Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle20:00 gibi evden çıktım, marmaraya bindiğimde millet dönmeye başlamıştı. Yenikapı ya geldiğimizde istasyon dönenlerle doluydu.. yol boyunca binlerce kişi dönüş yolundaydı 21 de alana girdiğimde çıkanlar kadar alana girişler de vardı ve yine de alan hıncahınç doluydu.
Söylemem o ki toplam giren çıkana bakınca söylenenden çok çok daha fazla kişi katıldı.
Onların çoğu taraftarı sözde ben gsliyim fbliyim diyor.
Aktif veya takıma bağlı taraftar olarak onların önündeyiz bence.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz saat 22 sıralarında çıktık..çıkarken orada bulunan motorize polis ekipleri 20:45 gibi alana toplam 200 bin kişiden fazla kişi girdi dedi..
Bu saatten sonra girenlerin sayısı ,o saate kadar girenler kadar oldu.. karanlıkta sayı vermek çok zor ancak dediğin gibi girip çıkanların sayısı yarım milyonu aştı..
Bu tahminlerin çok üstünde.. şu an Türkiye de bu kalabalığı o alanda toplayacak bir başka güç kaynağı yok..
Bizim var, bunu artık idrak etmemiz lazım.
Uyuyan taraftar sayımız çok fazlaydı.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
Maltepe'de de geniş bir miting alanı vardı değil mihttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaltepe'de de geniş bir miting alanı vardı değil mi
Yorum
-
3 ist takımından daha fazla var mı bilmiyorum, ancak göründüğünden ve tahmin edilenden çok daha fazla olduğu kesin.
Ayrıca inşallah bu şampiyonluk ve sonrasında gelecek şampiyonluklar da bunu arttıracaktır.
İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIddia ediyorum, bizim o üç İstanbul takımından çok taraftarımız var.
Onların çoğu taraftarı sözde ben gsliyim fbliyim diyor.
Aktif veya takıma bağlı taraftar olarak onların önündeyiz bence.
Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
Yorum
-
evet varhem de olsa çok güzel olur
,
Genelde Siyasi partiler mitingin büyüklüğü azalır diye bir tarafta miting yapıyor.
Ancak eminim Maltepe'de de yapılsa yine aynı kalabalık olur
bu da ne kadar büyük olduğumuzu gösteriyor.
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaltepe'de de geniş bir miting alanı vardı değil mi
Yorum
-
Yookk artikk...
Kaynak??
İlk olarak atillati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemüjdeli haberi vereyim. Altay maçını olimpiyat stadında oynayacağız.
Yorum
-
İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYookk artikk...
Kaynak??Dusunsenize stad 2 hafta icinde 3 kere 80 bin cekiyor, hem muthis bir gelir saglanir tum takimlar icin hem de harika kutlamalar olur
Yorum
-
Altayı değil ama diğer ikisini düşünerek başakşehir passoligi almıştım..
Eğer olurda 3 ü de Olimpiyatta oynanırsa İSTANBUL YANAR...
k.OÇ ta o yangında kuzu tandır olur
İlk olarak Girebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltay maci, kupa finali ve Basaksehir maci Olimpiyat'ta olursa verilecek rahaTSizlik seviyesini tahmin bile edemiyorumDusunsenize stad 2 hafta icinde 3 kere 80 bin cekiyor, hem muthis bir gelir saglanir tum takimlar icin hem de harika kutlamalar olur
Yorum
-
mantıken haklısın güzel kardeşim,
ancak benim açımdan buna verilebilecek bir tek haklı gerekçe olabilir;
SADECE KUDURTMAK İÇİN
sence de yeterli değil mi?
İlk olarak Erkut Ay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşakşehir maçı zaten olimpiyat ta oynanır Altay maçının olimpiyatta oynanmasına ve bunun istenmesine ne gerek var.
Yorum
-
İlk olarak Erkut Ay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşakşehir maçı zaten olimpiyat ta oynanır Altay maçının olimpiyatta oynanmasına ve bunun istenmesine ne gerek var.
Kupa maçı olimpiyat stadında Sivas'ın taraftar sayısı en az bizim kadar.. stad yarı yarıya paylaşılır..yine tam anlamıyla dolduramayız..
Bizim o stadı 60 bin küsür taraftar ile dolduracak tek maçımız Altay maçı ..iyi bir gelir kapısı.. düşünün en düşük bilet 200 den satsak , hatırı sayılır bir para toplanır..
Ha benim fikrim Trabzon'da oynanıp, orada kalksın.. ancak mümkün olmadı..En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 09.05.2022, 16:14.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
Yorum