Madem öyle zeki'ye niye baktınız yarım dönem? Uygulamada o kadar kolay olmuyor yani. Burak'a da fazla dayandı mesela.
maddi olarak öz evlatlara verilen paralar yabancı oyunculara harcanan paraların yanında devede kulak kalır.bize maddi manevi zarar ettirenler öz evlatlar olmadı zaten.hem oynama dakikaları olarak az süreler verildi hemde maaşları yok denecek kadardı.kulübü ekonomik olarak batağa yurtiçi ve yurt dışı transferleri oldu.net
transfer dönemlerinde belli olur yönetim başarısı. nasıl skandal bir devre arası geçirdiğimiz anlatmaya gerek yok. önliberosuz kalan takım da ilk defa görüyorum.
Yönetim başarılı diyenleri anlamak güç. Tüm rakiplerin leş gibi olduğu fenerin neredeyse küme düşeceği ligde bile bile transfer yasağı alıyorsun ve takımın orta sahası kamil ahmetlere kalıyor. Buna ben rezalet derim. Alt yapıdan topçu gelsin başımın üstüne ama yerli oynatacağım diye takımın göbeğinde kamil ahmetle oynamak komik oluyor. Takımda topu ileri uçtakilerle buluşturacak bir tane adam kalmadı.
Muharrem ustayı da eleştirdik ama en azından adam denedi...
Ağırlığın yok. Olsa böyle zor zamanlarda fark edilirdi.
Başarı gelmedikten sonra kimse maaş bütçesi toplamındaki düşüşe veya meşhur futbolcu madeninize bakmaz.
Takımda mevkisinde oynayabilecek futbolcu kalmadı,
Devreyi 2. bitiren takım ikinci devre bu sakatlıklar-kayıplar sonucu 7-8'lere doğru geriler,
Baş sorumlusu da siz olursunuz böyle kayıp bir tablonun sonucunda.
yasagin kalkmasindan o ki ümidiniz yoktu, ödeme yapmasaydiniz da personele topçuya ona buna dagitsaydiniz yüksek prim verseydiniz
bu maça bile yüksek primle çikmadik maça
rezillik
Yorum