Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ünal Karaman i Gs nin basinda görmek istiyorum artik..Baska türlü insanlari degerini anlayamiyoruz..S.Günes in Bjk tercihi ne kadar dogruymus kendi adina..
    Aynen öyle !!! Ama olur mu ? Biz adamın kıçına teneke bağlayıp yolllıycaz hem de defalarca!

Sonra vay neden İstanbul kulübüne gitti yok neden Beşikatşta mutluyum dedi vs vs.

Tabi bizden ayrılanlar elini eteiğini herşeyden çekip inzivaya çekilmeli ve bir daha çağarılana kadar da öylece beklemeliler !

Yakındır hiç merak etmesin Hoca neymiş yaa Kör öldü Badem gözlü oldu diyenlerin 6 ay içinde Yönetimin de gideceğini görmeleri !

Hoca eksik diyenlerdenim,geliştirmeli diyen eleştirenlerdenim,hatta dün daha yazı yazdım burada bununla alakalı.

AMA olay bambaşka hala anlamayanlar var !!!!

Yönetim krizden çıkmak için istemese de siyasi kanattan destek almış, bedelini de ödemiş ve ödemeye de devam edecektir !

Aha bu yazdığımda burada dursun .

Yorum

• Yasal zorunluluk olmasa KAP açıklaması da yapmayacaklar. Gel de güven yönetime, gel de bunlara inan.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben de tam aksine bu yönetimi destekleyen sizlerin en büyük engel olduğunu düşünüyorum. Taraftarı karşısına alan yönetim yok olmaya mahkumdur. Sezon sonu takımı şampiyon yapmayıp bahane uyduran yönetime bakalım ne diyeceksiniz. Süreci takip edeceğim.
        Doğru, taraftârın "KAP, KAP, KAP" diye tempo tuttuğu dönemlerde taraftâra ayak uyduran yönetimleri de gördük.

Yorum

• Ünal hocaya yaptıkları için teşekkürler.Allah yolunu açık etsin.Olayın siyasi boyutu elbette var.Ama beni ilgilendiren saha içi.Bir takımın yarısı sakatlanıyorsa,öne geçtiğimiz bilmem kaç maç veriliyorsa,ligin dibindeki takımdan baskı yiyorsak bu teknik ekibe yazar.Olayın siyasi boyutu bir yana ben atılan neşteri doğru buluyorum.

Yorum

• Başkanı tebrik ediyorum. Çoğu kişi gibi efsanemiz efsanemiz diye gözü kör olmadan, doğru zamanda gerekli cesur hamleyi yaptı. Işler kötü giderse en çok kendi eleştirilecek ama mevcut oyunla bu takımın şampiyon olmayı geçtim gelecek senelere sağlam temel bırakması bile mümkün değildi bunu fark etti.
            ( ゚д゚)

Yorum

• Şenol Güneş olayını kapatın bence. Milli takım ve kulüp takımı çalıştırması hem bize hem Şenol Güneş'e zarar verir.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oldukça cesaretli bir karar. Umarım abuk subuk birini getirip madara olmaz.
                Bu bence dusunulup verilmis bir karar degil. B planlari oldugunuda zannetmiyorum.

Yorum

• bu takım şampiyon olacaksa da ünal'ı kovduk haklı çıkmamız lazım gazıyla olabilir. o da kesenin ağzını açmak demek. o kese açıldıktan sonra samimiyet sorgulanır ama şampiyonlukla birlikte kimsenin umrunda olmaz. çok inanacağım bir senaryo değil ama tartışmaların durması için tek yol bu.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir tek o bu işin altından kalkar gibi geliyor. O da; "Ünal arkadaşım, ondan sonra gelmem etik olmaz" gibi bir saçmalık uydurmaz inşallah. Ağaoğlu, akkıllı adam yabancı hoca ile falan işi olmaz.
                    Yabanci hocadan ziyade Fatih matih böyle isimler gelirse yandik eger boyle birsey olursa cok büyük hayal kiriklina ugrarim

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Guzellemeye devam

Şenol Güneş bu takım olmasa ne futbolculuk ne de teknik direktörluk kariyeri olurdu her ayrıldığında takımın 3 yıl geriye gidişini saymıyorum bile
                      Her ayrildiginda 3 yil geri gitmemiz gelen yonetim ve hoca ile alakali.
                      Kizabiliriz o da bize kizabilir ama trabzonun en buyuk futbol efsanesidir.
                      Kac kere haksiz yere kovuldu bu kulupten.

Yorum

• Ünal Hocanın devre arasında yollanması çok yanlış fakat kendi mi gitmek istedi gitmesi mi önerildi bilmiyoruz. Taraftarın hocaya destek verirken yönetime bu kadar tavır almasını da doğru bulmuyorum. Başkan şu dönemde sahip olabileceğimiz en iyi yönetimi sergiledi. Tepkileri haketmiyor. Denizli ve Konya maçlarından sonra hepimiz bu futbolun bize yakışmadığını gördük ve şampiyon olamayız dedik. Başkan da bu kulübün bir taraftarı olarak duygusalca söylemler verdi. Hepimizin gördüğünü Ünal Hoca maalesef kabul edemedi. Gelinen noktada başkan yeni teknik adamı seçme konusunda daha titizce davranacaktır diye umuyorum. Çünkü olası başarısızlık tamamen onun üzerine kalacak

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu bence dusunulup verilmis bir karar degil. B planlari oldugunuda zannetmiyorum.
                          Ne zaman planlı bir hareketimiz oldu ki? 3 yıl diye başladık 1,5 yılda kovduk adamı.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bu forumda kimse kimsenin Trabzonsporluluğunu sorgulanmaya kalkmasın

8 numaralı formasıyla büyüdük ünal hocanın ama gözümüz kör değil ki hatalarını görmeyelim

53 yaşında herhangi bir başarısı olmayan bir hoca kendisi. İnşallah kendini geliştirir daha iyi yerlede kendisiyle karşılarız.

Yorum

• Ünal hoca ile sampion olamacagimiz bu sacma oyundan belliydi....

ginede istikrar icin sezon sonuna kadar kalmasini isterdim fakat kendisi gitmek istedi heralde...

Yönetim cok kritik bir dönemde. Bakalim kimi getirebilecekler...Dogru kisi gelirse ve maya tutarsa gercekten sampionluk gelebilir 2-3 transfer ile.

Vasat biri gelirse cok kötü günler bizi bekler
                              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Baskan adamdir geri adim atmadi Trabzonspora yakisani yapti.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Yükleniyor...
                                X