Daha geçenlerde kaptanlığın Tolga'dan alınmasını isteyenler vardı. Ah ah...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Tolga bunu dedi mi?
"Başka bir takım bana 5 milyon verir, Trabzonspor 1 milyon verir ben Trabzonspor’da kalırım. Ben Trabzonluyum, Trabzonsporluyum, bunu Burak’tan beklemek yanlış olur."
Eger dediyse yarından tez yok bu adamı baskan yapalım ...
Toplam kac yoneticimz varsa hepsinden sabırlı akıllı olgun ve lafı tam yerine oturtur biçimde konuşuıyor...
Yorum
-
Şenol hocanın,Alper hocanın rahle-i tedrisinden geçtiğini her haliyle belli ediyor.İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGol atarsın kaçırırsın; tutarsın tutamazsın ama adamlık bambaşka bir erdem.
Burak Yılmazlar maç kazandırır, Tolga Zenginler büyük yapar.
Bu noktada da yerlinin yerlisi,formanın terlisi sloganı ile öze dönüş kaçınılmaz oluyor.
Başka çıkış yolumuz yok.Elin uşakları değil illede bizim uşaklar ve profesyonel yabancılar.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
çok doğru demiş kaptan.bize profesyonel değil adam lazım ,bizim adamımız lazım...ne karalar bağlarım ne de şaşırırım burak'ın gidişine, aynen kaptanın dediği gibi profesyonellik bunu gerektirir ama Trabzonluluk kaptanın dediği gibi, 5 milyon yerine 1 milyona Trabzonspor'u tercih etmektir ki bunu söyleyen adam takımla ilk defa maçlara çıkmaya başlandığında az küfür yememişti, helal olsun kaptan ,helal olsun aldığın paralara...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Off of. 
Yorum