İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlerik sezonlarda kaptanlık yapmış..benim için hepsi kaptan olarak geçer.. zaten yorumum da gönlüm de dedim.gönlün de demedim..
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevelhasıl onur kıvrak şampiyon takımın kaptanı değildi.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin düşüncen seni ilgilendirir..benim için Onur kıvrak 10 yıl sonra da bu trabzonspor kaptanı olarak hatırlanır..
ben şampiyon takımın kaptanı değildi dedim.
şampiyon takımdan kalan son oyuncuydu diyebilirsiniz.
Yorum
-
İlk olarak Tayphoon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaçmalamışsınız konuyu ne alakasız yere getirmişsiniz hemde sadece kendi cümlelerinizle , bu adam ben 500 kya oynamammi demiş. Adamı kadro dışı bırakıp, sözleşmesi karşılıklı fesh edilmiş. Siz burda 5 verdiğin adam 1 e oynarmi. 500 e oynayan çok adam var gibi cümlelerle kendinizce bilmediğiniz konularda fikrinizi değil kesin yargılarınızı yazıyorsunuz. Bizim taraftar birazda empati yapmayı, hatta birazda düşünerek yazmayı öğrenmedikçe daha çok oyuncumuzu kaybederiz , soğuturuz
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonur kıvrak trabzonsporun kaptanıydı zaten, böyle hatırlanması çok normal.
ben şampiyon takımın kaptanı değildi dedim.
şampiyon takımdan kalan son oyuncuydu diyebilirsiniz.
Şu an kaptan olan Uğurcan , sosa nın kaptanlık yaptığı sezon ile ilgili konuştuğumda kaptan olarak hatırlar öyle yazarımBu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
Şu forumda var ya öyle insanlar var ki kavga ortamı yaratmayı kendilerine meslek edinmişler. Onur Kıvrak kaptandı değildi tartışılan konuya bakın.
Millet bırakın bu saçma konuları anın tadını çıkarın , formanızı giyin çıkın dışarıya göğsünüzü gere gere dolaşın.
Bu gün bizim günümüz , Trabzonspor'un günü.
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaptanlık kelimesinin bir anlamı var bana göre..
Şu an kaptan olan Uğurcan , sosa nın kaptanlık yaptığı sezon ile ilgili konuştuğumda kaptan olarak hatırlar öyle yazarım
Yorum
-
Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz bilmem. Ancak Onur da Burak da bu takımı sonuna kadar sahiplenip saha dışında gösterdikleri duruşla camiamıza yakışanı yapan özel futbolculardır. İkisi ile de iyi şekilde ayrılmadık ama bu durum bu çocukların karakterli olduğu gerçeğini değiştirmez. Ben Şenol Güneş'i izlemedim ama iyi kaleci olduğunu söylüyorlar. Onur'u izledik, bu takımda üst düzey bir performans gösterdi. Sonrasında Uğurcan geldi, o da seviyeyi bir tık öteye çıkarttı. Kaleci konusunda aslında şanslı bir camiayız. İyi yerli kalecilerimiz oldu. Bir dönem Tolga Zengin de fena olmayan performans çıkartmıştı. Hatta Hakan Arıkan'ın da iyi olduğu bir sezon vardı. Umarım Uğurcan sonrası için de iyi bir yerli kaleci buluruz. Şu an ülkede böyle bir isim göremiyorum ama inşallah bir sürpriz olur.
Yorum
-
Onur ayrıldığı dönemde sıkıntılar çıkardı, eyvallah. Ama evvelinde hizmet etti takıma.
Kaptanlık yaptı.
2010-2011 de kalemizde Onur vardı.
Şampiyonluk kutlamasına gelmesinde ne gibi bir sakınca olabilir?
Gelsin, o dönem ondan çalınan gurura ortak olsun.
Onur'a düşman olacak bir durum yok.
O dönemden biri çağırılmayacak ise, o isim benim gönlümde Şenol Güneş'tir.
Simge olduğu camiaya karşı durmuştur.
Bu, Fatih Terim'in bjk de çalışması ve bjk ile özdeşleşmeye çalışması gibi birşey.
Asla kabul edemem.
Çağırılmış, inşaallah gelmez.
Yorum
Yorum