Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gökdeniz son haftalarda formda ama takım olarak ii değiliz ki
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• gökdenzizin biz yenik durumda iken sahada tebessüm etmesini anlamıyorum

Yorum

• İlk olarak MuratDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gökdenzizin biz yenik durumda iken sahada tebessüm etmesini anlamıyorum
        sinirden gülüyor bende görüyorum hakeme falan sinir oluo başka kimsenin galibiyet için mücadelesini göremio adam
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Biz yenik durumdayken nerdeyse zil takıp oynayanlar var kendi içimizde. İyi yoldayız hiç bir eksiğimiz yok diyenler var. Bacaklarını sallayarak maç izleyenler var... Gökdeniz'in ki hiç bişey bunların yanında ki zaten keyfinden tebessüm ettiğini de sanmıyorum .
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak subay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kızı değilmiydi?

kızı eşini tanıyorum kızının adıda hatıladığım kadarıla naz dı.
            300 sıpartalı +rakinin serisi<osman salih namıdiğer(laz osman)

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biz yenik durumdayken nerdeyse zil takıp oynayanlar var kendi içimizde. İyi yoldayız hiç bir eksiğimiz yok diyenler var. Bacaklarını sallayarak maç izleyenler var... Gökdeniz'in ki hiç bişey bunların yanında ki zaten keyfinden tebessüm ettiğini de sanmıyorum .

zaten farkındaysanız güldü demedim.....tebessüm ediyor dedim...

Yorum

zaten farkındaysanız güldü demedim.....tebessüm ediyor dedim...
                Farkındaysanız aynı şekilde ben de tebessüm ettiğini sanmıyorum dedim ....
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ne güzel tabi gökdeniz gitsin dimi nede olsa hasan üçüncü gibi yıldız adamlarımız var biz yine iş yaparız.........

Yorum

şu takımda yenilgiyi en çok hazmedemiyen topçu Gökdenizdir...

Yorum

• bu adam adam gibi top oynuyor.
                      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

Niye gülüyo ben çok iyi anlıyorum."Bukadar beceriksiz adamların arasında ne işim var çıldırıcam"gülüşü o.Keçeliler Celaleddinler Hüseyinler Hasanlar Tolgalar Gökdenize ayak uyduramıyo malesef.Sana olmazmı bazen sinirden gülersin elinden bişe gelmediği zamanlar.
                        Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                        K.ATATÜRK

Yorum

• gökdeniz asla takımı atşeleycek oyuncu değil böyle maçı çevireyim alayım tarzında değil takımda iiler oldumu oda iyi oluyor ve maçı alıyoruz

Yorum

• Son macta takimda iyi yoktu ki Gökdeniz iyi oynadi.

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gökdeniz asla takımı atşeleycek oyuncu değil böyle maçı çevireyim alayım tarzında değil takımda iiler oldumu oda iyi oluyor ve maçı alıyoruz
                              yahu bir bjk macini,bir gs macini bu adam nerdeyse tek basina aldi.hemen hemen kazandigimiz butun maclarda bu adamin imzasi var, elestirirken biraz makul olun, nankor olmayin..

Yorum

• İlk olarak GolaMTuRi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yahu bir bjk macini,bir gs macini bu adam nerdeyse tek basina aldi.hemen hemen kazandigimiz butun maclarda bu adamin imzasi var, elestirirken biraz makul olun, nankor olmayin..
                                bencede bukadar nankör olmayalım yenildiğimiz gs maçında bile övünebileceğimiz tek futbolcumuzdu bence

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim