İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz
Daraltma
X
-
-
valla erdinç abi yemin ediyorum her maç böyle olcak olsun izlemem yahu ben tvden bilgisayar başından takip eder dururumİlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek ki neymiş Bartuğ?Bundan sonra Trabzonumuzun bütün maçlarını UEFA'nın resmi sitesinden takip edip gol atmamız gerektiğinde bir kaç saniye önceden notu düşmen

bu arada sadri başkanı çok severim,genel olarak destekçisiyimdir ama şu gerçeği bugün o da görmüş olmalı ki
nun yönetiminde olduğu takım bugün gidip barcelonaya hadi gel noucampta bir hazırlık maçı yapalım dese,barcelona "ya kardeşim deli misin nesin bir kalk git allahını seversen" cevabını alır fakat;kendisinin yıldız futbolcu değil dediği gökdeniz karadeniz sırtındaki 61 numaralı rubin kazan formasıyla bugün o stadda barcelonayı yıkan adam oldu.
demek ki neymiş?1000 kere düşünüp 1 söyleyeceksin.HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
00.20'de Lanet olası Star Tv'de.İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın Özetini Nereden İzleyebiliriz Bilgisi Olan Varmı ?
Tv'de Verilecekmi ?Bordomavi.net
Yorum
-
odun mu ? odunlara ayıp olmuyormuİlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNou campta bizleri gururlandırdın tebrikler aslanım benim..Nou camp'ı susturan adam 61 numaralı formasıyla Gökdeniz Karadeniz...Seninle gurur duyuyoruz..Terim bu gol sana gelsin odun kafa
Yorum
-
Verdiğim puandan sonra puanı 4 oldu. Pek adil değil ama sanki bu dunya adilde değil mi?=)İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
sadrı sener sankı futboldan mı anlıyo sende ha..al gor takımı az cok analrsın baskanın anlayıp anlamdıgınıİlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla erdinç abi yemin ediyorum her maç böyle olcak olsun izlemem yahu ben tvden bilgisayar başından takip eder dururum
bu arada sadri başkanı çok severim,genel olarak destekçisiyimdir ama şu gerçeği bugün o da görmüş olmalı ki
nun yönetiminde olduğu takım bugün gidip barcelonaya hadi gel noucampta bir hazırlık maçı yapalım dese,barcelona "ya kardeşim deli misin nesin bir kalk git allahını seversen" cevabını alır fakat;kendisinin yıldız futbolcu değil dediği gökdeniz karadeniz sırtındaki 61 numaralı rubin kazan formasıyla bugün o stadda barcelonayı yıkan adam oldu.
demek ki neymiş?1000 kere düşünüp 1 söyleyeceksin.
Yorum
-
burdanda izleyebilirsiniz Gökdenizin golünüÇalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum