımı onun yediği golleri kapatacak bir takım ama hala takımın elenmesine kimse engel olamıyor.demekki kaleci öyle zart diye olunmuyor.kaldıki tolga yeteneksiz değil.ha gider 1 sene pişer gelir eyw.ama gelsin ve geldğinde de arkasında durulsun.bir basit hatada tolgayı asıp,binlerce hatada başkalarını affetmek adalet değildir.
                      valdes katalan olduğuna dua etsin yoksa barcelonada 1 dakika saklanacak kaleci değil
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Erciyesspor macinda en cok güvendigim oyuncu Tolga. Bir kac hafta önce Erciyesspor'u kendi evinde yenmemizin bas mimari oydu. Yer ayni, rakip ayni, kalecimiz ayni. Bu turda sana güveniyorum Tolga.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          valdes katalan olduğuna dua etsin yoksa barcelonada 1 dakika saklanacak kaleci değil
                          o katalan barçada oynuyor.sadece katalan olduğu için diyorsun.madem öyle sadece trabzonlu olduğu için bile tolga için sabretmeye değmez mi?biz niye sahip çıkmayalım evladımıza?
                          gitse bile 1 sezon sonra gelmeli.
                          HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• [QUOTE=jefferson61sefa;759423]
                            İlk olarak shooter13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            benim aşşağılak gibi bi düşüncem yok sadece konuştuğu çok saçma yani küçük çocuklar der ya benim babam senin babanı döver uzun boylu aynı öle yani çok saçma bizim kalecilerimiz arasındaki 3-4 cm nin ne önemi var yetişemez falan diyor çok güldüm bu konuşmaya
                            zaten bunu yazdım aşşağılamak gibi bir durum yok çok saçma yani boyu daha uzun yetişemio o zamna togla martinezden 2 cm uzun ama zıplama farkına bakarsanız tolga asıl yetişemez yani daha hiç tecrübe denen bişey olmadığı için kardeşimizde insana bayağı saçma geliyor aşşağılamaya çekmeniz çok saçma ayrıca tolga auta giden toplarıda kornere çeliyor o zaman o tez doğru ise martinez veya jefferson tolgadan kısa onlar yetişemez dokunamaz auta
                            gider anlatabildim mi yani çocuk aklı derler ya oda anlamıştır zaten aşşağılamak gibi bir niyet ve uslübüm yok yazdıklarınız kaşrısında vallaha çok şaşırdım tolga yı uzun süredir izliyorum kalede ben varım diyemiyor ağırlığını koyamıyor yani bi onu izleyin bir de başka bir kaleciyi acai telaşlı
                            "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• En azından bir penaltı kurtarırsın diye bekliyordum ama olmadı.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• YORUMSUZ ne desek boş ETKi 0 zaten agresif bir kaleci değil suçlamak yersiz övmek yersiz...
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X