Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazı olaylarda ben profosyonel falan düşünmem mesela Gökdeniz ve Fatih Tekke bizde yıllarca oynamış takıma emek vermiş ve gerçekten iyi para kazandırmış iki yıldız oyuncu..Bu iki oyuncumuzu istanbul takımında görmek istemem bunu bünyem kaldırmaz zaten ne Fatih nede Gökdeniz istanbul eziklerine gelmezler
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• gökdeniz o kadar değilde fatihi istanbul kluplerinden birinde görürsem yüreğim kaldırmaz
      Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• Kolpa haber. Düşünün fotomaç bile yazmadı

Yorum

• Fotomaç'a laf attık adamlar abartmış keşke teklif gelse diyor(muş) Gökdeniz

Yorum

• Keşke Fener'den teklif gelse

Rubin Kazan'da forma giyen Gökdeniz Karadeniz, Türk basınında sadece Fotomaç'a konuştu. Arkadaşımız Cevat Kol'a samimi açıklamalarda bulunan Gökdeniz, "Rusya'da mutlu değilim. İsmim yine Fenerbahçe ile anılmaya başlamış ama hiçbir teklif yok. Keşke Fenerbahçe'den bir teklif gelse ve ben de evet desem" ifadesini kullandı.

Gelirim
            "Türkiye gözümde tütüyor. F.Bahçe'den keşke teklif gelse".

Benim haberim yok
            Futbol yaşantısını Rubin Kazan'da sürdüren Gökdeniz Karadeniz, Türkiye'denşu ana kadar kendisine gelen resmi bir teklifin olmadığını söyledi. Fotomaç'a özel açıklamalarda bulunan yıldız, "Rubin Kazan sözleşmem devam ediyor.Benimle ilgili bir transfer gelişmesi varsa, bu benim dışındagelişiyor demektir" diye konuştu.

Her takım olabilir
            Milli futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye gözümde tütüyor.Sevdiklerim hep orada. Keşke Fenerbahçe'den bana bir teklif gelse de dönsem. Sarı-lacivertli formayı giymekten gurur duyarım. Tabii bu başka bir takım da olabilir. Sonuçta profesyoneliz.Şartlar gereği nerede oynamamız gerekirse orada oynarız."
            Cevat KOL

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne de olsa yıldız değil. Gitmesinde bir sorun olmaz.
              değilmı katılıyorum sana ah başkan ah

Yorum

• Arkadaşlar basın boş durmuyor durmuyor diyorsunuz ama bu transfer gerçekleşirse ne diyeceksiniz çok merak ediyorum...

Yorum

• Tebrikler Gökdeniz.

Fenerbahçe'ye geleceğini düşünmüyorum.
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• Ben Gökdeniz'den bu andan sonra bizim menfaatimize birşey yapmasını beklemiyordum zaten .

Yorum

• Fenerbahçe'de forma giymekten gurur duyarmış... Tabii haberin altında Cevat Kol ismini görünce inanmak zorlaşıyor habere. Zaten kulağımla duymadan, bunu diyeceğine inanmam.

Yorum

• Fatih kendi gitti sonra "Mutsuzum", Gökdeniz kendi gitti sonra " Mutsuzum".Yahu arkadaş böyle şey olurmu...
                        Més Que Un Club

Yorum

• yalan haberdir.
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaşlar Rusya türk futbolcuların alışması için gerçekten de zor bir yer anlaşılan..

Yorum

• Eger fenere giderse şu başlığı bi zahmet atığa alın...

Yorum

• fatik olsun gökdeniz olsun bunlar ayni karadeniz dalgalarina benzeyen oyincular alt yapida yedisen iki deyerli oyuncularimiz bu kardeslerimizin

isimleri bazi karanlik olaylarla anildi ama gercek hic bir zaman aciklanmadi

onun icin ben bu oyuncularin trabzonspor formasini bir daha giyeceklerina inanmiyorum allahc.c. yakin olsun lar bize ise uzak kalsinlar hangi külübe giderlerse gitsinler hic fark etmez bir oyuncu gider diyeri gelir fazla takilib kalmayin bu oyuncular üzerine

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim