İlk olarak yigits tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam “bizim hedefimiz kısa vadede şampiyonluk değil, 3-5 sene sabredin, ama bu süreçte şampiyonluk gelirse ne ala” demedi mi? Kredisi devam ediyor beyler ne istifası, kim neyi değiştirebilir içinde bulunduğumuz mevcut durumda?, şu saçmalıkları geçin ya. Ekonomik anlamda verilen bi süreyse tamam anlaşılabilir. Ama yok bekleyin 4 5 sene sonra şampiyon olacağız söylemi tamamen traş. Takımın en değerli oyuncusu doktorun mallığı yüzünden sezonu kapattı, vizyon bu işte. Beklemeyin yani
He, ayrıca başarı elde etmeden, üretmeden o borç kapanmaz. Genç oyuncuların değer kazanması için başarılı bir takımın içinde olmaları gerekir.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim hedefimiz nedir.?Biz neyi temsil ediyoruz ?Bizim alanyaspordan, sivastan farkımız nedir .Agaoglunun hedefi nedir ?Premier ligde mi mücadele ediyoruz?liverpool,manchester mi everton mu bizim rakiplerimiz ligde ilk 6 ise hedefimiz bu kulübü tornacı ismail de 6.yapar zaten . Bu eziklik bütün camiayı sarmadan 3 senedir söylediğim gibi kulüp yabancı sermayeye satılmalı ne yönetim ne teknin heyet 1 tane Trabzonlu kulüp içine sokulmamalıdır.Tek kurtuluş çaresi budur.
Yorum
-
Sevgili başkana sormak istiyorum ünalı neye göre ligin en iyi hocası en başarılı hocası olarak nitelendiriyorsun
Türkiye kupasında 2.Lig takımına elenen ünal
Bizi ligde 4........ yapan ünal. Bizim başarı kıstasımızı ne zamandan beri sen belirliyorsun.
Hemserim ziya doğan bu takımı ,senin elindeki kadronun 10 da bir maliyetli kadroyla lig 2.ve türkiye kupası sahibi yaptı ünala bu payeyi veriyorsan ziya doğanın heykelini dikeceksin.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrıca başarı elde etmeden, üretmeden o borç kapanmaz. Genç oyuncuların değer kazanması için başarılı bir takımın içinde olmaları gerekir.
O yüzden Ağaoğlu istifa...
Yorum
-
Birini eleştirme (doğru manada, art niyet olmadan) hakkımızı olması için öncelikle kendimize dönmeliyiz. Hayatta yaptığımız hatalara bakıp kendi iç sesimizle" bu eleştrileri hak etmiyorum, art niyetli hiç bir şey yapmadım, sadece tecrübem yoktu,bazı şeyler benim dışımda gelişti, daha iyi olacağım" dediğimiz olmuştur. Yani günde belki de birkaç kez yaptığımız şey. Kendin için bunu düşünüyorsan başkası için de aynı şeyi düşüneceksin. Daha iyisi var mı ? Bence şu aralar yok. Zira bariz, somut bir başarısı var. 2018-2019 sezonunda mali başarı, artan değer ile birlikte sponsor anlaşmaları, genç yeteneklerin çıkması ve transferleri, Avrupa'ya katılım.
Mevcutla devam etmemizi gerektiren bir sebep daha var. Olağanüstü şartlar. ( sakatlıklar, transferlerin takıma katılımı). Soru olarak "yönetim bunları düşünecekti, sakatlık olacağını, yeni transferlerin adaptasyonunu hesaplayacaktı" dersek, bunu da yapabilen bir yönetim zaten bir mucizeyi başarmış olacaktı.
Bu şartlar ve somut veriler ışığında hiç bir tecrübesi olmayan bir ekibe bu takım, kulüp şimdilik emanet edilemezEn son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 25.09.2019, 11:10.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Şikeci federasyona destek verip gülerek fotoğraflar çektirmesi üstüne 8-2 = 6 esprileri inanılmaz antipatik hale getirdi kendisini. Dün yaptığı açıklamalar ise komediydi, 3-4 yıl sabır istemiş fakat omurganın çoğu 35-36 yaşında neredeyse. Yerine aldıklarınız da belli. Yinede kendisine 1 transfer dönemi şans veriyorum fakat Ünal Karaman tercihi kendisinide bitirebilir.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Bu başlıkta neden Muharrem'in şakşakçıları cirit atıyor anlamak mümkün değil yalayacaksan Muharrem'i git Nostalji başlığında yala bu başlıkta neden görüntü ve yorum kirliliği yapıyorsun...
Burak Yılmaz'a kulübun tapusunu verdiği sözleşmeyi eli titremeden imzalayan Muharrem'i savunmanın yeri burası değil..Sen koca kulübü imzaladığın sözleşmelerle bir futbolcunun çiftliği afedersin köpeği durumuna düşüreceksin, aymazlığını beceriksizliğini ihanetini "ama üzerime oyun oynadılar" küstahlığıyla kapamaya çalışacaksın..
Muharrem ve onun ruh ikizi IHO'nun bu kulüpden derhal ihraç edilmeleri gerekiyor..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlıkta neden Muharrem'in şakşakçıları cirit atıyor anlamak mümkün değil yalayacaksan Muharrem'i git Nostalji başlığında yala bu başlıkta neden görüntü ve yorum kirliliği yapıyorsun...
Burak Yılmaz'a kulübun tapusunu verdiği sözleşmeyi eli titremeden imzalayan Muharrem'i savunmanın yeri burası değil..Sen koca kulübü imzaladığın sözleşmelerle bir futbolcunun çiftliği afedersin köpeği durumuna düşüreceksin, aymazlığını beceriksizliğini ihanetini "ama üzerime oyun oynadılar" küstahlığıyla kapamaya çalışacaksın..
Muharrem ve onun ruh ikizi IHO'nun bu kulüpden derhal ihraç edilmeleri gerekiyor..
Haklıysan, o hakkını böyle farazi, muhattabı veya içeriği olmayan bomboş mesajlarla değil, yazılan şeylere verdiğin cevaplarla göster.
Şimdi sana benden sana bir soru, başkan "Burak Yılmaz'ı satın alacak parayı darphane basmadı" derken bu sözleşmeyi bilmiyordu da, sonradan mı öğrendi?
Şimdi sana benden ikinci soru, şimdi malumun Usta adamı, Trabzonspor'u Burak, Sosa ve Kucka transferleriyle batırdı. Bunu kendisi de kabul ediyor zaten. Kulüp battı bu adamlar yüzünden. Ahmet Ağaoğlu da bu konuda çok şikayet edince, Usta dedi ki ben sizi bu derde soktum, bu dertten kurtaracağım. Kulübe taahhütname bıraktı, bu taahhütnamede dedi ki, ben isterseniz size 10 milyon euro kazandırıp bu adamları elinizden alacağım. Ahmet Ağaoğlu da Usta ile bu konuda görüşmeye gitti. Dedi ki, sen bize 10 değil 13 milyon euro ver çünkü bu adamları sen 13 milyon euroya satın aldın. Muharrem Usta da teklifi kabul etti, siz bu adamları satabildiğiniz miktara satın, ben de ne kadara satarsanız satın, aldığınız bonservisi cebimden para verip 13 milyon euroya tamamlayacağım. El sıkıştılar ve görüşme bitti. Yani hem sözleşmelerden kurtulacaksın, hem de 13 milyon euro kulübün kasasına ekleyeceksin. Ağaoğlu ne yaptı? Vazgeçti. Sorum şu, neden? Derdin üzüm yemek mi, bağcıyı dövmek mi? Yani bu sözleşme(ler) bu kadar kötüyse madem, neden para karşılığı bu sözleşmelerden kurtulmayı reddediyorsun?
Şimdi Burak Yılmaz'ın tapu sözleşmesi Sturridge'e teslim edildi. Tek maç tamamlamadan 2 milyon euroyu cepledi paşam. Menajeri de 1 milyon euroyu kaptı. Burak 32 maçta 28 gol attı ve dünya kadar galibiyet ve beraberlik primi kazandırdı, bakalım Sturridge ne yapacak.
Yorum
-
Kör ölür badem gözlü olur edebiyatı yapmayacağım. Fakat geçen sezon rotasyonda kullandığımız oyuncular, bu sene rotasyonda kullandığımız oyunculara göre çok daha kaliteliydi. Tamam belki sakatlıklar bu durumu etkilemiş olabilir ama bu takım geçen sene de sakatlıklarla cebelleşti. Fiyatında indirime giden ve her fırsatta Trabzonspor'da kalmak istediğini belirten Olcay Şahan neden gönderildi? Şimdiki kadroda bu yoklukta her türlü iş yapardı. Murat Cem Akpınar bu Fıratcan Üzüm'den daha mı kötüydü? Murat iyidir demiyorum ama kesinlikle Fıratcan'dan kötü değil. Geçen sene, sezon başlangıcında Burak, Hugo ve Ekuban gibi bir forvet rotasyonumuz vardı. Şimdi ne vereceği belli olmayan Sörloth ve kendine gelmesi 10 haftayı bulması muhtemel Sturridge ile geçen sezon 3. forvet gözüyle bakılan Ekuban ile sezona başlanıldı. Ya tutarsa... Sağ bek ve sol bek rotasyonuna adam almamış olmamız zaten ayrı komedi. En önemlisi de iyi kötü bir 10 numaramız vardı, hiçbir şey yapmasa şut tehdidi oluşturuyordu. Onu gönderdin, yerine kimi aldın? Ahmet Canbaz mı? Ya tutarsa... Ya tutarsa transferi kesinlikle yapılır, bu ekonomik darlıkta başka çıkar yolumuz da yok gibi. Fakat sen tüm transferleri bu mantıkta yaparsan, böyle komik durumlara düşersin.KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ
Yorum
-
İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 kuruş ödemedi dediğin adam 200 milyon lira cebinden ve şirketlerinden para bıraktı. Ağaoğlu'nun 1 kuruş katkısı var mı bu kulübe? Yok. Bankadan kredi çekip bunu kulüp sayfasından paylaşmak dışında 1 tane finansal hamlesi var mı? Yok. Elindeki bütün varlıkları teker teker sattı ve satmaya devam ediyor. PTT liginde 18'e giremeyecek adamları kurtarıcı diye sahaya sürüyorsun. Borcu da katladın, futbolcun da kalmadı.
Ben geçeyim Trabzonspor'un başına, herkesi satayım, para harcamayayım, tarihin en büyük kârı olsun kulüp adına. Ne güzel Trabzon ya. Herkes salaktı, kimse bilmiyordu kadroda küçülmeye gitmeyi, elindeki her varlığı satıp kulübü yüzünde sakal çıkmayan amca oğullarıyla doldurmayı, bir Ağaoğlu akıl etti. Büyük ekonomist ulu başkan. Bu işin sonunda ne olduğunu hep beraber göreceğiz. Ben geçen sezon takım zirve yaptığı tarihte de söyledim, hala söylüyorum. Bu adam bakkal yönetemez. Algılar üzerinden taraftarı kandırıyor. Birkaç yıl içinde Trabzonspor'u küme düşürecek. Gelgelelim bu işin sonunu görmeye bu adamın yüreği yetmez. Zamanı gelmeden Usta'yı suçlayıp takımı rezil halde bırakıp şikeci kankalarıyla birlikte golf sahalarına geri dönecek.
Utanması gereken biri varsa da şikecilere methiyeler dizenler ve onları destekleyenlerdir.
İşin en komiği de bu ya. Usta kulübün başındayken eski yönetimin borçlarının etkisi yok, kur farkı yok, faiz yok. Demirören ve Özdemir'in kankası gelince "Eski yönetimin borçları, kur farkları, faiz birikmeleri". Hayat bu Ağaoğlu'na güzel."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Ağaoğlu'nu göreve gelirken verdiği sözler neydi? Şampiyonluk sözü mü verdi? Hayır.
Adam ne dedi: 5 yıl ekonomik toparlanma, sonrası şampiyonluk yarışı. Bu kadar maddi sıkıntı içinde yine borç mu yapsaydı? M.usta, iho gibi
Bence tek hatası Sturiddge transferi dir. Yusuf zaten gitmek istedi, gitti.
Sadece saha sonuçlarına bakarak eleştiri yapıp, yönetimi devirmek istemek bizi yıllardır yanlış yollara, borç batağına itti. Eğer Ağaoğlu Sturiddge 5 milyon euro, Obi mikele 3 milyon, avidaya 2 milyon, şörkete 6 milyon bonservis verseydi bu yönetim gitsin diyenlerin yanında olurdum. Ekonomiyi bozmadığı sürece ilk 4 te kalması benim için yeterlidir
Sent from my MI 8 Lite using TapatalkDünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
Yorum