Kasımpaşa antrenörü Gökdeniz'i iyi kilitlettirdi. Top ayağına geldi mi üç kişi Gökdeniz'e basıyordu. O da sıkı markajdan kurtulamayıp bu maçta etkisiz kaldı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz
Daraltma
X
-
Sen hep gülerek ver tepkini göğüm denizim..Kocaman kalpli minik adam,sen hep gülerek ver tepkini,gül ki içimin bayrakları havalansın...
Sen gülümsediğin zaman etraf toz pembe,yeşil daha yeşil,hayat daha katlanılabilir...Sen hep gülümse Gök Deniz...
Çünkü Nazım Hikmetin dediği gibi "Yaşıyorum çok şükür dercesine"...Evet,yaşıyorum çok şükür dercesine Trabzonsporluyuz biz....!
Sen gülümsediğin zaman yaşıyorum çok şükür diyesim geliyor be Gökdeniz...
Bir de,bir şiirde çok güzel bir söz var...Onu bize uyarlamak gerekirse diyorum ki sana:
Biz bütün güzel topçularımızı,başka takımlara kaptırdık...Sen kendi asistini yap,rakibe bizim için bir gol at....!
Seni seviyorum!!!! Yaşıyorum çok şükürdercesine hem de!!!!"Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
doğru söylüyorsunİlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMakina değilki her maçta takımı kurtarsın.
Yorum
-
emre dogru söylemiş adam ne yapsın yani onun oynadıgının 3 te 1 ini digerleri oynasa bizi kimse tutamazBMN | ANTALYA
Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!
Yorum
-
o şerefli milli takım formasını şu an en çok hakeden FUTBOLCU sen olmana rağmen sana o formayı sırf Trabzonsporda oynadığın için (başka biz izahı yoktur bunun) vermeyen milli takım antrenörüne hakkım helal değildir.. helal değildir çünkü, o takım benimde takımım..yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
Yorum
-
Düşünüyorum, o halde varım.İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüşünsenize Türkiye Liglerinin en formda, en çalışkan, en verimli futbolcusu Moldova gibi bir maçta yok!!!
Yada boşverin, düşünmeyin...
Fransız düşünür Rene Descartes, bu sözü söylerken F.Terim'i kesinlikle hesaba katmamıştır...
Ben seni tanıdıktan sonra.
Hep sağ tarafıma dönük yatarım..
Kalbimde ki sen solda ezilme diye...
Yorum
-
Ayıp ettin şimdi ! Fatih Terim bu !! imparator !! ders almaz ders verir kendileri !!İlk olarak Berbatov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüşünüyorum, o halde varım.
Fransız düşünür Rene Descartes, bu sözü söylerken F.Terim'i kesinlikle hesaba katmamıştır...
gökdenize yazık oluyo be !!
Yorum
-
İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen gülümsediğin zaman etraf toz pembe,yeşil daha yeşil,hayat daha katlanılabilir...Sen hep gülümse Gök Deniz...
Çünkü
Seni seviyorum!!!! Yaşıyorum çok şükürdercesine hem de!!!!
Dik tut Gökdeniz başını,dimdik tut!"Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
Sen Trabzonsporlusun
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum