Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• martinezle tolga ayrı kalelerin bekçileri
    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Martinez'i begenmeyenler lutfen gitsin BJK-SS macini izlesin o zaman gelsinler buraya yorum yazsinlar. Tolga'nin daha 40 firin ekmek yemesi lazim.
      Ben de sana Erciyesspor - Trabzonspor macini seyretmeni tavsiye edebilirim sevgili renkdasim. Tolga'nin Trabzonspor'u nasil ipten aldigini görmen acisindan.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• tolga ya güveniyorum inşallah daha iyi olacak
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• tolganın boyu uzun jefferson kısa o toplar jeff olsa kornere atar ama o tutabiloo.yaptığı kurtarıslarla bise galibiyeti getirdi belki 6 kere TS nin alehine penaltı calındı ve bunların 4 kurtarıldı ve o 4 kere kurtarılan penaltıların maçları cok farklı skorlardı. 3'ü bise mağlubiye 1'i beraberlik getiriodu.kayseri maçına bakın dk kaç skor 0-0 ve tolga penaltıyı kurtarıor.hata yapmayan kaleci yoktur hatasız kulda yoktur demekki tolganın yaptıkları gayet normall.bence seneyede dier senelerdede kalede tolga olmalı ama jeff yerine başka alternatif bulunmalı.

Yorum

• jef gidecektolga kaleci
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak ogulcan 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tolganın boyu uzun jefferson kısa o toplar jeff olsa kornere atar ama o tutabiloo.yaptığı kurtarıslarla bise galibiyeti getirdi belki 6 kere TS nin alehine penaltı calındı ve bunların 4 kurtarıldı ve o 4 kere kurtarılan penaltıların maçları cok farklı skorlardı. 3'ü bise mağlubiye 1'i beraberlik getiriodu.kayseri maçına bakın dk kaç skor 0-0 ve tolga penaltıyı kurtarıor.hata yapmayan kaleci yoktur hatasız kulda yoktur demekki tolganın yaptıkları gayet normall.bence seneyede dier senelerdede kalede tolga olmalı ama jeff yerine başka alternatif bulunmalı.
              senin yaşın küçük bu yüzden pek çakmıyorsun tolga uzun jeff kısa yahu sanki arada 15 cm varda onun çıkardıkarına yetişemez diyorsun çok güldüm sana helal vallaha akşam akşam ii oldu bu biri 188 biri 192 çok fark var gerçekten ayrıca jeff daha ii sırcıyor basketbolda da böyledir ÇOK GÜLDÜM ya süper oldu bu yzdıkların

diğer konuya dönersek gülmekten dönemiyorum neyse MARTİNEZ number one
              kaleye martinezzzz
              bizim aleyhime 6 penaltı çalımdı 2sini kuratamdı allah allah bu akdar çok mu
              manisa maçında var o maça gitmiştim yattaraya yapılan penaltıyı vermemişlerdi o zaman 1 tane holosko atmıştı jeff sakattı tolga oynamıştı gol olmuştu
              kayseride kurtardı g.ünalınkini sonra gençlerbiriği maçında 2 penaltı dan 1ini kurtardı
              bide cangele attı yani
              1-holosko attı
              2-g.ünalınkini kurtardı
              3-okan öztürk attı
              4-okanın 2.vurusunu kurtardı
              5-cangele attı
              benim hatırladıklarım bunlar 5 de 2 güzel istatislik ama gerçek kurtarış g.ünal ın kurtarısı
              En son jefferson61sefa tarafından düzenlendi; 23.04.2007, 21:37.
              "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• [QUOTE=jefferson61sefa;759381]senin yaşın küçük bu yüzden pek çakmıyorsun /QUOTE]

allah bizi bu düşünceden bir an evvel kurtarsın.yoksa bu kafayla bir yere geleceğimiz yok.kardeşimiz kendi fikrini belirtmiş.yazdıklarınla nelere sebep olaibleceğini düşün.düzgün yaz.yazıktır.kardeşimize bişey öğretmek farklı aşağılamak farklı.kendimizden yaşça küçüklere böyle yaklaşalım.senin yaşın küçük sen anlamazsın ne demek oluyor.senden bile fazla anlayabilir aklın şaşar.yazıktır.yapmayın
                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Pireyi deve yapmayı severiz hepimiz Martinez'i dünya yıldızı yapıcaksınız nerdeyse.

