Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En son My tarafından düzenlendi; 19.01.2019, 20:54.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Allahım sen yardım et, bir an önce sahalara ve sağlığına kavuşsun, amin.
      İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• çok doğru söylemiş, hocaya katılıyorum, hocam ibanezi yolla.
        İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• Madem öyle zeki'ye niye baktınız yarım dönem? Uygulamada o kadar kolay olmuyor yani. Burak'a da fazla dayandı mesela.

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir de şu; "çok konuşmasınlar, sponsor bulsunlar"cı tayfa yok mu orada burada yazan, ifrit oluyorum yeminle.
            sorma yahu
            sakin olun...

Yorum

• Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Madem öyle zeki'ye niye baktınız yarım dönem? Uygulamada o kadar kolay olmuyor yani. Burak'a da fazla dayandı mesela.
                maddi olarak öz evlatlara verilen paralar yabancı oyunculara harcanan paraların yanında devede kulak kalır.bize maddi manevi zarar ettirenler öz evlatlar olmadı zaten.hem oynama dakikaları olarak az süreler verildi hemde maaşları yok denecek kadardı.kulübü ekonomik olarak batağa yurtiçi ve yurt dışı transferleri oldu.net
                TEKKEBALL

Yorum

• Transfer isteyenin adını transfer fetişi koyuyorlar.

Millet altyapıya yıllar harcıyor.

Biz bir senede tüm mevkileri oradan tamamlamaya çalışıyoruz.

Yorum

• transfer dönemlerinde belli olur yönetim başarısı. nasıl skandal bir devre arası geçirdiğimiz anlatmaya gerek yok. önliberosuz kalan takım da ilk defa görüyorum.

Yorum

• Baskan ve teknik adam dogru yolda...bu dogru icraat yaptiklari anlamina gelmez....sadece dogru strateji belirlediklerini soyluyorum....

Uzun vadeli planlamalar genellikle halka karsi oluyor ulkede, cogunluk kisa donemli basari istiyor bunun mumkun olmadgni sanirim 30 kusur senede anladik....

Buarada ustuste ceza gelen yazarlar war; dogru bulmuyorum bu uygulamayi....
                      ıslak imza....

Yorum

• Yönetim başarılı diyenleri anlamak güç. Tüm rakiplerin leş gibi olduğu fenerin neredeyse küme düşeceği ligde bile bile transfer yasağı alıyorsun ve takımın orta sahası kamil ahmetlere kalıyor. Buna ben rezalet derim. Alt yapıdan topçu gelsin başımın üstüne ama yerli oynatacağım diye takımın göbeğinde kamil ahmetle oynamak komik oluyor. Takımda topu ileri uçtakilerle buluşturacak bir tane adam kalmadı.

Muharrem ustayı da eleştirdik ama en azından adam denedi...

Yorum

• Takıma yedek oyuncu lazımmış bu arada ilk onbir 11 milyon euro tezini ilk maçta çökerttiler.
                          En son artvints tarafından düzenlendi; 20.01.2019, 22:58.

Yorum

• Ağırlığın yok. Olsa böyle zor zamanlarda fark edilirdi.
                            Başarı gelmedikten sonra kimse maaş bütçesi toplamındaki düşüşe veya meşhur futbolcu madeninize bakmaz.
                            Takımda mevkisinde oynayabilecek futbolcu kalmadı,
                            Devreyi 2. bitiren takım ikinci devre bu sakatlıklar-kayıplar sonucu 7-8'lere doğru geriler,
                            Baş sorumlusu da siz olursunuz böyle kayıp bir tablonun sonucunda.
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yönetim başarısız.Madem borç var, taksit var zamanında ödeseydin. Ödeseydin de yasak gelmeseydi. Usta gitti Sen geldin Ağaoğlu.
                              diğerlerinden farklı...öteki...
                              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• yasagin kalkmasindan o ki ümidiniz yoktu, ödeme yapmasaydiniz da personele topçuya ona buna dagitsaydiniz yüksek prim verseydiniz
                                bu maça bile yüksek primle çikmadik maça
                                rezillik
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X