Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ve beklenen gün geldi.. çok şükür .. bugün kupaya kavuşuyoruz..

Akşam TV karşısında, yarın olimpiyat stadında görmek dileğiyle..
    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

sampiyonluk kutlamasimi..olimpiyattaki macmi sizxe hangisi daha heyecan verici

Yorum

Onur Recep Kıvrak benim için Dozer Cemil karakterinde muhteşem bir Trabzonsporludur. Kendisine bir çok dönem teklifler gelmişken ve daha sonra kadro dışı eyleminden sonra bile ben Trabzonspor kaptanıyım başka bir takımın formasını giymem diyerek futbolu bırakacak kadar adamın dibidir. Avcı veya Ağaoğlu'nun biraz kafası çalışıyorsa kesinlikle bu adamı teknik kadroya katması gerekir. Ama ikisinde de umutlu değilim
        Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bordo Mavi yürekler...
          Günaydın...

Passoya ulaşamıyorum.
          O yüzden burdan sorayım belki net bilgi alabilirim dedim.

Bugün kuzenime Passo başvurusu yapsam internetten. Sonra da ona bilet aktarıp törene sokabilir miyim?
          Evet aynen

Yorum

İlk olarak sethfilo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onur Recep Kıvrak benim için Dozer Cemil karakterinde muhteşem bir Trabzonsporludur. Kendisine bir çok dönem teklifler gelmişken ve daha sonra kadro dışı eyleminden sonra bile ben Trabzonspor kaptanıyım başka bir takımın formasını giymem diyerek futbolu bırakacak kadar adamın dibidir. Avcı veya Ağaoğlu'nun biraz kafası çalışıyorsa kesinlikle bu adamı teknik kadroya katması gerekir. Ama ikisinde de umutlu değilim
            Yıllık 3 milyon aldıktan sonra değeri olan 500k'ya oynayacak değil ya, ben de futbolu bırakırdım

Yorum

Onur Recep Kıvrak dediğin adamın formasını ancak 500kya alırdın.
              Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bordo Mavi yürekler...
                Günaydın...

Passoya ulaşamıyorum.
                O yüzden burdan sorayım belki net bilgi alabilirim dedim.

Bugün kuzenime Passo başvurusu yapsam internetten. Sonra da ona bilet aktarıp törene sokabilir miyim?
                alıp aktarım yapabilirsiniz.

Yorum

İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yıllık 3 milyon aldıktan sonra değeri olan 500k'ya oynayacak değil ya, ben de futbolu bırakırdım
                  amacı para kazanmak olsaydı 500 de oynardı, oynayan cok futbolcu var.

Yorum

Onur'a kulüpte görev verilmemelidir..Bu kulübe ehliyet sahibi liyakat sahibi insanlar getirilmelidir..Mesela Avcı o tarz bir adamdı ve şampiyon yaptı takımı..Siz Trabzonspor'u çok sevebilirsiniz uğrunda ölebilirsiniz fakat donanımınız yoksa kendinizi mesleğinize adamamışsanız iş disiplininiz yoksa o çok sevdiğiniz kulübe felaket sancılar çektirebilirsiniz..Örnek mi arıyorsunuz mesela IHO..IHO'NUN Trabzonsporluluğunu kimse sorgulamaz herhalde ama kafası çalışmayan bir adamdı cahildi..Örnek mi arıyorsunuz Ünal Hami Tolunay..Bu adamların Trabzonsporluluğunu kimse tartışmaya açmaz bile ancak hiçbiri Trabzonspor'da teknik direktörlük yapacak yetkinlikte değildi..

Daha net anlatayım..Türkiye'de milliyetçi geçinen tipler genelde slogancı tiplerdir..Bağırarak milliyetçi olamazsınız..İşinizi iyi yapıyor memlekete katma değer yaratabiliyorsanız iyi bakkalsanız iyi tamirciyseniz iyi galericisiyseniz iyi doktorsanız iyi mühendisseniz siz zaten otomatikman milliyetçisiniz demektir..Kuru sıkı atmayla memlekete zarardan başka bir şey vermeyen adamlar milliyetçi diye geçiniyor bu ülkede..Memleket sevdası var ama donanım yok..İşe yaramaz bir sürü adam var..Kuru lafla milliyetçilik olmaz..

Bu minvalde sevdiğiniz bir şeye hizmet etmek istiyorsanız kendinizi geliştirin öyle göreve talip olun ya da birileri sizi o göreve atasın..

Adam futbolu 30'unda bırakmış tükenmişlik sendromu yaşamış futbolla alakasını kesmiş siz tutturmuşsunuz kulüpte görev alsın cart curt..Hadi ordan..
                    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

Akyazı'ya çağrılan şarkıcıların tamamına yakını vasat isimlerden oluşuyor..Anlaşılan o ki kulüp daha çok ses getirecek bir organizasyon oluşturmak için yeteri kadar çalışma yapmamış...Yöresel ezgilerle sınırlı tutulmuş bir eğlence ülke çapında etkili olmaz..Neyse.
                      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        500 k için 1500 takla atacak insanlar biliyorum
                        En büyük Trabzon

Yorum

İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          500 k için 1500 takla atacak insanlar biliyorum
                          5 lira alan adamı 1 liraya çalıştıramazsın. Güç zehirlenmesi buna izin vermez.
                          En son abcabca tarafından düzenlendi; 14.05.2022, 11:05.

Yorum

İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ve beklenen gün geldi.. çok şükür .. bugün kupaya kavuşuyoruz..

Akşam TV karşısında, yarın olimpiyat stadında görmek dileğiyle..
                            Bein Sports Haber 16.00'dan itibaren şampiyonluk kutlamalarını canlı yayınlayacak.
                            Ekran başında olacağız.
                            Çok şükür bugüne de ulaştık.
                            Hep birlikte nice şampiyonluklara...
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sampiyonluk kutlamasimi..olimpiyattaki macmi sizxe hangisi daha heyecan verici
                              İkisi de
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

Hoşgeldin Şampiyon Takımın Şampiyon Kaptanı..

2010-2011 şampiyonluğundaki büyük emeğin, daha da önemlisi sonrasında 7. şampiyonluğumuza sahip çıkan duruşun hiçbir zaman unutulmayacak!

İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

Çalışıyor...
                                X