gökdeniz son haftalarda formda ama takım olarak ii değiliz ki
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz
Daraltma
X
-
sinirden gülüyor bende görüyorum hakeme falan sinir oluo başka kimsenin galibiyet için mücadelesini göremio adamİlk olarak MuratDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökdenzizin biz yenik durumda iken sahada tebessüm etmesini anlamıyorumEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Biz yenik durumdayken nerdeyse zil takıp oynayanlar var kendi içimizde. İyi yoldayız hiç bir eksiğimiz yok diyenler var. Bacaklarını sallayarak maç izleyenler var... Gökdeniz'in ki hiç bişey bunların yanında ki zaten keyfinden tebessüm ettiğini de sanmıyorum ."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak subay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKızı değilmiydi?
kızı eşini tanıyorum kızının adıda hatıladığım kadarıla naz dı.300 sıpartalı +rakinin serisi<osman salih namıdiğer(laz osman)
Yorum
-
İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz yenik durumdayken nerdeyse zil takıp oynayanlar var kendi içimizde. İyi yoldayız hiç bir eksiğimiz yok diyenler var. Bacaklarını sallayarak maç izleyenler var... Gökdeniz'in ki hiç bişey bunların yanında ki zaten keyfinden tebessüm ettiğini de sanmıyorum .
zaten farkındaysanız güldü demedim.....tebessüm ediyor dedim...
Yorum
-
Farkındaysanız aynı şekilde ben de tebessüm ettiğini sanmıyorum dedim ....İlk olarak MuratDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten farkındaysanız güldü demedim.....tebessüm ediyor dedim..."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
şu takımda yenilgiyi en çok hazmedemiyen topçu Gökdenizdir...İlk olarak MuratDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökdenzizin biz yenik durumda iken sahada tebessüm etmesini anlamıyorum
Yorum
-
Niye gülüyo ben çok iyi anlıyorum."Bukadar beceriksiz adamların arasında ne işim var çıldırıcam"gülüşü o.Keçeliler Celaleddinler Hüseyinler Hasanlar Tolgalar Gökdenize ayak uyduramıyo malesef.Sana olmazmı bazen sinirden gülersin elinden bişe gelmediği zamanlar.İlk olarak MuratDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökdenzizin biz yenik durumda iken sahada tebessüm etmesini anlamıyorum
Yorum
-
yahu bir bjk macini,bir gs macini bu adam nerdeyse tek basina aldi.hemen hemen kazandigimiz butun maclarda bu adamin imzasi var, elestirirken biraz makul olun, nankor olmayin..İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökdeniz asla takımı atşeleycek oyuncu değil böyle maçı çevireyim alayım tarzında değil takımda iiler oldumu oda iyi oluyor ve maçı alıyoruz
Yorum
-
bencede bukadar nankör olmayalım yenildiğimiz gs maçında bile övünebileceğimiz tek futbolcumuzdu benceİlk olarak GolaMTuRi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu bir bjk macini,bir gs macini bu adam nerdeyse tek basina aldi.hemen hemen kazandigimiz butun maclarda bu adamin imzasi var, elestirirken biraz makul olun, nankor olmayin..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum