İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDedigin yapilsaydi muhtemelen transfer yasagi oyle 1 devre ile gecistirilmeyecekti bu isin sonunda puan silme daha da ilerisinde kume dusme var ..Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolcay ve ibanez in satış hamlesini bekliyorum.umarım gerçekleştirir.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Antalya, Rize, Sivas açıklamaları. Beşiktaş, Akbil maçlarındaki Mee'ler yönetimi ve verilen tepki ortada.
Bu iş böyle olmaz.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Hayatında bir bok başaramamış adamlar gelmiş yok güçsüz kulüp yok güçsüz başkan diye naralar atıyor. Gerçekten şu forumu okuyunca her geçen gün daha çok tiksiniyorum bu takımın taraftarlarından.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
Rakiplerin leş olduğu sezon deniliyor.Bundan sonra hep leş olacaklar zaten.
Benim için şov yapan değil, taraftarı dinleyen değil ; gerçekçi başkan lazım.Ödemelerini alamayan yıldız futbolcuların yaptıkları ortadayken hala akıllanmayanlar varsa onlara zaten laf anlatılmaz.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
2019 yaz aylarında genç oyuncularla sözleşme uzatma ve sözleşme iyileştirmesi yapması gerekiyor.manevi yönden desteklendiği gibi maddi haklarınıda vermelerinde fayda var.macid hüseyni kariyersiz ve genç oyuncu.500 bin avro ya geldi maaşı.yani 3 milyon lira ve stoper
haliyle ömür ve yazıcının maaşlarıda en azından 5 milyon liraya yükselmesi gerekiyor.
uğurcan batuhan parmak türkmen inde sözleşme iyileştirmesi ve sözleşme uzatmaları makul olur.
bu oyuncular toplam maaş bütçesini düşürüyor zaten.TEKKEBALL
Yorum
-
İstiklal marşinda bayrağa dönülmesi hep istediğim bir şeydi bu kimin fikriyse helal olsun. başkanda protokol tribününde bayrağa döndü. Gerçek olan bu dur.
Pankart olayı ise skandal kendi evimizde bizden olanın adını anamiyoruz ama deplasmanda anıyoruz bu yasaklar firavun kalıntısısadece aşk bizimkisi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum