Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güle Güle...

Yorum

• Onun bir başka takıma transfer olması ne Trabzonsporlu Gökdeniz adını nede kalplerdeki bıraktığı sevgiyi silmez. Bu zamana kadar aldığının hakkını kendi imkanlarınca en üst düzeyde vermeye çalıştı mutlaka hatalar yaptı ancak yaptığı güzellikleri bir anda silmedi silemezdide bazılarına göre affedilmemeliydi ancak iyi bilinmesi gereken bir gerçek varki insanları kaybetmek değil kazanmak önemli olandı; hangimiz hayatımızda hatalar yapmadıkki küçük yada büyük, rabbim bile hataların en büyüklerinde affına sığınanları yüceliğiyle bağışlarken biz kulları ne sanırız kendimizi? Herkes yaptıklarından sorumludur ve Gökdeniz yaptığı hataların cezasını her şekilde çekmiştir gerisi onun vicdanıyla hesaplaşmasıdır.
      Oynadığı dönemlerde olduğu gibi giderkende Türk futbolundaki en büyük maddi kazançlı yurt dışı transferini yaparak Trabzonspora olan borcunu ödemiştir.
      Bundan sonraki futbol yaşamında ona başarılar dilerken, gitmesinin doğru yada yalnışlığını tartışmak anlamsızdır; hem kulüp hemde kendi çıkarları doğrultusunda her iki taraf içinde doğrusu buymuş demekki.
      Ve ben Gökdeniz Karadenizi her zaman bizlere yaşattığı güzelliklerle anacağım, emeklerin için teşekkürler, yolun açık olsun.
      Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• hayirli olsun artik realize ettim yolu acik olsun
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Bence bu sezon hiç gitmesi gerekmeyen hatta bu sezon değil hep takımımızda kalması gereken biri gitti.Yarın da YATTARA gider.Bilmem artık bu takım ondan sonra ne eder...
          Gökdeniz Abimiz Kardeşimiz Herşeyimiz,
          Şimdi futbol oynayacak adam yokken O'nu neden gönderdiniz?
          Biz bu gidişle,
          UEFA'ya değil ancak BANKASYA'ya gideriz....
          oooooy sevduğum ne dur senden çektuğuuum???

Bir-İki-Üç...(Türkçe)
          Erti-Ori-Sami...(Gürcüce)

Yorum

• Başarılarının devamı dileğiyle...
            Söylesem tesiri yok
            Sussam gönül razı değil.
            adrenalinn

Yorum

• Yolun açık olsun Gökdeniz.İnşallah başarılı olursun.
              -1461 TRABZON-

Yorum

• Hayırlı olsun ....
                Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                **Latocan**

Yorum

• Başarılar Gökdeniz.Yolun açık ola.

Yorum

• İlk olarak SercanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya arkadaslar benim anlamadigim.. nedir bu 5 yillik imza atma sevdasi yahu.. hadi genc olsan dersin ki tamam atayim .. hadi iyi bir kulube gitmis olsan dersin yine atayim.. ama gittigin takim Rubin Kazan yahuuu ... insaf be 5 yillik imza atilir mi... gerci o'da hakli.. okadar para kazanacak.. ama futbolculugu insallah curumez orda... insallah kendini cok iyi ispatlar ve avrupaya gider... ama hic tahmin etmiyorum..

geleceğimi rubin e teslim ediyorum demek...
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• basarılar karadenızın hırcın cocugu yolun acık olsun gokdenız karadenız oooooooooooooooo

Yorum

• Gökdeniz'e Başarılar Dilerim.

(UEFA)

Yorum

• inş. başarılı olur Fatih'in geçirdiği krizleri geçirmez gerçi hasan kabze de orda.sıkıntı çekmez umarım...

gönülden başarılar Gökdeniz
                          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• güle güle gökdeniz,inşallah başarılı olursun

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• insallah kaybolmaz orda. basarili olup daha iyi liglere gider

Yorum

• YoLuN BaHTıN SaNSıN HeR ZaMaN aCıK oLSuN uGuRLaR oLa
                                imza kuralı:
                                imza 3 satırdan uzun olamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim