Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Daha geçenlerde kaptanlığın Tolga'dan alınmasını isteyenler vardı. Ah ah...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Tolga ne yaptın sen yahu Off of.

Yorum

• Seni bugün biraz daha çok sevdim Tolga Zengin..

Yorum

• Tolga bunu dedi mi?
          "Başka bir takım bana 5 milyon verir, Trabzonspor 1 milyon verir ben Trabzonspor’da kalırım. Ben Trabzonluyum, Trabzonsporluyum, bunu Burak’tan beklemek yanlış olur."
          Eger dediyse yarından tez yok bu adamı baskan yapalım ...
          Toplam kac yoneticimz varsa hepsinden sabırlı akıllı olgun ve lafı tam yerine oturtur biçimde konuşuıyor...

Yorum

• Dedi. Tolga bambaşka... Onu hep Şenol Güneş'in izinde, Dozer Cemil'in gölgesinde görüyorum...
            Ve onu gerçekten bambaşka seviyorum, teşekkürler büyük Kaptan.

Yorum

• yine hoş konuşmussun kaptan.
              futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gol atarsın kaçırırsın; tutarsın tutamazsın ama adamlık bambaşka bir erdem.

Burak Yılmazlar maç kazandırır, Tolga Zenginler büyük yapar.
                Şenol hocanın,Alper hocanın rahle-i tedrisinden geçtiğini her haliyle belli ediyor.
                Bu noktada da yerlinin yerlisi,formanın terlisi sloganı ile öze dönüş kaçınılmaz oluyor.
                Başka çıkış yolumuz yok.Elin uşakları değil illede bizim uşaklar ve profesyonel yabancılar.
                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• çok doğru demiş kaptan.bize profesyonel değil adam lazım ,bizim adamımız lazım...ne karalar bağlarım ne de şaşırırım burak'ın gidişine, aynen kaptanın dediği gibi profesyonellik bunu gerektirir ama Trabzonluluk kaptanın dediği gibi, 5 milyon yerine 1 milyona Trabzonspor'u tercih etmektir ki bunu söyleyen adam takımla ilk defa maçlara çıkmaya başlandığında az küfür yememişti, helal olsun kaptan ,helal olsun aldığın paralara...

Yorum

• Adamsın adam başka söze gerek yok.

Yorum

• Bu takımdaki herkese saygı ve sevgi duyuyorum ama Şenol Güneş'ten sonra en fazla saygıyı,sevgiyi sana duyuyorum kaptan. Fazla söze gerek yok aslında adamsın bu takımın,bu taraftarın canısın.

Yorum

• Hislerimize tercüman oldun, keşke her Trabzonlu topçu senin ruh halinde olabilse o zaman ancak geçmişe dönmekten bahsedebilirdik.
                        "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• bu sene onur müthiş işler çıkarıp tekrar vitrin olur ve inşallah avrupanın köklü kulüplerinden birine gider. ve ardından tolga 3-4 sene daha kalemizi korumaya devam eder.

Yorum

• muthissin kaptan 61 numara yakisir sana

Yorum

• Frikiklerde topa atlamayarak totem mi yapiyor bilmiyorum ama yapmasin gol yiyoruz

Yorum

• Umarım önümüzde ki sene sadece Türkiye kupası maçlarında oynar. Onur varsa Onur oynamalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X