İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Burak'a mükemmel bir uzun pas atti ve mac boyunca hatasi yoktu maci kaybetmemize engel oldu."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Hemen kaptanı yollayın zaten. Fırsat mı kolluyorsunuz vay arkadaş ya..İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakketten saglam...
Bravo...
Tolga-Onur seneye olmaz cok zor...Tolga icin avrupadan güzel teklif gelirse düsünülebilinir...#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
Sakin kardeşim, beni bilirsin Tolga'yı hep savunurum ama Avrupa'ya gitmek Tolga'nın hakkıdır ve bence Avrupa'da gösterdiği performans kulüplerin kafasında duruyordur ve sene sonu muhtemelen teklif gelecektir...Ben Tolga'nın teklif gelirse gitmesini istiyorum, haketti...İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHemen kaptanı yollayın zaten. Fırsat mı kolluyorsunuz vay arkadaş ya..
Yorum
-
Hakettiğinin herkes farkında zaten. Önemli olan kaptanın gitmek istemesi veya istememesi.. Çünkü daha önce bazı teklifler aldığının haberlerini okumuştum.İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakin kardeşim, beni bilirsin Tolga'yı hep savunurum ama Avrupa'ya gitmek Tolga'nın hakkıdır ve bence Avrupa'da gösterdiği performans kulüplerin kafasında duruyordur ve sene sonu muhtemelen teklif gelecektir...Ben Tolga'nın teklif gelirse gitmesini istiyorum, haketti...#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
Cusİlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHemen kaptanı yollayın zaten. Fırsat mı kolluyorsunuz vay arkadaş ya..
Tolga müthis ama sorun onur recep kivrakda müthis yedek kalirsa sikinti olur bütün sezon...Su an yedek oldugu icin gitme durumu yok avrupaya anca tolga gidebilir...
Ama benim icin hava hos tolga-onur müthis
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Kaptan öyle bir insan ki Real Madrid'den teklif gelse yönetim kal derse kalırİlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakettiğinin herkes farkında zaten. Önemli olan kaptanın gitmek istemesi veya istememesi.. Çünkü daha önce bazı teklifler aldığının haberlerini okumuştum.
Ben Avrupa'nın iyi kulüplerinin Tolga için teklifte bulunacağını düşünüyorum...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum