Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gol nasıldı beyler??
    Dominguez ara pası bıraktı, o da hızlı bir şekilde ceza alanına girdi ve sağ çaprazdan topu ters tarafa mermi gibi yapıştırdı.
    Colmandante

Yorum

• Golün videosu burda

Yorum

• İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Demek ki neymiş Bartuğ?Bundan sonra Trabzonumuzun bütün maçlarını UEFA'nın resmi sitesinden takip edip gol atmamız gerektiğinde bir kaç saniye önceden notu düşmen
        valla erdinç abi yemin ediyorum her maç böyle olcak olsun izlemem yahu ben tvden bilgisayar başından takip eder dururum

bu arada sadri başkanı çok severim,genel olarak destekçisiyimdir ama şu gerçeği bugün o da görmüş olmalı kinun yönetiminde olduğu takım bugün gidip barcelonaya hadi gel noucampta bir hazırlık maçı yapalım dese,barcelona "ya kardeşim deli misin nesin bir kalk git allahını seversen" cevabını alır fakat;kendisinin yıldız futbolcu değil dediği gökdeniz karadeniz sırtındaki 61 numaralı rubin kazan formasıyla bugün o stadda barcelonayı yıkan adam oldu.

demek ki neymiş?1000 kere düşünüp 1 söyleyeceksin.
        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Maç öncesi Barca'yı dağıt demiştim aynen öyle yaptıBarca defansını perişan etti resmen.Helal olsun sana Gökdeniz.Barca'yı yıkan adam
          -1461 TRABZON-

Yorum

• Maçın Özetini Nereden İzleyebiliriz Bilgisi Olan Varmı ?
            Tv'de Verilecekmi ?

Yorum

• Bundan sonra Barca puan kaybetmez. Her maç dolaylı yoldan Rubin'e çalışacak. Bu gruptan çıkması için şartlar son derece uygun Kazan için.

Yorum

• Helal olsun Gökdeniz Karadeniz
                Sen ve Fatih Tekke Trabzonspor'da olsaydınız geçen sene şampiyon olmuştuk. Bu senede zirvede olurduk. Seni ve Fatih'i almayan Fatih Terim'e kapak olsun. İnşallah seni ve Fatih'i tekrar Trabzonspor'da görmek nasip olur.

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maçın Özetini Nereden İzleyebiliriz Bilgisi Olan Varmı ?
                  Tv'de Verilecekmi ?
                  00.20'de Lanet olası Star Tv'de.
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nou campta bizleri gururlandırdın tebrikler aslanım benim..Nou camp'ı susturan adam 61 numaralı formasıyla Gökdeniz Karadeniz...Seninle gurur duyuyoruz..Terim bu gol sana gelsin odun kafa
                    odun mu ? odunlara ayıp olmuyormu

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Verdiğim puandan sonra puanı 4 oldu. Pek adil değil ama sanki bu dunya adilde değil mi?=)

Yorum

• "Gökdeniz,Yıldız değildir."

Merak ettim yıldız kim acaba.

Yorum

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          valla erdinç abi yemin ediyorum her maç böyle olcak olsun izlemem yahu ben tvden bilgisayar başından takip eder dururum

bu arada sadri başkanı çok severim,genel olarak destekçisiyimdir ama şu gerçeği bugün o da görmüş olmalı kinun yönetiminde olduğu takım bugün gidip barcelonaya hadi gel noucampta bir hazırlık maçı yapalım dese,barcelona "ya kardeşim deli misin nesin bir kalk git allahını seversen" cevabını alır fakat;kendisinin yıldız futbolcu değil dediği gökdeniz karadeniz sırtındaki 61 numaralı rubin kazan formasıyla bugün o stadda barcelonayı yıkan adam oldu.

demek ki neymiş?1000 kere düşünüp 1 söyleyeceksin.
                          sadrı sener sankı futboldan mı anlıyo sende ha..al gor takımı az cok analrsın baskanın anlayıp anlamdıgını

Yorum

• Sanırım Şu Star Tv ye Övgülü Bir Mesaj Atmanın Zamanıdır..
                            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• burdanda izleyebilirsiniz Gökdenizin golünü
                              Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

• bu linkte gol var. cep kamerasıyla çekilmiş sanırım ama benim gibi hiç görmeyenlerin merakını gideriyor en azından.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim