Bu takımda futbolcu eskisi gormek istemiyorum.Bakalım bu büyük hocayı imparator unalı hangi takım alacak ta o takımda ne yapacak merakla izlwyecem kendisini.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Hoca gitmesin diye yönetime karşı gelen taraftar futboldan gram anlamadığı belli.bu arkadaşlar Ünalla şampiyon olamayacağımızı bilmiyorlar evet belli ki belli bir kafayla ve görüşle gitmişler oraya
ben Ahmet başkanın yanındayım bazı taraftarlarımız cidden saçma sapan tepkiler vermiş
stratejiden gram anlamayan Ünal Karaman için başkanımızı yedirmem abi
bu tepkiyi veren taraftarın çoğu eminim ki bilime karşı insanlardır yani stratejik düşüncesi olmayan insanlar bütünü bana göreEn son erenslash tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 21:40."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKomedi ya. Bırak bizi ligde başarılı olmuş bir yabancı var mı? Milyonda bir o da şike, teşvik vs. Hele bizde yabancı tam skndal olur. Yerli de adam yok. Bari Şenol falan olsun hoca var başımızda deriz.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İsmi gecen adamlara bak.Mustafa Denizli, Fatih Tekke ve bulak midir bunak midir nedir...Yemin ediyorum biraktiracaklar bu takimi bana. Onca eksik var, yanlis transfer var, onlari bir nebze gidermeye calisacaklarina teknik direktör degistiriyorlar. Aptallik bu, baska aciklamasi yok.
Yorum
-
Ünal hocayı bu sene ne kadar beğenmiyor olsam da gönderilmesi için yanlış zaman.Yönetim de böyle bir kerizlik yapmaz bence.Ünalı gönderirse olası başarısızlıkta direkt olarak ipe onlar gelir.Ünal hoca kalırsa sene sonu gönderirler başarısızlıkta yeni hoca vs derken kalırlar daha.Ünal Karaman kadar bu yönetim anlayışına da ihtiyacımız var çünkü.Ayrıca Ünal Hocanın yaptığı fedakarlığı da kimse yapmazdı.Daha kredisi varEn son Manava61 tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 21:41.
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca gitmesin diye yönetime karşı gelen taraftar futboldan gram anlamadığı belli.bu arkadaşlar Ünalla şampiyon olamayacağımızı bilmiyorlar evet belli ki belli bir kafayla ve görüşle gitmişler oraya
ben Ahmet başkanın yanındayım bazı taraftarlarımız cidden saçma sapan tepkiler vermiş
ben ne olduğu belirsiz bir ligden gelenÜnal Karaman için başkanımızı yedirmem abi
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Aynen şehir modernizimle yıkanıp başlıyor sabaha o yüzden modern futbol oynatan yabancı hocalara ihtiyacımız var. Ünal hoca az çok başarılı olduysa bu camiaya rağmen başarılı oldu bunu unutmamak lazım. Bak ünal hoca iyi bir hocadır demiyorum ünal hoca seviyesinde bir hocanın yapacağının maksimumu geçen senekidir diyorum. Yönetimin kavga etmeyeceği ego savaşına girmeyeceği trabzonspor taraftarından daha fazla futbol bilen bir yabancı hoca yok öncelikle bunu bilin. Yönetim sergen ya da Denizli'nin peşine düşüyorsa da sebebini bilin. İstediği zaman kafasını ezebileceği adam istiyor. Vizyon falan demeden önce kafayı kaldırıp şehre camiaya bir bakmak lazım. Bu ülkeye tonla yabancı hoca geldi ki ben hiçbirinin aşırı kötü hoca olduğunu da düşünmüyorum. Pek çoğu Avrupa disiplini ile buraya gelmiş adamlardı. Ne oldu? Hepsi tekme tokat gönderildi. Zihniyet bozuk çünkü. Çünkü herkes her şeyin en iyisini en doğrusunu biliyor. Bu sebeple bence her maç bir taraftarımız hoca olmalı. Herkes bir günlüğüne trabzonspor teknik direktörü sıfatını hak etmeli. Bu kadar senelik futbol bilgisi heba oluyor sağda soldaOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Hiçbir başarısı yokken Ünal Karaman'a bu takımı emanet eden, aynı zamanda borçlarla sıkıntılarla uğraşan başkandır. Geçen yılki Malatya yenilgisinde takım 10. sıradaydı ama başkan yine hocanın ve takımın arkasındaydı. Sivasspora son dakika golüyle saçma sapan yenilince yine hocanın arkasındaydı. Hoca ise hep yönetime sallayıp durdu kontenjan oyuncuları kontenjan oyuncuları. Yönetimin hatası yok mu var sadece iyi bir stoper alıp işi bitirecekti olmadı. Yine Denizlispor maçında bir maçla hocayı göndermem dedi başkan. GS maçında ve Konya maçında eleştirdi hocayı.Onda da haklıydı. İstifa etse de etmese de başarı benim başarısızlık yönetimin anlayışı vardı hoca da. Ben ikinci yarı 4. lükten öteyi görebileceğimizi düşünmüyordum.Hayırlısı olsun.
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden resmi açıklama yapılmıyor acaba? Eğer yalan haber olsaydı çoktan açıklama yaparlardı değil mi?
Yorum
-
Yeni hoca gelecekse genç bir yabancı hoca gelmeli.
Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
Yorum
Yorum