Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok kaliteli bir kadromuz var. ben 3 İstanbul takımından bizim takıma ilk 11 e direk girecek oyuncu bilmiyorum belki muslera ve vida.

bu kadro sivastan 3 gömlek iyi.

ünal hocanın oynattığı oyun rezalet. başakşehir ve fener maçları hariç verdiğimiz bütün puan kayıpları ünal hoca kaynaklı. 10 kişilik konya bile ezdi bizi.

kazandığımız maçları oyuncuların bireysel performansıyla kazanıyoruz. biraz kalitesiz kadromuz olsa ilk 10 da yoktuk.

ünal hocanın oynatacağı takım geçen seneki gibi yerli oyuncuların fazla olduğu takım. böyle büyük oyuncu alacaksan ve kadron hep yabancıysa ünal hoca ile devam etmeyeceksin.

3 istanbul takmının yetersiz kaldığı bir dönemde ve bu kadro ile bu sırada ve bu puanda olmamalıydık.

her ne kadar karakterini sevmesemde şenol güneş en az 4 kez gönderildi bu takımdan kimse tesis basmadı. kaldı ki şenol güneş ünal hocadan daha başarılıydı.

mehmet ali yılmazın başkanlığını hayal meyal hatırlıyorum ondan sonra gelen başkanları bilirim. biraz atay aktuğ iyiydi. birde sadri şener.

yani son 25 yılda gelen en başarılı başkan bence ağaoğlu olacak. gözlemlerin bu yönde.

yanlışları var mı var. özellikle aldığı yerli genç oyuncularda iş yok. yusufun gönderilmesi çok daha büyük yanlış. daha da sayılabilir.

bence ağaoğlu bu karardan vazgeçmemeli ve ünal karamanla yollar ayrılmalı. yerine şota hami tolunay mustafa denizli vs. gelirse de yine yanlış bir hamle olur.
    Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Onunla şampiyon oluruz vs diye hayal kuranlar boşuna hiç hayal kurmayın. Olası bir ayrılık olursa "Bu takımdan hiç bir b*k olmaz bundan sonra"

Bu sıradan bir hoca değişikliği değildir, kulübün içerisinde dinamit patlatmaktır. Şenol Güneş hayali kuranlar hocaya böyle bir teklif gitse kıçıyla güler.

Ne Ünal Gitmeli, Ne de Ahmet Ağaoğlu! Yönetim içerisindeki çürük elmalara yol verilmeli...

Kulübün dönüm noktası, umarım çıkarız bu işin içinden...
      En son Alp Yavuz 13 tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 11:41.
      EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Ahmet Baskan Bu takim. Icin Bu sehir icin buyuk sans illa birinin arkasinda duracaksak o Ahmet baskan olmali. Beni elestirmeyin yoksa giderim sizi Ben kurtardim diyen adamla isimiz olmaz daha, gün icinde aciklama gelecek Ünal Hocanin Trabzonspor kariyeri the end.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• baktık şampiyonluğa gidiyoruz

hakemlerde eskisi kadar üstümüze oynamıyor

kendi bağımızı keselim dedik
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Şu kaosta gelmesi istenecek tek isim şenol güneştir (bizden ayrıldıktan sonra dediklerini mecbıren yutarız ama asla gelmez.) sene başı bu iş olsaydı erol bulut olabilirdi önü açık bir isim. Yada okan buruk (ama gs camiasının adamınolduğu için en küçük başarıda gitmenin yolunu arayacağı için çok mantıklı değil. Şuan için sadece şota seçeneği kalıyor geriye.o da büyük kumar. Daha önce denenmiş aman aman bir başarısı yoktu. Futbolcularla uyumu nasıl olur muamma. Ünal hocayı gönderip şota ile devam etmek bildiğin rus ruleti olur.

Yorum

• Ya beyler hocanın karakterine hepimiz saygı duyuyoruz değer veriyoruz ama siz şampiyon yapabileceğine inanıyor musunuz cidden? Bu kadro bu kadar kötü oynar mı Allah aşkına?
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yalnız bu Turkuaz grubunda tek bir haber yok.
                Akşam da bakayım dedim ara ara....

Ne saçma bir durum.
                En çok izlenen spor kanalları, şöyle bir vaziyete sessiz kalıyor!!!

Yorum

• Yahu Şenol Güneş diyorsunuz da adamı buradan kovarak göndermediniz mi ?
                  Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Yahu Erol Bulut’a instagramdan sövmek ne demek ya gerçekten şuursuz bir taraftar topluluğumuz var. Keşke yönetim yada teknik adam yerine taraftar komple istifa etse bence o zaman rahatlarız
                    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                    Karl Marx
                    анархія-мама

Yorum

• Ovvv. İlluminati.

Buraya da mı sızmışlar?

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yahu Erol Bulut’a instagramdan sövmek ne demek ya gerçekten şuursuz bir taraftar topluluğumuz var. Keşke yönetim yada teknik adam yerine taraftar komple istifa etse bence o zaman rahatlarız
                        Neden sövuyolar renkdas kafayi yemis bu taraftar harbiden

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tuttuğun takım 15milyon€ maaş bütçeli Trabzonspor, ligde diğer kadrolara bakmanızı öneririm.
                          Trabzonspor hangi dönem ligin en değerli kadrosuna sahip olmuştur ? Başarı için kaç m euro'luk maaş bütçesi gerekiyor ?

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ünal 30 tane oyuncuyu idare etti. 15 farklı milletten, farklı yaşlardan, farklı tarzda 30 adamı idare etti bir tanesini bile küstürmedi

Bir başkan 10 yönetici bir hocayı idare edemediler

Siz hocalığın taktik vermek takım boyunu kısaltmak falan olduğunu zannediyorsunuz ama Ünal'ın ne yaptığını çok yakında anlarsınız...
                            Yahu pardon da teknik direktör sahadaki takımın gidisatini degistiremiyorsa, yapilan butun hatalar yapilmaya devam ediyorsa, 2.lig takimlarindan bile baski yeniyorsa, takimin on ve arkasi dunyanin iki kutubu gibi oynuyorsa ben daha neye bakayim. Karakterine, durusuna, edebiyat yapmasina mi bakayim.

Teknik direktör istiyoruz. Milletvekili, bakan gibi siyasetçi değil. Romantik konuşmalardan, bu bakis acisindan cikmamiz lazim. Her takimdan alacagin galibiyetin 3 puan oldugunun bilincinde, profesyonel bir teknik direktor lazim.

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                            8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              çare şenol güneştir yarım sezonluk anlaşılır sezon sonu milli takıma geri döner. Tayyip erdoğanın tek bir telefonuna bakar. Şenol güneş ile şampiyon oluruz
                              Kusura bakmayın da Şenol güneşle şampiyon olacağıma, ünal karamanla 2.3. olmayı tercih ederim..

Yorum

• Fazla değil 1 sene sonra Ünal'ı neden kovduk diye geri çağıracaklar.
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Yükleniyor...
                                X