Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İsmail Türüt niye yok?

Yorum

İlk olarak Masiva__ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Twitter'da oğlu yazmış. Konseri varmış. Allame de açıklama yaptı konserim var diye.

Bu arada Ben Fero bizden mi ya

Yorum

Edgar gelmisken bir de saglik kontrolune girsin sakardi makardi zaman zaman ama iyi isler yapmisti genelde topla cikisi iyiydi defansdan
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

<yt-formatted-string force-default-style="" class="style-scope ytd-watch-metadata">Marek Hamsik Özel Röportajı</yt-formatted-string>

Yorum

İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şampiyonluğu yeniden tatmak isteyenler için...

Şu maç bitmeden sahaya girenlere bir daha sövdüm içimden şunu izleyince, bu kadar güzel bir şampiyonluğu inanılmaz berbat bir sona götüreceklerdi neredeyse, nasıl yapar bunu insan...
            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 13.05.2022, 23:44.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Hülya Polat veya Zeynep Baskan da olmaliydi bence ,yerl kadin sanatcilarimizdan. Ama benim icin onemli olan İsmail Turut ve Fuat Saka gibi buyuk isimlerdi ama onlar da onceden programlari varmis.
              Her neyse kulup en guzel org imza atacaktir herkesi tek tek ikna edemez (:
              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu foto beni bir miktar duygulandirdi. Ne severdim kaptani, kaptan diye bir numara dusmustu buraya her bayram mesaj atardim djsnsnna. Kader, sampiyonluk o da ben de gittikten sonra geldi.
                Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

İstanbul'da maç sonu etkinlik olmayacak sanırım. İnşallah birinden şampiyonluk forması kapabilirim.

Yorum

Yattara saçını boyamış geliyor.

Arabadaki fotoğrafta Onur'un yanındaki Zeki Ayvaz.

Yorum

48 saat kala davet nedir ya?

( ゚д゚)

Yorum

Onur Recep Kıvrak 2010-2011 Trabzonspor'unun en önde gelen bayrak isimlerindendir ve bu konu tartışmaya kapalıdır; ligde hakkettiği şampiyonluğun sevincini yaşatmayanlar utansın. Bu sezonun kutlamasına katılarak kendisine yakışanı yaptı.
                        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [emoji16][emoji16][emoji1303][emoji1303][emoji1303]
                            www.x.com/zykmda

Yorum

Şampiyonluk kupamıza kavuşacağımız güzel Trabzon sabahından herkese selamlar. Tüm sezon olduğu gibi yine Akyazı'da olacağım İnşallah.
                              Hava ne gadar da güzel yaaaaaaaa
                              Hamiş

Yorum

Bordo Mavi yürekler...
                                Günaydın...

Passoya ulaşamıyorum.
                                O yüzden burdan sorayım belki net bilgi alabilirim dedim.

Bugün kuzenime Passo başvurusu yapsam internetten. Sonra da ona bilet aktarıp törene sokabilir miyim?

Yorum

Çalışıyor...
                                X