Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Muslera Dünya'nın en iyi kalecileri arasında ilk 10'a girer.
    Komple bir kaleci.
    Fener ve bu maçı değerlendirirsek benim gözümde öyle değil.
    #7 Óscar René Cardozo Marin
    #28 Abdul Majeed Waris
    #8 Mehmet Ekici
    #11 Kévin Constant

Yorum

• Burak'a mükemmel bir uzun pas atti ve mac boyunca hatasi yoktu maci kaybetmemize engel oldu.
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Rakip orta yapınca gözümü hücum hattına çeviriyorum direk , hızlı atağa kalkacaz diye . Yan toplarda çok iyi maşaallah .
        Twitter Adresim

Yorum

• 10 numara idin kaptan , seni tanıyan adamlığını da çok iyi bilir hep böyle devam
          Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İşte şimdi oldu be kardeşim.
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• bu çocuğun önüne çok sağlam 2 tane stoper koyarsak önümüzdeki sezon en fazla 15 gol yer diye düşünüyorum.

Yorum

• Boş gecmek istemiyorun

Teşekkürler kaptan
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Teşekkürler kaptan .
                  Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Kaptan o topu nasıl çıkarttın?
                    Bütün Gs'li arkadaşlarım şoka girmişler
                    Helal sana!!!

Yorum

• Hakketten saglam...

Bravo...

Tolga-Onur seneye olmaz cok zor...Tolga icin avrupadan güzel teklif gelirse düsünülebilinir...
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hakketten saglam...

Bravo...

Tolga-Onur seneye olmaz cok zor...Tolga icin avrupadan güzel teklif gelirse düsünülebilinir...
                        Hemen kaptanı yollayın zaten. Fırsat mı kolluyorsunuz vay arkadaş ya..
                        #28 Abdul Majeed Waris
                        #8 Mehmet Ekici
                        #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sakin kardeşim, beni bilirsin Tolga'yı hep savunurum ama Avrupa'ya gitmek Tolga'nın hakkıdır ve bence Avrupa'da gösterdiği performans kulüplerin kafasında duruyordur ve sene sonu muhtemelen teklif gelecektir...Ben Tolga'nın teklif gelirse gitmesini istiyorum, haketti...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sakin kardeşim, beni bilirsin Tolga'yı hep savunurum ama Avrupa'ya gitmek Tolga'nın hakkıdır ve bence Avrupa'da gösterdiği performans kulüplerin kafasında duruyordur ve sene sonu muhtemelen teklif gelecektir...Ben Tolga'nın teklif gelirse gitmesini istiyorum, haketti...
                            Hakettiğinin herkes farkında zaten. Önemli olan kaptanın gitmek istemesi veya istememesi.. Çünkü daha önce bazı teklifler aldığının haberlerini okumuştum.
                            #28 Abdul Majeed Waris
                            #8 Mehmet Ekici
                            #11 Kévin Constant

Yorum

Cus

Tolga müthis ama sorun onur recep kivrakda müthis yedek kalirsa sikinti olur bütün sezon...Su an yedek oldugu icin gitme durumu yok avrupaya anca tolga gidebilir...

Ama benim icin hava hos tolga-onur müthis
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Hakettiğinin herkes farkında zaten. Önemli olan kaptanın gitmek istemesi veya istememesi.. Çünkü daha önce bazı teklifler aldığının haberlerini okumuştum.
                                Kaptan öyle bir insan ki Real Madrid'den teklif gelse yönetim kal derse kalır

Ben Avrupa'nın iyi kulüplerinin Tolga için teklifte bulunacağını düşünüyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X