İllede Tolga..
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• [QUOTE=shooter13;759393]
                    İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    senin yaşın küçük bu yüzden pek çakmıyorsun /QUOTE]

allah bizi bu düşünceden bir an evvel kurtarsın.yoksa bu kafayla bir yere geleceğimiz yok.kardeşimiz kendi fikrini belirtmiş.yazdıklarınla nelere sebep olaibleceğini düşün.düzgün yaz.yazıktır.kardeşimize bişey öğretmek farklı aşağılamak farklı.kendimizden yaşça küçüklere böyle yaklaşalım.senin yaşın küçük sen anlamazsın ne demek oluyor.senden bile fazla anlayabilir aklın şaşar.yazıktır.yapmayın
                    benim aşşağılak gibi bi düşüncem yok sadece konuştuğu çok saçma yani küçük çocuklar der ya benim babam senin babanı döver uzun boylu aynı öle yani çok saçma bizim kalecilerimiz arasındaki 3-4 cm nin ne önemi var yetişemez falan diyor çok güldüm bu konuşmaya
                    "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• martinez aşkını anlamış değilim
                      o gelir ona da sayar millet

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        senin yaşın küçük bu yüzden pek çakmıyorsun tolga uzun jeff kısa yahu sanki arada 15 cm varda onun çıkardıkarına yetişemez diyorsun çok güldüm sana helal vallaha akşam akşam ii oldu bu biri 188 biri 192 çok fark var gerçekten ayrıca jeff daha ii sırcıyor basketbolda da böyledir ÇOK GÜLDÜM ya süper oldu bu yzdıkların

kaleye martinezzzz
                        manisa maçında var o maça gitmiştim yattaraya yapılan penaltıyı vermemişlerdi o zaman 1 tane holosko atmıştı jeff sakattı tolga oynamıştı gol olmuştu
                        kayseride kurtardı g.ünalınkini sonra gençlerbiriği maçında 2 penaltı dan 1ini kurtardı
                        bide cangele attı yani
                        1-holosko attı
                        2-g.ünalınkini kurtardı
                        3-okan öztürk attı
                        5-cangele attı
                        benim hatırladıklarım bunlar 5 de 2 güzel istatislik ama gerçek kurtarış g.ünal ın kurtarısı
                        madem yaşı kücük cakmıyo sende söyle yaşınıda bilelim ona göre verelim notunu

Yorum

• Dostlar, Trabzonspor a kaleci gibi kaleci lazım.. Adı Tolga olmuş,
                          Martinez olmuş..Jefferson olmuş farketmez. Kendini kanıtlamış iyi bir kaleci olsun yeter.
                          Ben de Tolga nın başarılı olmasını isterim ancak bana güven vermiyor. Kaleciliğin verimli dönemi 25-35 arasıdır. Tolga 24 yaşına gelmesine rağmen kendini pek yetiştirememiş. Onun yerinde olsam 2-3 yıl oynayabileceğim bir takıma gider kendimi yetiştiririm, başarılı olursa Trabzonspor kendi evladını zaten bırakmaz, alır. Bu haliyle kaleye geçip ne bizi hasta etsin ne kendini yıpratsın. Lütfen...!

:bayrak:
                          Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dostlar, Trabzonspor a kaleci gibi kaleci lazım.. Adı Tolga olmuş,
                            Martinez olmuş..Jefferson olmuş farketmez. Kendini kanıtlamış iyi bir kaleci olsun yeter.
                            Ben de Tolga nın başarılı olmasını isterim ancak bana güven vermiyor. Kaleciliğin verimli dönemi 25-35 arasıdır. Tolga 24 yaşına gelmesine rağmen kendini pek yetiştirememiş. Onun yerinde olsam 2-3 yıl oynayabileceğim bir takıma gider kendimi yetiştiririm, başarılı olursa Trabzonspor kendi evladını zaten bırakmaz, alır. Bu haliyle kaleye geçip ne bizi hasta etsin ne kendini yıpratsın. Lütfen...!

:bayrak:
                            beşikdüzülü toprağıma katılıyorum aynen bu tolga 24 yaşına geldi hala kaleci görüntüsü vermiyo casillas ispanya milli takımının kalesine geçtiğinide 18 yaşındaydı kalite farkı işte
                            Bordomavi.net

Yorum

• Bizden önce;defanstaki arkadaşlarına ve takıma güven verecek,rakiplerine bu kale geçilmez dedirtecek maç çevirecek tecrübeli bir kaleci lazım.
                              Bende sevgili Cabri gibi Tolga'nın 1.lig takımlarından birinde olgunlaşarak geri gelmesini tercih ederim.
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kaleye martinezzzz
                                bide cangele attı yani
                                1-holosko attı
                                2-g.ünalınkini kurtardı
                                3-okan öztürk attı
                                5-cangele attı
                                sefa kardeşim gerçektende hiç hoş olmayan bir üslupla yazmışsın sen en iyisimi oğulcan61 den bi özür dile.ayrıca gülmekten öldüm çok güldüm felan diye o kadar abartmışsınki senin kadar olmasada bende sana çok güldüm.oğulcan61 e sen futboldan çakmıyorsun demisinya sende heralde pek anlamıyonki Martinez den bahsediyorsun övdüğün adamın istatistikleri ortada.gerçi o senin takdirin sonsuz saygı duyarım ama hepimiz kardeşiz birbirimizi küçük görmeden aşağılamadan yorumlarımızı yaparsak tam süper olur bilmem sen ne dersin.aman banada sallama seviyeyi koruyalım.saygılar kardeşim.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X