Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yaa bu maç nasıltek başına alınıyor anlamıyorum yaaa.....valla o maçlarda sanki sahada tek gökdenzi oynamış gibi konuşuyorsunuz

Yorum

• İlk olarak MuratDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gökdenzizin biz yenik durumda iken sahada tebessüm etmesini anlamıyorum
      Kendine gülüyor renktaşım o. Hasan Şaş gibi metrelerce hakeme koşup itiraz etmiyor , Hakemin verdiği hatalı karara gülüyor ve hakeme en güzel cevabı veriyor. Herkes fırsat kolluyor Gökdeniz sinirlensin diye. Adama her deplesman " Satılmış Gökdeniz .. S .... Gökdeniz " gibisinden hakaretler yağıyor. Ağlasın mı ? Haklı olarak gülüyor.

Milli Takım Arda'nın yokluğunu ararmışta, O yokluğu Gökdeniz doldururmuş. Geçenlerde hangi Tv olduğunu hatirlamiyorum . Yaşını başını almış çok bilmiş spor yazarlarından birisi söylemişti bunu.. Arda 40 değil 40 Bin fırın ekmek yesin önce Gökdeniz gibi olmak için.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bu sezon Gökdeniz olmasa ne yapardık acaba?10 asist,4 gol.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kendine gülüyor renktaşım o. Hasan Şaş gibi metrelerce hakeme koşup itiraz etmiyor , Hakemin verdiği hatalı karara gülüyor ve hakeme en güzel cevabı veriyor. Herkes fırsat kolluyor Gökdeniz sinirlensin diye. Adama her deplesman " Satılmış Gökdeniz .. S .... Gökdeniz " gibisinden hakaretler yağıyor. Ağlasın mı ? Haklı olarak gülüyor.

Milli Takım Arda'nın yokluğunu ararmışta, O yokluğu Gökdeniz doldururmuş. Geçenlerde hangi Tv olduğunu hatirlamiyorum . Yaşını başını almış çok bilmiş spor yazarlarından birisi söylemişti bunu.. Arda 40 değil 40 Bin fırın ekmek yesin önce Gökdeniz gibi olmak için.
          Helal olsun renktasim.. Arda daha cooooook firin ekmek yemesi lazim.

Yorum

• hayde uşagum at bir gol daha coştur bizi...!!!

(UEFA)

Yorum

• avrupanın en ii oyuncularından, isteyince öyle bir oynuyor ki süper
              "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                avrupanın en ii oyuncularından, isteyince öyle bir oynuyor ki süper
                Sorun da orada işte..Neden sadece isteyince oynuyor? Ya da menajerler izlemeye geldiğinde?
                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sorun da orada işte..Neden sadece isteyince oynuyor? Ya da menajerler izlemeye geldiğinde?
                  berat sen hiç sevemeyeceksin bu adamı belkide sen haklısın haklıydın haklı olacaksın...Bişeyler yanlış ama anlam verip tanımlayamıyorum.Suursuzca seveye devam...
                  38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                  Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                  " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• bu takımda adam gibi umut,ayman,hüseyin ve gökdeniz mucadale ediyo zaten
                    Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Takım son haftalarda tek başına sırtlayan isim...Sensiz olmaz Gökdeniz...

Yorum

• Gökdeniz yıllardır hep iyi oynuyor ve gerçek bir yıldız. Ondaki kazanma hırsı ve azmi diğer oyuncularımızda da olsa bizim sırtımız yere gelmez. Deportiva'ya gideceği yazılıyor, orada oynaması bizi gururlandırır ama her yıldızımızı gönderirsek de şampiyonluğu zor görürüz kanımca.

Yorum

• Fatih Tekke'siz hiç bir şey olduğun anlaşıldı Gökdeniz.
                          keyif adamı ..

Yorum

• kocum benim sen benim her seyimsin anlarsin ya.

Yorum

• Yunanistan maçında başarılar Gökdeniz, Allah utandırmasın..
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih Tekke'siz hiç bir şey olduğun anlaşıldı Gökdeniz.
                                bunu sadece sen anladın galibaa
                                İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim