''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
tolganın boyu uzun jefferson kısa o toplar jeff olsa kornere atar ama o tutabiloo.yaptığı kurtarıslarla bise galibiyeti getirdi belki 6 kere TS nin alehine penaltı calındı ve bunların 4 kurtarıldı ve o 4 kere kurtarılan penaltıların maçları cok farklı skorlardı. 3'ü bise mağlubiye 1'i beraberlik getiriodu.kayseri maçına bakın dk kaç skor 0-0 ve tolga penaltıyı kurtarıor.hata yapmayan kaleci yoktur hatasız kulda yoktur demekki tolganın yaptıkları gayet normall.bence seneyede dier senelerdede kalede tolga olmalı ama jeff yerine başka alternatif bulunmalı.
tolganın boyu uzun jefferson kısa o toplar jeff olsa kornere atar ama o tutabiloo.yaptığı kurtarıslarla bise galibiyeti getirdi belki 6 kere TS nin alehine penaltı calındı ve bunların 4 kurtarıldı ve o 4 kere kurtarılan penaltıların maçları cok farklı skorlardı. 3'ü bise mağlubiye 1'i beraberlik getiriodu.kayseri maçına bakın dk kaç skor 0-0 ve tolga penaltıyı kurtarıor.hata yapmayan kaleci yoktur hatasız kulda yoktur demekki tolganın yaptıkları gayet normall.bence seneyede dier senelerdede kalede tolga olmalı ama jeff yerine başka alternatif bulunmalı.
senin yaşın küçük bu yüzden pek çakmıyorsun tolga uzun jeff kısa yahu sanki arada 15 cm varda onun çıkardıkarına yetişemez diyorsun çok güldüm sana helal vallaha akşam akşam ii oldu bu biri 188 biri 192 çok fark var gerçekten ayrıca jeff daha ii sırcıyor basketbolda da böyledir ÇOK GÜLDÜM ya süper oldu bu yzdıkların
diğer konuya dönersek gülmekten dönemiyorum neyse MARTİNEZ number one
kaleye martinezzzz
bizim aleyhime 6 penaltı çalımdı 2sini kuratamdı allah allah bu akdar çok mu
manisa maçında var o maça gitmiştim yattaraya yapılan penaltıyı vermemişlerdi o zaman 1 tane holosko atmıştı jeff sakattı tolga oynamıştı gol olmuştu
kayseride kurtardı g.ünalınkini sonra gençlerbiriği maçında 2 penaltı dan 1ini kurtardı
bide cangele attı yani
1-holosko attı
2-g.ünalınkini kurtardı
3-okan öztürk attı
4-okanın 2.vurusunu kurtardı
5-cangele attı
benim hatırladıklarım bunlar 5 de 2 güzel istatislik ama gerçek kurtarış g.ünal ın kurtarısı
En son jefferson61sefa tarafından düzenlendi; 23.04.2007, 21:37.
"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
[QUOTE=jefferson61sefa;759381]senin yaşın küçük bu yüzden pek çakmıyorsun /QUOTE]
allah bizi bu düşünceden bir an evvel kurtarsın.yoksa bu kafayla bir yere geleceğimiz yok.kardeşimiz kendi fikrini belirtmiş.yazdıklarınla nelere sebep olaibleceğini düşün.düzgün yaz.yazıktır.kardeşimize bişey öğretmek farklı aşağılamak farklı.kendimizden yaşça küçüklere böyle yaklaşalım.senin yaşın küçük sen anlamazsın ne demek oluyor.senden bile fazla anlayabilir aklın şaşar.yazıktır.yapmayın
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
senin yaşın küçük bu yüzden pek çakmıyorsun /QUOTE]
allah bizi bu düşünceden bir an evvel kurtarsın.yoksa bu kafayla bir yere geleceğimiz yok.kardeşimiz kendi fikrini belirtmiş.yazdıklarınla nelere sebep olaibleceğini düşün.düzgün yaz.yazıktır.kardeşimize bişey öğretmek farklı aşağılamak farklı.kendimizden yaşça küçüklere böyle yaklaşalım.senin yaşın küçük sen anlamazsın ne demek oluyor.senden bile fazla anlayabilir aklın şaşar.yazıktır.yapmayın
benim aşşağılak gibi bi düşüncem yok sadece konuştuğu çok saçma yani küçük çocuklar der ya benim babam senin babanı döver uzun boylu aynı öle yani çok saçma bizim kalecilerimiz arasındaki 3-4 cm nin ne önemi var yetişemez falan diyor çok güldüm bu konuşmaya
