MArtinez den iiyim demiş bugn hata yapmıcam demiş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Kaynak varmı?İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMArtinez den iiyim demiş bugn hata yapmıcam demişTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
[quote=chovy;754460]iyi oynadıgı maclardan sonra yazma cesaretini gösteremeyip hata yapmasını bekler gibi en ufak bi yanlışında idam sehpasını hazırlayan insanlara inat daha iyi olacak allah utandırmasın böyle kişilere karsı herkesi sahiplenen büyük taraftar bi tolgayı sindiremedi insallah daha iyi olacak[/quote
Öncelikle Tolga'nın iyi oynadığı maçlar demişsin ki bize üst üste 3 maç örneği verebilmeni isterdim.İyi oynadığı söylenen bir Kayseri'deki Erciyes maçı varki '' Bozuk Saat bile günde iki defa doğruyu gösterir '' misali.Akabinde kendi evimizde bir GB maçı varki hazret evlere şenlik,kalecilik yapmıyor sanki çayda çıra oynuyor.Ama şanslı oğlan kerata uzatmada gelen penaltıyı atamayan GB topçusu sayesinde yine günü kurtarıyor.Yediği hatalı üç golü ben yemişim gibi birde tek penaltı kurtarmayla kahraman ilan ediliyor.Kişinin yanlışını her zaman söylemekten çekinmemeliyiz.Ben şahsen ''Haksızlık karşısında susan ,Şeytandır!'' hadisini dustur edinmiş biri olarak sadece Tolga değil hata yapan herkesin eleştirilmesi gerektiğini düşünürüm.Bizim Tolga'yı sindirmek gibi bir gayemizde olamaz,ne yerinde gözümüz var nede bir yakınımıza TS kalesinde yer bulma iddiamız.Ama birileri tüm hatalarına rağmen bizim çocuğumuz yöremizin insanı geyikleri ile her yanlışa kulp bula bula bu takım 22 senedir bir yere gelemediğini görmesi lazım.İnşaallah dediğiniz gibi olur ama şunu untmayın Tolga kalede başarılı olursa TS başarılı olur ki bu bizi ASLA UTANDIRMAZ.AKİSNE 40 YILDIR İSTANBULDA YAŞAYAN BİRİ OLARAK ONURLANDIRIR.Kalın sağlıcakla....Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
Kalede fazla iş düşmedi. Penaltıyı az kalsın kurtarıyordu.
Martinez'in yaptığı acemilikleri hep beraber gördük. Kırmızı kart yemesi gereken bir pozisyon var ki top gole gidiyordu. Bu Martinez'in kötü kaleci olduğu anlamına gelmez. Ama bizim kaleye koruyacak kadar iyi olduğu anlamınada gelmez.
Tolga'yla devam.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
1-tolgaya gerçekten fazla iş düşmediİlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalede fazla iş düşmedi. Penaltıyı az kalsın kurtarıyordu.
Martinez'in yaptığı acemilikleri hep beraber gördük. Kırmızı kart yemesi gereken bir pozisyon var ki top gole gidiyordu. Bu Martinez'in kötü kaleci olduğu anlamına gelmez. Ama bizim kaleye koruyacak kadar iyi olduğu anlamınada gelmez.
Tolga'yla devam.
2-gereksiz yere auta gide 2 şutu kurmarya kalkıp kornere çeldi
3-yediği golde 1 gram hatası yook
4-penaltıda kendi bile şaşırdı kurtaramadığına üstüne gelen topa yattı
5-martinezin geri pası eline alma dışında hiç bir golde hatası yook
6-o kırmızı kart olamaz arakada 3 sakaryalı var kaleye gitsede top çıakrma şansları vardı sarı akrt dooru
7-martinez ve cangele alınmalı
Not:maçtan önce tolganın konuşmalarının kaynağı fotomac"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
Hepimiz topun nereye gittiğini gördük. Bir Allah'ın kulu çıkartamazdı o topu. Ne kadar havadan ve ne kadar sert gidiyordu top izleriz akşam televizyonlarda.
Yan toplarda çaresiz Martinez. 3 Yan top golü var. Hiç birindede hatası yoktur şimdi. Bizim Tolga yese 3 yan top golü. 1001 hata aranır.
Evet Martinez alınsın. Tolga'ya iyi bir yedek şart
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepimiz topun nereye gittiğini gördük. Bir Allah'ın kulu çıkartamazdı o topu. Ne kadar havadan ve ne kadar sert gidiyordu top izleriz akşam televizyonlarda.
Yan toplarda çaresiz Martinez. 3 Yan top golü var. Hiç birindede hatası yoktur şimdi. Bizim Tolga yese 3 yan top golü. 1001 hata aranır.
Evet Martinez alınsın. Tolga'ya iyi bir yedek şart
Ahanda hemen karar verildi Tolga Martinez den daha iyi kardeş o sakarya takımının kalesinde olmak kolay mı aynı zamnda 3 tane yan top golü var demişsin sen farklı bir maç mı izledin sadece Ersenin golü vardı yan top olarak2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Ömer Rıza iki golüde kanatlardan geldi. Yan top sadece kafa gollerini mi kapsiyor ? Yoksa Ömer Rıza golleri yan goller miydi ?
Tolga bu takımın kalesini koruyacak bir kapasitede. Yabancı hayranlığı olan birisi değilim bir takımda.
Kimseyle ikili tartışmalarada girmek istemiyorum. Ben Tolga'nın bizim kaleyi koruyacak kapasitede olduğuna inanıyorum. Bence Tolga, Martinez'den iyidir. Sizde değildir.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer Rıza iki golüde kanatlardan geldi. Yan top sadece kafa gollerini mi kapsiyor ? Yoksa Ömer Rıza golleri yan goller miydi ?
Tolga bu takımın kalesini koruyacak bir kapasitede. Yabancı hayranlığı olan birisi değilim bir takımda.
Kimseyle ikili tartışmalarada girmek istemiyorum. Ben Tolga'nın bizim kaleyi koruyacak kapasitede olduğuna inanıyorum. Bence Tolga, Martinez'den iyidir. Sizde değildir.
hayır ben tartışmaya girmiyorum da vallahi ömer rızanın iki golünü yan top sayıyorsan vallahi diyeceğim bir şey yok
Olay sadece Martinez olayı da değil ama önümüzdeki yıl kaleci ye gerek yok mi diyosun yani ( geçen sene de öyle demişlerdi kaleciye gerek yok )
olsun almayalım kaleci tamam2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
MArtinez kaç tane topu hemen ceza sahası ön çizgisinde aldı
adamın önünde defans yok hemen karşı karşıya kalıyoz ne yapacak 2 kişiye tek başına tolganın yediği penaştı çok havadan gelemdi ki hemen üstünden geçti yani o akdar havadan değil neyse hiç önemi yok bunun
Martinezin geri pastan aldığı gol dışında pek hatası yoktu
yediği ilk golü çıkarması için 1 metre daha kola ihtiyacı vardı
2.golde barajın %100 hatası var kaleci ne yapacak ona sadece kendisi eline aldığı için hatalı
3.golde ersenin kafa vuruşu çıkılacak top değil köşeye gidio uçsa bile kurtaramaz
4.golde yattara resitali o feyki her kaleci yer(ankaragücündeki orkun dahil
)
5.golde belki biraz hatalı diyebilir o ersen vuracak sandı ama top oraya gelene kadar zaten sakarya defansı salmıştı kendini
ömer riza 1 pozisyonda resmen topu ayaklarına nişanladı
doruu düşünürsek martinezin çok çok hatalı olduğunu söylemek yanlış olurr"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
Tolga kalede devleşti.Bugün Türkiye liglerinin en güçlü takımlarından SS karşısında yaptığı kurtarışlarla alkış alırken son dakikalarda biri penaltı yediği iki golde ise yapacağı bir şey yoktu.Bu defa en azından kalenin içine uçmadı.En son Rize maçında filelere doğru yaptığı hamle aklıllara zarardı.Zannediyorum ki bir çok kaleci hocası bu pozisyonu öğrencilerine defalarca seyrettirerek ''Bir Kalecinin asla yapmaması gereken uçuş olarak'' tarihe geçireceklerdir.Haa bu arada unutmadan birde 30 metreden üzerine gelen topu suratıyla kurtarmaya çalıştığını gördük ki buda çok komikti.
Ne diyelim Yattara'yı futbol öğreterek yetiştiren ZD ,bu çocuğuda yetiştirecek.Baksanıza 3 gol yemekten 2 gole düşürdü,bu hızla giderse gol yemediği bir maçıda lig bitmeden görebileceğizdir inşaallah.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
martinez tolgadan 10 gömlek üstün kaleci.bunu tek ben söylemiyorum.transfer haberleri konuşuyor.hiç tolgayla ilgili bu sene transfer haberi gazetelerde gördünüz mü.ama martinezle ilgili istanbul kulupleri ,almanyadan gırla teklif haberleri var.keza gökdenizle ilgili haber çıkıyor.ama tolgayla ilgili transfer haberi çıkmıyor.martinezi önümüzdeki sene kesinlikle almalıyız.artık bu olay albayrağa kalmış.bize yıldız sözü var.inşallah bu sene tutar
Yorum
-
Tolga'yı satmıyacağımızı , bizden alamayacaklarını biliyorlar neden transfer haberi dönsün ki ? daha bir kaç ay önce 3 yıl uzattı sözleşmesini
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
Bazi taraftarlarimiz seneye sampiyonluk görmek istediklerini söylüyorlar, hemen ardindan da Martinez'i kalemizde görmek istediklerini söylüyorlar. Ilginc dogrusu. Bana göre Tolga kalmali. O formayi gecen sezondan beri cesitli araliklarla giydi ve her macta kendisine daha bir güven geliyor. Takimin hic oynamadigi bir takim maclarda maclari Tolga'nin sayesinde aldigimiz da oldu. Bu tür sekilleri daha cok görecegiz. Kalecilik öyle cok basit bir olay degil. Defanstaki arkadaslarinizi tanimalisiniz, ne zaman ne yapacaklarini kestirebilmelisiniz. Tolga'nin yerine yeni bir kaleci gelirse arkadaslarini taniyabilene, onlarin oyun tarzlari hakkinda fikir edinebilene kadar cuvalla gol yeriz kanaatindeyim. Tolga bana göre güven veriyor ve kesinlikle devam edilmeli. Kadroyu bastan neredeyse sona kadar yenilersiniz, hakikatten cok kaliteli oyuncular getirirsiniz, bunlarla birlikte kaleye de birisini alirsiniz. Ama su anki kadro ile Tolga'nin oynamasi gerekiyor düsüncesindeyim.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum