Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçın adamı Gökdeniz seçildi.

Yorum

• Genelde böyle şeyler yapmam. Bu tip yorumlara da güven olmaz ama yazmadan edemeyeceğim.
      Ajansspor'dan bir arkadaş yazmış; "Rusya ligini takip eden birisi olarak gokdenizin performansi benim icin supriz olmadi,bu adam milli takimin banko oyuncusu olmaliyken kadroya bile alinmadi,ayni seyler fatih icin de soylemeli,az once kezmanin rus medyasina roportajini okudum,fatih icin,o bir pirlanta,onda olan yetenekler bende olsa real madridde 10 yil oynardim demis,yarin zaten medyada cikar,rubin da takim oalrak ciddi bir is yapti,bugunki skorlara bakinca bizim takimlarin biraz daha calismalari gerektigini gordum"

Yorum

• guardiola türkiye kupasındaki fb yi hükmen yendiğimiz maçta t direktörü gibi arkaya devrilmiş

Yorum

• Türk medyası neler yazıcak bakalım
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• öldüm sevinçten yaa arkadaşıma demiştim ulan bide atıyomuşda galibiyet golü oluyomuş hemde nou camp da diye aslında kendimde inanmıyodum da Allah çok büyük ya

gece şampiyonlar ligi maç özetlerini büyük bir merakla bekliyorum
            Gurbetçi Gençler.

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Türk medyası neler yazıcak bakalım
              Maçtan Önce Afedersiniz Bir Ot Yerine Koymazken Maçtan Sonra Onu Göklere Çıkartacaklarından Hiç Şüphem Yok..

Bu Arada Maç Özetleri..
              İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              00.20'de Lanet olası Star Tv'de.
              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Türk medyası neler yazıcak bakalım
                Ufak puntolarla Rubin Kazan'ın galibiyet golünü Gökdeniz attı derler.
                Colmandante

Yorum

• Trabzon'un marka değerinin diplerde olduğunur ispatıdır Gökdeniz.
                  Eski oyuncumuz Barçaya gol atarken onun yerine oynayanların ne halde olduğu ortada
                  yazık
                  Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

• helal sana gökdeniz.Bu gol fatih terim e armağan olsun.İyi izle bunları terim.
                    Dallas Mavericks
                    .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      helal sana gökdeniz.Bu gol fatih terim e armağan olsun.İyi izle bunları terim.
                      Ben Fatih Terim'e değil sevgili başkanımız Sadri Şener'e armağan ediyorum.
                      Colmandante

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eğer Gökdeniz bir zamanlar bizdeki gibi iyi bir forum iyi bir potansiyel yakalar ise Barcelona'yı tek başına dağıtır. Çünkü Barcelona'da o tür dribling yapabilen oyuncuyu durdurabilecek oyuncu sayısı az, buda Gökdeniz'in işine gelir.
                        Eski mesajımdada belitttiğim gibi Gökdeniz'i Barcada durdurabilecek oyuncu yok! Biz elimizdeki değerlerin kıymetini hiç ama hiç bilemiyoruz Avrupa'daki oyuncuları gözümüzde büyütme ve eziklerdeki oyunculara hayranlıklar devam ettiği sürece, Gökdeniz'lerin sayısı azalır!!!
                        "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Milli takımda oyuncu seçimlerinde haksızlığın zirvesi Gökdeniz ve Fatih'tir.Yazık oldu adamların en güzel yıllarına.Şimdi çok daha büyük klüplerde oynayabilirlerdi.

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben de İbrahimoviç'e yolluyorum
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet Osman Abi..Birde Sadri Şener var tabi..Zaten terimlede arası iyiymiş
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• arkadaşlar bir adet tencere kapağı armağan etmek istiyorum terime buarada ahmet çakarı biçok kişi aramış bu gökdeniz milli takımda neden oynamıyor diye şimdi ntvspor da

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim