Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökdeniz "Barça"ladı!

Rubin Kazan, Camp Nou'da tarihi bir zafere imza attı! Şampiyonlar Ligi mücadelesinde son şampiyon Barcelona'ya konuk olan Rus ekibi, Gökdeniz Karadeniz'in golüyle büyük bir sürprize imza attı: 1-2

ajansspor
    Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      maçı başından beri uefa resmi sitesinden takip ediyorum.dakika 72 falan gökdenizin istatistiklerine baktım sonra chat diye bir bölüm gördüm.oraya iki kelime hadi gökdeniz gol at deyip göndere tıkladığım anda yukarda 73' gökdeniz karadeniz yazısını gördüm.
      gerçekten çok sevindim.helal olsun gökdenize.hiç bir başarısını yazmayan şeref konusunda bazı yokluklar çeken medyaya da kapak olsun.
      Demek ki neymiş Bartuğ?Bundan sonra Trabzonumuzun bütün maçlarını UEFA'nın resmi sitesinden takip edip gol atmamız gerektiğinde bir kaç saniye önceden notu düşmen
      Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• uefanin resmi internet sayfasindaki sampiyonlar ligi forumunda herkes Gökdenizi konusuyor
        İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
        BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• helal olsun Göko.

ahhh göremedi golü
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• GÖKDENİZ, BARCA'YI DEVİRDİ!..
            Şampiyonlar Ligi'nin favorilerinden Barcelona'ya, Rubin Kazan şoku!.. Rus takımı, İspanyol devini deplasmanda 2-1 yenerken, Rubin Kazan'ın galibiyet golü Gökdeniz Karadeniz'den geldi!..

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda, Nou Camp Stadı'nda oynanan maçın henüz 2. dakikasında Ryazantsev'in golüyle Katalanlar neye uğradığını şaşırdı ve ilk yarı Rus takımının 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 2. yarıya hızlı başlayan Barcelona 48. dakikada İbrahimoviç ile eşitliği yakaladı. 73. dakikada sahneye çıkan milli futbolcumuz Gökdeniz Karadeniz, kaleci Victor Valdes'i mağlup etti ve takımını galibiyete taşıdı!..

Maça ilk 11'de başlayan Gökdeniz, 90+3'te yerini Popov'a bıraktı!..

maraton.com.tr

Yorum

• Gökdeniz, Nou Camp'ı yıktı

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin en büyük sürprizine Gökdeniz ve Hasan Kabze'nin formasını giydiği Rubin Kazan imza attı. Rus ekibi, Nou Camp'ta Barcelona'yı 2-1 yenerken, ikinci gole imza atan Gökdeniz, Katalan ekibine bu sezonki ilk resmi yenilgisini yaşatan isim oldu.

Nou Camp'taki maça 4 panla başlayan Barcelona, Ryazantsev'in 2. dakikadaki golüyle mağlup duruma düştü. İlk yarıda bu şoku atlatamayan Katan ekibi, 48. dakikada Ibrahimovic ile dengeyi sağladı ve galibiyet için umutlandı. Ancak Rubin Kazan'ın iki formda oyuncusunun organizasyonu Nou camp tribünlerini sessizliğe gömdü. 73. dakikada Dominguez'in pasında Gökdeniz, Valdes'i avladı ve takımını öne geçirdi.

Kalan dakikalarda kalesini iyi koruyan Kazan ekibi, maçı 2-1 kazanıp, Devler Ligi'Nde haftanın sürprizine imza attı. Barca'ya bu sezon ilk resmi yenilgisini tattıran Gökdeniz ise Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü kaydetmiş oldu.

Gruptaki diğer maçta ise Inter ile Dinamo Kive 2-2 berabere kaldı. Böylece F Grubu'nda Inter, 5 puanla zirveye yerleşti.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gökdenizin barçaya golünü canlı gözlerle görüp terime kapak yapmasını ne çok isterim

Allah'ım senden demekki trabzonsporumuzun şampiyonluğunu dilesem onuda kabul edecektin o zaman diliminde,şükürler olsun bunada

Yorum

• gol nasıldı beyler??

Yorum

• Sözleşmesi ne zaman bitiyor?
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nou campta bizleri gururlandırdın tebrikler aslanım benim..Nou camp'ı susturan adam 61 numaralı formasıyla Gökdeniz Karadeniz...Seninle gurur duyuyoruz..Terim bu gol sana gelsin odun kafa
                      Hayatımda 3. defa Barcelona'yı tutamadım.Mükemmel savunma yaptılar .Tebrik ediyorum Gökdeniz ve arkadaşlarını.

O golün bizleri o kadar gururlandırdıki tüylerim diken diken oldu.Helal olsun aslanım benim.

Cem bence Terim'den önce hakedenler var.Hani bu adam yıldız değildir diyen birisi varya.İşte ona kapak olsun bu gol.
                      Colmandante

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sözleşmesi ne zaman bitiyor?
                        2011 yilinda bitiyor..

Yorum

• starda bu gece özetleri verilecek mi maçların
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sözleşmesi ne zaman bitiyor?
                            5 yıllık sözleşme imzalamıştı gökdeniz daha baya var yani bitmesine

Yorum

• Gökdeniz puan verin

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim