Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu adam geleceğin en iyi kalecileri arasında olacak..
    Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
    **Latocan**

Yorum

• biraz kendine güveni geldi artık
      aslında erciyes maçında penaltıları hep kurtarır die dülşünüodum ama başaramadı
      takımımız bu sene çok kötü gene kötünün iilerinden denemezmi tolga için
      bence denebilir

Yorum

• gereksiz eleştirilerden ve önerilerden vazgeçip.. güvenmeyi denesek hem takımımız hemde milli takım için iyi vazgeçilmeyen olacak..

eleştirenlere cevabım valdes, casillas, ki gençliğinde canizares, bolca hatalar yapmalarına rağmen vazgeçilmemişler ve şuan hala 1. kalecidirler.. ve büyük takımların kalecileridir.. biz hedeflerini bile elde edemezken.. kalecimiz "x" yada tolga ne fark ederki..
        Girls from your city

Yorum

• İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tolgayi iyi tanirim bizim okuldaydi bi dönem üstümüzde çok karaterli bir kardesimiz okul takiminin da kalecisiydi o zamanlar belliydi bi gün buralara gelecegi...
          ya bu gercekmı ben bisy anlaamdım gercekse cvp yazarmısn abi
          #50 Jackson Avelino Coelho
          #7Miroslaw Szymkowiak
          #61 İbrahima Yattara

Yorum

• YENi STI HAYIRLI OLSUN TOLGA
            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• tolga aferin gercekten guzel kurtarıslar yapıor bu gidsle jefferson kaleye zor girer idmanlarda nasıl bilmiorum ama tolga kadar olamıcak gibime gelio
              #50 Jackson Avelino Coelho
              #7Miroslaw Szymkowiak
              #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Seni süperlig de kesecek bir adam tanımıyorum..

Yan toplardaki başarın mükemmel... Belkide trabzonspora gelmiş kalciler arasında yan toplara en iyi çıkan kalecisin.

Umarım performansın yükselmeye devam eder. Sanki şenol güneşi görür gibi oluyoruz..
                Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                **Latocan**

Yorum

• kale vuruşlarını düzelttimi süper olacak gerçekten bugun yan toplarda 2.ortadaki boş çıkışın dışında hatasızdın tbrkler
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• bugün gerçekten güzel oynadı.helal olsun.yawaş yawaş pişiyor.bir iki basit hata yaptı ama telafi ettirdi.özellikle ayağında gelişme var.hüseyinin 3 kişinin ağzındayken verdiği geri pasını iyi uzaklaştırdı.onun dışında ilk yarının sonunda 2 top çıkardı üst üste aferin tolga len oldun olacan len
                    HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Bu akşamki maçta bence takımın Hüseyin'den sonra en iyi oyuncusu Tolga'yadı. Kendine güveni oldukça fazla. Hatalarını minimuma indirmiş. Fenerbahçe maçında üzerinde büyük bir yük var. Bizi kurtarsa kurtarsa o kurtarır...

Yorum

• Tolga varken yeni kaleci alınmalımı acaba... öceden alınmalı diyordum ama şimdi alınmamalı demek geliyor içimden
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Yan toplarda iyiydi bugün...
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Dedim ki hep,Onun sana ihtiyacı var Allhım...Genç,çok genç hem de...Ve Trabzonsporun kalesini koruyor...ÜSTELİK TUTTUĞU TAKIMIN KALESİNİ KORUYOR...Nasıl bir onurdur kimbilir...Tolgamı koru dedim hep,Tolga mın koruduğu kaleyi koru...Şükürler olsun..

Seni çok seviyorum ben...Çok! Allah yardımcın olsun benmim canım....Dualarım hep seninle...Hep!
                            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• arkadaşlar tolga tamam iyi hoşta .. bence trabzonsporun yedek kalecisi olmalı şuan ACİLEN KALECİ GEREKLİ martinez veya hasegiç bize yararlı transfer olur..

Yorum

• Martinez veya Hasagiç'in Tolga'dan iyi olan yönü nedir. Hea doğru onlar yabancı Tolga Türk.

Pırlanta gibi çocuk , harcamayalım bu çocuğu. Azıcık destek lütfen.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X