ahh krall ah...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz
Daraltma
X
-
R.Kazan kaldığı yerden!
Rusya Premier Lig'de ilk hafta maçında temsilcilerimizden Gökdeniz Karadeniz, Fatih Tekke ve Hasan Kabze'nin formasını giydiği son şampiyon Rubin Kazan evinde Lokomotiv Moskova'yı ağırladı.
Central Stadı'nda oynanan zorlu mücadeleyi ev sahibi Rubin Kazan 2-0 kazanmayı başardı.
Rubin Kazan'a galibiyeti getiren golü 87. dakikada Gorbanets ve 90. dakikada Bukharov kaydetti. İkinci golde asisti Fatih Tekke yaptı.
Gökdeniz Karadeniz maça ilk 11'de başlarken; Fatih Tekke, 24. dakikada sakatlanan Galioulin'in yerine oyuna girdi. Hasan Kabze ise 18 kişilik kadroda yer alamadı. İkinci golün asistini yapan Fatih Tekke 92. dakikada oyundan alınırken taraftarların büyük bir sevgi gösterisi vardı.
Temsilcilerimizden Gökdeniz ve Fatih Tekke, Rubin Kazan'ın bu maçta en etkili isimlerinden oldular.
Bu skorun ardından son şampiyon Rubin Kazan lige galibiyetle başlamış oldu.
Rusya Premier Lig'de, Rubin Kazan bir sonraki hafta Tom Tomsk deplasmanına konuk olurken; Lokomotiv Moskova evinde Krylya Sovetov'u ağırlayacak......................................
Yorum
-
kesinlikle.ah nerde o eski günler...İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsan Fatih ve Gökdeniz'i bir arada izleyince bir tuhaf oluyor...
.....................................
Yorum
-
Arkadaşlar Fatih Tekke ve Gökdeniz aynı takım formayı giyiyorlar ve başlıkların amaçları hemen hemen aynı. Bu nedenle iki başlığı bir nevi birleştirdik. Her iki eski futbolcumuzun performansını da aynı başlık altında konuşursak daha bir bütünlüğü sağlamış oluruz.
İleride Fatih Tekke ya da Gökdeniz takımdan ayrılırlarsa başlıktan ismini siler diğer başlığı da aktif duruma getiririz.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
gerek fatih tekke gerek trabzonspor yönetimi gerek biz taraftarlar artık fatih tekke ismı ile trabzonsporu yanyana koymak açıklama yapmak saçmalıktır.kimseyi kandırmayalım.baydı artık.fatih rubinde futbol hayatını son verecektir.kendisini izleyip takip edecez.inşallah başarılı olur.
ama hem fatih hem yönetim artık bu transfer hakkında konuşmamalı
Yorum
-
’Fatih oynatılmalıydı’
Sohbet uzundu, ‘Kuzeyin Oğlu’na son dönemde kendisini en çok heyecanlandıran ismi sormamak olmazdı. Biz de sorduk, tahmin ettiğimize yakın şu yanıtları aldık: Önce Hami, sonra da Fatih Tekke’dir beni heyecanlandıran yetenekler. Keşke Fatih’in transfer süreci iyi bitseydi de Trabzonspor’da oynatılabilseydi. Trabzon’da olması gerekirdi, çok şey katardı. Ancak bu saatten sonra isminin konuşulması ise fayda getirmez........................................
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum