Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hüseyin hoca 17’de 16 yapamazsa çok çok ayıp eder.
    Fatih Terim 7 de 7 yaptı. Hemde 21 yıldır yenemediği Fenerbahçe yi Kadıköyde yenerek.

Bir tarafta Fatih Terim diğer tarafta Hüseyin Çimşir. Şaka gibi.

Koskoca Trabzonspor camiasında başka teknik adammı kalmadı Allah aşkına? Nedir bu çimşir sevdanız?

Yorum

• İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi madem o zaman Ünal’ın günahı neydi ki ( Ünal’ı hiç beğenmeyen biri olarak soruyorum) [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      Ben de aynı şeyi diyorum da bazıları lafı nasıl anlıyorsa artık....

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatih Terim 7 de 7 yaptı. Hemde 21 yıldır yenemediği Fenerbahçe yi Kadıköyde yenerek.

Koskoca Trabzonspor camiasında başka teknik adammı kalmadı Allah aşkına? Nedir bu çimşir sevdanız?
        Gecen sene Ünal ile Gs yi sahadan sildik. 10-0 bile bitebilirdi mac. Gs yi sürklase ettik. Ünal, F.Terim e futbol dersi vermemismiydi Suan takimin basina Klopp gelse bundan daha iyisini yapamazdi. Y.Yazici olsaydi gecen sene ki futboldan daha iyisini izlerdik bu sene. Bjk ye karsi kötü oyunda cikarilan kadronun payi var tabi ama sonucta bu kötü oyuna ragmen istedigimiz aldik. Cogumuz da beraberlige raziydik mactan önce.

Bunlari suan tartismanin kimseye bi faydasi yok. Sene sonu durum degerlendirmesi yapilir. Bence basaracak H.Cimsir..
        En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 24.02.2020, 23:08.
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Masalları bırakın. Bizim kadro Beşiktaş ın kadrosundan kat kat daha iyi. Gel gör ki adamlar o kadroyla tek kale oynadı. Veya Hüseyinin beceriksizliği yüzünden oynadılar desek daha doğru olur.

Sizin Çimşiri tebrik ederim. Başakşehiri lider yaptı. Gözün aydın
          Kadromuz bizi maglup eden Denizlispor dan da iyi ama adamlar bize karsi dogru taktikle oynadi ve kazandi.

Sampiyonluk adayi Gs küme düsmeye en yakin aday Malatyaspor u hakemle yenebildi. Bugün Basaksehir berbat Rize yi zor yenebildi. Önemli olan 34 haftanin sonunda ligi lider bitirmek..

Yorum

Hangi kadroyla. Kadronun yaş ortalamasına baktın? Alt yapı saçmalığı anlatma. 5-10 yılda bir iki yetenekli futbolcu ancak yetiştiriyoruz.

Bu yıl olduk olduk. 96 dan daha beter oluruz.

Dost acı ama doğru söyler.

Bu arada belirteyim. Hüseyin Çimşir Başakşehiri lider yaptı. Tebrikler.
            Ne diyosun ya? Hangi kadro mu? Kulüp bu maddi imkansizlikta dahi Türkiye'nin en iyi kadrosunu kurmus hala hangi kadro diyosun! Yönetim transferde elinden geleni yapiyor. Böyle kadro kalitesini kac kez gördün?

96'dan beter oluruz diyorsun daha Trabzonspor tarihinden bir habersin. Istikrarli bir yönetim anlayisi, dogru transfer planlamasi ve saglam bir ekonomik yapi ile Trabzonspor her zaman sampiyonluga oynar. Bu sene olmaz ama seneye olur. Bunu kafana sok!

Bu arada belirteyim. Senden dost olursa esegin kuyrugundan gramafon ignesi olur. Allahtan kulüple herhangi bi bagin yok.

Merak etme Basaksehir'den zarar gelmez.
            En son Anıl C tarafından düzenlendi; 24.02.2020, 23:40.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gecen sene Ünal ile Gs yi sahadan sildik. 10-0 bile bitebilirdi mac. Gs yi sürklase ettik. Ünal, F.Terim e futbol dersi vermemismiydi Suan takimin basina Klopp gelse bundan daha iyisini yapamazdi. Y.Yazici olsaydi gecen sene ki futboldan daha iyisini izlerdik bu sene. Bjk ye karsi kötü oyunda cikarilan kadronun payi var tabi ama sonucta bu kötü oyuna ragmen istedigimiz aldik. Cogumuz da beraberlige raziydik mactan önce.

Bunlari suan tartismanin kimseye bi faydasi yok. Sene sonu durum degerlendirmesi yapilir. Bence basaracak H.Cimsir..
              Böyle bir oyunu kabul etmiyorum. Fener'e karşı içerde, Beşiktaş'a karşı dışarda...
              Asla...
              Eğer bu oyun ile bir yerlere gelecek isek, gelmeyelim.

Ben Yunanistan'ın Avrupa şampiyonu olduğu gibi bir şampiyonluk istemiyorum.
              Bu kadronun oynayacağı oyunun bu olduğuna beni kimse inandiramaz.

Bu 2. maç , takım tamamen mahkum oynadı.

3. kez Ünal Karaman ne duydu ise aynısını duyar Hüseyin hoca...

Lig sonuncusuna kuramadiklari baskıyı bana kurmayacak rakiplerim.

Ayrıca bu bir taktik ise , bu taktik gereği kontra atağa uygun adamlar seçersin.
              Bu maç oynanan rezil oyunun tek sorumlusu hocadır.

Gitsin kalsın mevzusu degil. Kendisi daha yeni.
              Ders alsın diye .

Böyle bir oyun ile, şampiyonluk dahi istemiyorum.
              En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 24.02.2020, 23:41.

Yorum

• Vallaha usta, Yunanistan gibi olalim, sampiyon olalim!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Böyle bir oyunu kabul etmiyorum. Fener'e karşı içerde, Beşiktaş'a karşı dışarda...
                  Asla...
                  Eğer bu oyun ile bir yerlere gelecek isek, gelmeyelim.

Ben Yunanistan'ın Avrupa şampiyonu olduğu gibi bir şampiyonluk istemiyorum.
                  Bu kadronun oynayacağı oyunun bu olduğuna beni kimse inandiramaz.

Bu 2. maç , takım tamamen mahkum oynadı.

3. kez Ünal Karaman ne duydu ise aynısını duyar Hüseyin hoca...

Lig sonuncusuna kuramadiklari baskıyı bana kurmayacak rakiplerim.

Ayrıca bu bir taktik ise , bu taktik gereği kontra atağa uygun adamlar seçersin.
                  Bu maç oynanan rezil oyunun tek sorumlusu hocadır.

Gitsin kalsın mevzusu degil. Kendisi daha yeni.
                  Ders alsın diye .

Böyle bir oyun ile, şampiyonluk dahi istemiyorum.
                  Yunanistan kadar da degil yahu Yillar önce 80% top hakimiyeti, sayisiz gol pozisyonu, 20 ye 1 korner atisina ragmen 0-2 kaybetmistik Bjk ye karsi. Adamlara karsi 7-1 yenildigimiz mactan bile daha agir gelmisti bana. Tarihimiz böyle maglubiyetlerle dolu. Keske 96 da da Fb ye karsi bu sekilde oynayip 2:1 kazanmis olsaydik. Suan 2. yildizi takiyor olabilirdik. Bjk macinda ki kötü oyunda Hüseyin in de payi var ama benim icin netice önemli bu saat den sonra.

Bu sene Yunanistan gibi sampiyon olalim. Gelecek sene Sosa nin yerine genc dinamik pres yapan bir orta saha, Y.Yazici nin yerini doldurabilecek birisini alip Almanya gibi sampiyon oluruz..
                  En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 25.02.2020, 00:04.

Yorum

• Başkanım bu takımın defanstan ayağa çıkması bu kadar zor olmasa gerek yanılmıyorsak?
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Fener maçı bjk maçı çekirge 2 sıçradı. hüseyin hocam umarım derslerini almıştır
                      trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

Hangi kadroyla. Kadronun yaş ortalamasına baktın? Alt yapı saçmalığı anlatma. 5-10 yılda bir iki yetenekli futbolcu ancak yetiştiriyoruz.

Bu yıl olduk olduk. 96 dan daha beter oluruz.

Dost acı ama doğru söyler.

Bu arada belirteyim. Hüseyin Çimşir Başakşehiri lider yaptı. Tebrikler.
                        İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eğer bu yıl şampiyon olamazsak bir 20 yıl daha olamayız. Sorumlusuda sen olursun başkan. Hüseyin Çimşir saçmalığın nedir senin? Bu Hüseyin Çimşir kim oluyor???
                        Hüseyin Cimsir hamlesi pek hosuma gitmedi. Besiktasa karsi cok büyük taktiksel hatalar yapti. Rahat kazana bilecegimiz maci Cimsir neredeyse veriyordu.
                        Masalları bırakın. Bizim kadro Beşiktaş ın kadrosundan kat kat daha iyi. Gel gör ki adamlar o kadroyla tek kale oynadı. Veya Hüseyinin beceriksizliği yüzünden oynadılar desek daha doğru olur.

Sizin Çimşiri tebrik ederim. Başakşehiri lider yaptı. Gözün aydın
                        Haklısın. Ünalı gönderen Yardımcısınıda göndermeliydi. Bu saaten sonra gerçekci bir teknik adam getirmeliydi yarışın son metrelerini iyi götüren ve takımı havaya sokan biri.

Daha hayatında takım çalıştırmamış bir adama şampiyonluğa oynayan bir takım mı teslim edilir?

Bu hayalperestliktir. Başkan bu konuda çok büyük bir hata yaptı.

Bu nasıl bir Hüseyin düşmanlığıdır be?
                        Fatih Terim 7 de 7 yapmis
                        Ama Hüseyin Çimşirin 7 de 6 sindan bahsetmiyor bile.
                        Ayıp yahu, yazık sana yazık. seneler sonra Şampiyonluğa oynuyorsun ama sen burda kösteklik peşindesin, millete algı yaratma peşindesin.
                        Trabzonsporun neden başarılı olamadığının en müthiş örneğisin sen.
                        Sizin gibilere her alanda tartismaya, kapışmaya hazırım. Şampiyonluk yolunda sizin gibilerinin birden meydana çıkıp milletin heyecanını keyfini kırmanız beni deli ediyor deli!
                        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

Foruma yeni üye oldum ama eskiden beri girer, yazılanları okurdum. İlginç belki ama aklımda kalanlardan biri sen olmuştun. Burak Yılmaz kanserinden yeni kurtulduğumuz günler Ahmet Ağaoğlu'na demediğini bırakmıyor, ümitsizlik yaymaktan başka bir şey yapmıyordun. Takım iyi giderken tarzını değiştirmiştin ama şimdi uzunca bir galibiyet serisinin ardından bir İstanbul deplasmanında gelen ilk puan kaybında eski yüzünü ortaya çıkarmışsın. Muhtemelen Trabzonsporlu bile değilsin. Eğer Trabzonsporlu isen de senin gibi taraftardan Allah bu takımı korusun. Açık söyleyeyim; forumda yetkim olsun seni bir dakika burada tutmam.
                          En son Kemal Duru tarafından düzenlendi; 25.02.2020, 02:00.

Yorum

• yahu gs nin fb galibiyeti ne kadarda korkutmuş milleti. ya onlarla oynayacağımız maça kadar onlar çok puan kaybedecek rahat olun.ben bu saatten sonra iyi futbol değil 3 puan istiyorum.biz onları orda yeneceğiz.bunları çok samimi söylüyorum
                            Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Lamı cimi yok bu takım şampiyon olacak başkan
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yunanistan kadar da degil yahu Yillar önce 80% top hakimiyeti, sayisiz gol pozisyonu, 20 ye 1 korner atisina ragmen 0-2 kaybetmistik Bjk ye karsi. Adamlara karsi 7-1 yenildigimiz mactan bile daha agir gelmisti bana. Tarihimiz böyle maglubiyetlerle dolu. Keske 96 da da Fb ye karsi bu sekilde oynayip 2:1 kazanmis olsaydik. Suan 2. yildizi takiyor olabilirdik. Bjk macinda ki kötü oyunda Hüseyin in de payi var ama benim icin netice önemli bu saat den sonra.

Bu sene Yunanistan gibi sampiyon olalim. Gelecek sene Sosa nin yerine genc dinamik pres yapan bir orta saha, Y.Yazici nin yerini doldurabilecek birisini alip Almanya gibi sampiyon oluruz..

Yunanistan'ın oyun anlayışı bu idi. Taktik gereği.
                                Otto Rehagel'in taktiği gibi sen de kapan madem!

Yunanistan kalesine 10 u kaleyi bulan 20 küsür şut gelmiyordu.

Bu sürdürülebilir bir sistem değil.
                                Olmaz yahu.
                                Allah Allah.
                                Savunulacak, umut görülecek bir tarafı yok bu oyunun.

Netice önemli tabi. Ama ders aldığın sürece.
                                Fener maçından sonra bu maçta da aynı oyunu oynuyorsan hiçbir şeyden ders almıyorsun demektir.

Sürdürülebilir değil bu saçmalık.

Öyle "en zor deplasman" diyerek de geçistirilecek bir garabet de değil.

Sosa daha ne kadar pres yapacak bu arada anlamış değilim.

Adam her maçın en fazla top kazanan, hava topu alan, ikili mücadele kazanan oyuncusu.
                                Halen daha sanki Sosa dinamik değil de statik oyuncuymuş gibi davranıyorsunuz!!!

Bu saçmalığa bahane aramayın.

Oturup kafasını duvara vurup düzeltecekler.

Ya kondüsyon sıkıntısı var, ki bu sıkıntı maalesef yaşlı oyuncularımızda değil. Sosa-Pereira gibi adamlar kendilerini paralıyorlar.
                                Ya da net taktik sıkıntı .

Sturridge den kanat icad edilmeyeceğini öğrenmeleri için başka kepazeliğe gerek yoktur umarım.
                                En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 25.02.2020, 08:44.

Yorum

Yükleniyor...
                                X