Bu adam geleceğin en iyi kalecileri arasında olacak..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
gereksiz eleştirilerden ve önerilerden vazgeçip.. güvenmeyi denesek hem takımımız hemde milli takım için iyi vazgeçilmeyen olacak..
eleştirenlere cevabım valdes, casillas, ki gençliğinde canizares, bolca hatalar yapmalarına rağmen vazgeçilmemişler ve şuan hala 1. kalecidirler.. ve büyük takımların kalecileridir.. biz hedeflerini bile elde edemezken.. kalecimiz "x" yada tolga ne fark ederki..
Yorum
-
ya bu gercekmı ben bisy anlaamdım gercekse cvp yazarmısn abiİlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületolgayi iyi tanirim bizim okuldaydi bi dönem üstümüzde çok karaterli bir kardesimiz okul takiminin da kalecisiydi o zamanlar belliydi bi gün buralara gelecegi...
#50 Jackson Avelino Coelho#7Miroslaw Szymkowiak#61 İbrahima Yattara
Yorum
-
Seni süperlig de kesecek bir adam tanımıyorum..
Yan toplardaki başarın mükemmel... Belkide trabzonspora gelmiş kalciler arasında yan toplara en iyi çıkan kalecisin.
Umarım performansın yükselmeye devam eder. Sanki şenol güneşi görür gibi oluyoruz..Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
Yorum
-
bugün gerçekten güzel oynadı.helal olsun.yawaş yawaş pişiyor.bir iki basit hata yaptı ama telafi ettirdi.özellikle ayağında gelişme var.hüseyinin 3 kişinin ağzındayken verdiği geri pasını iyi uzaklaştırdı.onun dışında ilk yarının sonunda 2 top çıkardı üst üste aferin tolga len oldun olacan len
HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
Dedim ki hep,Onun sana ihtiyacı var Allhım...Genç,çok genç hem de...Ve Trabzonsporun kalesini koruyor...ÜSTELİK TUTTUĞU TAKIMIN KALESİNİ KORUYOR...Nasıl bir onurdur kimbilir...Tolgamı koru dedim hep,Tolga mın koruduğu kaleyi koru...Şükürler olsun..
Seni çok seviyorum ben...Çok! Allah yardımcın olsun benmim canım....Dualarım hep seninle...Hep!"Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
Martinez veya Hasagiç'in Tolga'dan iyi olan yönü nedir. Hea doğru onlar yabancı Tolga Türk.
Pırlanta gibi çocuk , harcamayalım bu çocuğu. Azıcık destek lütfen.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum