Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çok güzel

(UEFA)

Yorum

(UEFA)

Yorum

Yenikapı programında çok sorun yaşandı, tecrübe edilmiş oldu.
        "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

Bekledigimden cok insan geldi. Herkese cok tesekkürler. Ama biraz aceleci yapildigini düsünüyorum. Takim ve kupa ile birlikte bir etkinlik yapilarbilirdi Istanbulda sezon sonu. Ayrica fazla sanatciya da gerek yok bana sorsaniz.
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

eksiklikler olabilir, sonuçta bu konuda çok tecrübeli değiliz. ancak çok tecrübeli klüplere göre çok çok daha başarılı, dünya çapında ses getiren organizasyonlara imza attık.

Yenikapı daki organiasyonda da eksiklikler olabilir. en basitinden organizasyon daha kısa ve kompak tutulmalıydı. Ancak bunların hepsi tecrübe

Orada aslolan koç'a Trabzonsporun kim olduğunu , sadece Tabzon'dan ibaret olmadığını Trabzonsporun Türkiye ye , tüm dünyaya malolmuş bir marka olduğunu göstermekti. Çok şükür ki taraftarlarımız alanı doldurdu ve kuduranları daha fazla kudurttu.

Allah şampiyonlukta ve dünkü organizasyonda emeği geçen herkesten razı olsun. Katılan tüm taraftarlarımızın ayağına yüreğine sağlık.

İYİ Kİ VARSIN TRABZONSPOR
            En son Yiğit SARI tarafından düzenlendi; 09.05.2022, 10:51.

Yorum

Özellikle son cümleye imzamı atıyorum. Bu şampiyonluk bir teneke parçası almaktan ziyade, çok daha derin anlamlar taşırsa değerli hale gelir.
              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
              Karl Marx
              анархія-мама

Yorum

bu paylaşımları kulübün kendi hesabından yapması lazım takipçi ve beğeni açısından daha iyi olacaktır.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mükkkkkemmelllll Muhteşem Harika Ve Efsane Şampiyonluğun, Kutlamalarıda, Mutluluğuda, Sevincide Efsane...

Ve daha böyle çok efsane görüntüler çekmeliyiz.Daha yeni sezona aylar var son saniyeye kadar aynen devam...

Farklıyız.KARAKTERİMİZ İLE ŞAMPİYON OLDUK.

Yorum

İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün geçerken gördüm.Arçelik Çayırova Çamaşır makinesi fabrikasında dev trabzonspor bayrağı dalgalanıyordu... Bu ali koç kıçını yırtıyor ama kendi fabrikasından bile haberi yok
                    benim ofisimin önünde fotoğraf cekip atacagım

Yorum

bu goruntuler uzayi andiriyo nasayi twit yagmurna tutsak belki paylasirlar bir ihtmal..reklamin debine vururuz biraz ugrasin usaklar

Yorum

Kardeşim, sana zahmet, çekip paylaşır mısın?
                        inanmayan şikecikler ve k.OÇ yalakalarına kapak olsun.

İlk olarak abdllh.29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        benim ofisimin önünde fotoğraf cekip atacagım

Yorum

Ses sisteminin bu kadar açık ve büyük bir alanda yetersiz kalması dışında gayet iyi bir organizasyondu; bir de çok uzundu süresi
                          Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                          Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gerek yok.bence..olay buyur adami.isinden etmeyin butarz seyleri kullanmayin

Yorum

aa.jpg
                              İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu gün kaldırmıslar bayrağı dün arabayla geçerken cekmiştim

Yorum

Birakin su sikecileri kudursunlar 11 yil onceki caldiklari kupayla kutlama yapiyorlar altay ozaman kac yasindaydi acaba ilk defa kupa kaldiriyor zavalli

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X