Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hülya Polat veya Zeynep Baskan da olmaliydi bence ,yerl kadin sanatcilarimizdan. Ama benim icin onemli olan İsmail Turut ve Fuat Saka gibi buyuk isimlerdi ama onlar da onceden programlari varmis.
    Her neyse kulup en guzel org imza atacaktir herkesi tek tek ikna edemez (:
    Hulya polat şikebahcenin kutlamasina gitsin ne isi var bizim kutlamada yerliligi batsin onun
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hulya polat şikebahcenin kutlamasina gitsin ne isi var bizim kutlamada yerliligi batsin onun

aaa fenerli mi? bilmiyordum.
      Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
      Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

Saçmalamışsınız konuyu ne alakasız yere getirmişsiniz hemde sadece kendi cümlelerinizle , bu adam ben 500 kya oynamammi demiş. Adamı kadro dışı bırakıp, sözleşmesi karşılıklı fesh edilmiş. Siz burda 5 verdiğin adam 1 e oynarmi. 500 e oynayan çok adam var gibi cümlelerle kendinizce bilmediğiniz konularda fikrinizi değil kesin yargılarınızı yazıyorsunuz. Bizim taraftar birazda empati yapmayı, hatta birazda düşünerek yazmayı öğrenmedikçe daha çok oyuncumuzu kaybederiz , soğuturuz

Yorum

aaa fenerli mi? bilmiyordum.
          Canli yayinda defalarca kendi agziyla soyledi birde bunlar ovunuyorum diye
          En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 14.05.2022, 12:09.

Yorum

Bu foto beni bir miktar duygulandirdi. Ne severdim kaptani, kaptan diye bir numara dusmustu buraya her bayram mesaj atardim djsnsnna. Kader, sampiyonluk o da ben de gittikten sonra geldi.
            Benim icin onur kivrak donemi ikiye ayrilir trabzonspor formasini kaptanlik pazu bandini kaleci eldivenlerini yere biraktigi ben artik yokum dedigi klubu kendisinin ciftligi gibi gormeye basladigi akli sahada olmayan futbolu kafasinda bitirdigi dönem ve öncesi..iyi bir trabzonsporlu olabilir ama burakla birlikte gitmesi takimin papazlardan kurtarilmasi yönetimin verdigi en dogru kararlarin basinda gelir bu sayede ugurcanin da sampiyonlugun da onu acilmistir..2011 senesinde ki sampiyonlugun mimarlarindan oldugu ve o davayi hicbir zaman terk etmedigi icin hos gelmis sefa gelmis yinede..

Yorum

Şampiyonluk Başlığında Onur Kıvrak mı konuştunuz cidden?
              Ha Onuru savunanlara da var bi çift lafım, Onur ve Burak gitmeseydi o zamanlar bu Takımdan. Son 3 sezon ne Türkiye Kupamız, ne Süper Kupamız, ne de şuan Şampiyonluğumuz vardı.
              Onur Formayi yere serdiği gün benim icin bitmiştir.
              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hoşgeldin Şampiyon Takımın Şampiyon Kaptanı..

2010-2011 şampiyonluğundaki büyük emeğin, daha da önemlisi sonrasında 7. şampiyonluğumuza sahip çıkan duruşun hiçbir zaman unutulmayacak!
                Aynen..7. şampiyonluk kupasının kaptanı olduğunu unutturmayacağız..
                Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynen..7. şampiyonluk kupasının kaptanı olduğunu unutturmayacağız..
                  ibrahim yattarayı kim niye unutsun yahu

Yorum

2010-2011 Şampiyon Kadrosunu kim davet ettiyse Allah Razı olsun..

O günden beri hayalimdi, bir gün şampiyon olup kupayı aldığımızda bu futbolcular da bu sevince ortak edilmeli..

Bunu zaman zaman da paylaştım hep..

Buna vesile olanlara teşekkürler.

bu çocukların elinden kupayı çalanlara ,bizim hayallerimizi çalanlara ben hakkımı helal etmiyorum, kimse de etmiyor..

Allahından bulsunlar.. buluyorlar da

bu kadro bugün törende olmalı eksiksiz.. hatta eski yabancı yerli tüm futbolcular olmalı. Trabzonspor tarihini, geçmişini unutmadığını ve büyüklüğünü

dost düşman Türkiye ye ve tüm dünyaya göstermeli

Kulüp bilgileri: Trabzonspor (Süper Lig) ➤ Güncel kadro ve piyasa değerleri ➤ Transferler ➤ Söylentiler ➤ Oyuncu istatistikleri ➤ Fikstür ➤ Haberler

Yorum

Zokora'da davet edilmeliydi bence sırf Emre'ye attığı tekneden dolayı..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

kesinlikle...

Zokora nın yeri ayrı

İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zokora'da davet edilmeliydi bence sırf Emre'ye attığı tekneden dolayı..

Yorum

Yorum

İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ibrahim yattarayı kim niye unutsun yahu
                            Evet kaptan yattara olabilir o sezon ancak Onur şampiyonluğun mimarlarından olduğu için gönlümde isminin başına kaptan yazmaktan gocunmam

Tıpkı Tolga Zengin için de aynısını yazdığım gibi..
                            Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet kaptan yattara olabilir o sezon ancak Onur şampiyonluğun mimarlarından olduğu için gönlümde isminin başına kaptan yazmaktan gocunmam
                              ben gocunurum. o kadronun 5. kaptanı bile değildi. yattaraya umuta tolgaya ayıp olur.

Yorum

İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben gocunurum. o kadronun 5. kaptanı bile değildi. yattaraya umuta tolgaya ayıp olur.
                                İlerik sezonlarda kaptanlık yapmış..benim için hepsi kaptan olarak geçer.. zaten yorumum da gönlüm de dedim.gönlün de demedim..

Virginia Woolf

Yorum

Çalışıyor...
                                X