"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
senin yaşın küçük bu yüzden pek çakmıyorsun tolga uzun jeff kısa yahu sanki arada 15 cm varda onun çıkardıkarına yetişemez diyorsun çok güldüm sana helal vallaha akşam akşam ii oldu bu biri 188 biri 192 çok fark var gerçekten ayrıca jeff daha ii sırcıyor basketbolda da böyledir ÇOK GÜLDÜM ya süper oldu bu yzdıkların
kaleye martinezzzz
manisa maçında var o maça gitmiştim yattaraya yapılan penaltıyı vermemişlerdi o zaman 1 tane holosko atmıştı jeff sakattı tolga oynamıştı gol olmuştu
kayseride kurtardı g.ünalınkini sonra gençlerbiriği maçında 2 penaltı dan 1ini kurtardı
bide cangele attı yani
1-holosko attı
2-g.ünalınkini kurtardı
3-okan öztürk attı
5-cangele attı
benim hatırladıklarım bunlar 5 de 2 güzel istatislik ama gerçek kurtarış g.ünal ın kurtarısı
madem yaşı kücük cakmıyo sende söyle yaşınıda bilelim ona göre verelim notunu
Dostlar, Trabzonspor a kaleci gibi kaleci lazım.. Adı Tolga olmuş,
Martinez olmuş..Jefferson olmuş farketmez. Kendini kanıtlamış iyi bir kaleci olsun yeter.
Ben de Tolga nın başarılı olmasını isterim ancak bana güven vermiyor. Kaleciliğin verimli dönemi 25-35 arasıdır. Tolga 24 yaşına gelmesine rağmen kendini pek yetiştirememiş. Onun yerinde olsam 2-3 yıl oynayabileceğim bir takıma gider kendimi yetiştiririm, başarılı olursa Trabzonspor kendi evladını zaten bırakmaz, alır. Bu haliyle kaleye geçip ne bizi hasta etsin ne kendini yıpratsın. Lütfen...!
:bayrak:
Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK
Dostlar, Trabzonspor a kaleci gibi kaleci lazım.. Adı Tolga olmuş,
Martinez olmuş..Jefferson olmuş farketmez. Kendini kanıtlamış iyi bir kaleci olsun yeter.
Ben de Tolga nın başarılı olmasını isterim ancak bana güven vermiyor. Kaleciliğin verimli dönemi 25-35 arasıdır. Tolga 24 yaşına gelmesine rağmen kendini pek yetiştirememiş. Onun yerinde olsam 2-3 yıl oynayabileceğim bir takıma gider kendimi yetiştiririm, başarılı olursa Trabzonspor kendi evladını zaten bırakmaz, alır. Bu haliyle kaleye geçip ne bizi hasta etsin ne kendini yıpratsın. Lütfen...!
:bayrak:
beşikdüzülü toprağıma katılıyorum aynen bu tolga 24 yaşına geldi hala kaleci görüntüsü vermiyo casillas ispanya milli takımının kalesine geçtiğinide 18 yaşındaydı kalite farkı işte
Bizden önce;defanstaki arkadaşlarına ve takıma güven verecek,rakiplerine bu kale geçilmez dedirtecek maç çevirecek tecrübeli bir kaleci lazım.
Bende sevgili Cabri gibi Tolga'nın 1.lig takımlarından birinde olgunlaşarak geri gelmesini tercih ederim.
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
kaleye martinezzzz
bide cangele attı yani
1-holosko attı
2-g.ünalınkini kurtardı
3-okan öztürk attı
5-cangele attı
sefa kardeşim gerçektende hiç hoş olmayan bir üslupla yazmışsın sen en iyisimi oğulcan61 den bi özür dile.ayrıca gülmekten öldüm çok güldüm felan diye o kadar abartmışsınki senin kadar olmasada bende sana çok güldüm.oğulcan61 e sen futboldan çakmıyorsun demisinya sende heralde pek anlamıyonki Martinez den bahsediyorsun övdüğün adamın istatistikleri ortada.gerçi o senin takdirin sonsuz saygı duyarım ama hepimiz kardeşiz birbirimizi küçük görmeden aşağılamadan yorumlarımızı yaparsak tam süper olur bilmem sen ne dersin.aman banada sallama seviyeyi koruyalım.saygılar kardeşim.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum