Yönetimin başarılı olduğunu düşünen sadece kendisini kandırır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Basarısiz bir yonetim gucsuz bir takım.Agaoglunun ozeti bu. Trabzonspora yararlı bir is yapmak istiyorsa tuzugu degistirsin kulup yabancılara satılsın. Yoksa bu is madende oturmayla,coluk cocugu takıma doldurmayla olmuyor olmayacakta boyle olsaydı gs fb bjk bizdem once denerdi bunu senden sadece bunu istiyorum sayın agaoglu tüzüğü değiştir ve kulübün satışının yolunu aç bizi bu rezillikten kurtar.En son nakzo tarafından düzenlendi; 20.01.2019, 22:43.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Uzun vadede düsünebilen bir baskanimiz var. Her baskiya ragmen bunun arkasinda durabilecek bir baskanimiz var. Onun icin gelecekten cok ümitliyim. Gelecek yil mi olur ondan sonra ki 2-3 yil sonra mi olur onu bilemem. Ama Allahin izniyle basari gelecegine inaniyorum.Nefsin icin sevme
Yorum
-
Usta yönetimindeki yöneticiler ve destekçilerinin sanki bugünkü durumumuzda hiçbir payları yokmuş gibi "size şampiyonluğa oynayan oyuncuları getirdik siz gönderdiniz üstüne de yasak aldınız" şeklinde pişkince ifadeler kullanması akıl alır gibi değil. Sen Sosa ve Kucka'yı bilabedel almışsın 8 ay boyunca Milan kulübüne 1 euro ödememişsin ondan sonra da görevi bırakıp gitmişsin. Sonra da Onazi sakatlandı Kucka nasıl gönderildi diye veryansın ediliyor. Daha düne kadar yerin dibine sokulan ve fayda maliyet açısından yararlanamadığımız ve takımı sahiplenmeyen Kucka mı bizi kurtaracaktı. Kucka takımda kalsaydı belki de bu transfer cezası yeni sezona da yansıyacaktı. Kaldı ki Usta'nın görevi bırakmadan önce TRT Spor'a çıktığı programda da bizzat kendisi "Trabzonspor'un bu oyuncu maliyetleriyle önümüzdeki sezon devam etme şansı yok" ifadesini kullanmıştı. Ağaoğlu yönetiminin eleştirilecek tarafltarı da var şüphesiz. Misal gelir getirici büyük projelerimiz olacak şeklinde söylemlerden sonra bunların icraata dökülemedi. Projelerle büyük gelirler getirmek bence mümkün değil. Temlikli gelirler nedeniyle kulübün ayakta kalmasının 3 yolu var. Avrupa'ya gitmek, oyuncu satmak ve kredi almak. Ağaoğlu yönetimi zaten göreve gelir gelmez bir kredi almıştı. Geçmiş kredilerin faizleri bile zar zor ödeniyorken şimdi yeni bir kredi alımı kulübün geleceğini daha da zora sokacaktır. Bu açıdan her seferinde yinleniyorum bu sezonki bir numaralı hedef Avrupa Ligi gruplarına kalmak olmalı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
kucka'yı göndermeleri en doğru iş hatta sezon başı göndermeleri gerekiyordu. bir önlibero eksik almanın cezasın çektik. bu dönemi kötü yönettiler açık söylemek lazım. transfer cezası geliyor mu gelmiyor mu belli değil. gençler çok iyi deniyor kampa çağrılanlar kadroya alınamıyor, sonra başkaları geliyor, eksik bölgeye kimse denenmiyor. bir tane bile oyuncu çıkmıyor. genel fotoğrafta ne yapabilirler gibi görünse de detayda yapılacak şey vardı. bunlar ufak hatalar ama genç yaşlı, yabancı yerli uyumunu bir daha düşünürler umarım. taraftarın, hocanın modunu düşürdüler.En son artvints tarafından düzenlendi; 21.01.2019, 01:59.
Yorum
-
Genel olarak yapilabilecekler konusunda hemfikirim, elestirelim bu konuda...hatta yerden yere vuralim ama bunu takim kazanirken de yapalim....takim kazanirken laf soleyebilmek cesaret isi haline gelmesin artik....
Acikcasi vadedilmis bir soz yok, fazlaca magduriyetten tamam haa anladik moduna gecmisken bunca kotu takim arasindan siyrilmak farkli algilandi...enternasyonel seviyede yada basaksehir seviyesinde degilsin ki bunu kabul etmek gerek; basaksehir gibi bir tane takim var ve bu seviyeyi ancak boyle test edebilirdik hem de ilk haftadan bence buyuk sans boyle degerlendirirsek daha dogru olabilir gibi ne dersin?....
Belki su dusundukleri asamalari bizimle yada satiraralarinda daha sik paylasilirsa iletisim artirilirsa daha faydali sonuclar ortaga cikabilir; sahsi cikarimlarimin oynak yonetici karakterleri ve fikirleri altinda gerceklesmemesi beni daha cok hayalkirikligina ugratir....
Iyi forumlar....ıslak imza....
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekucka'yı göndermeleri en doğru iş hatta sezon başı göndermeleri gerekiyordu. bir önlibero eksik almanın cezasın çektik. bu dönemi kötü yönettiler açık söylemek lazım. transfer cezası geliyor mu gelmiyor mu belli değil. gençler çok iyi deniyor kampa çağrılanlar kadroya alınamıyor, sonra başkaları geliyor, eksik bölgeye kimse denenmiyor. bir tane bile oyuncu çıkmıyor. genel fotoğrafta ne yapabilirler gibi görünse de detayda yapılacak şey vardı. bunlar ufak hatalar ama genç yaşlı, yabancı yerli uyumunu bir daha düşünürler umarım. taraftarın, hocanın modunu düşürdüler.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
TR kupasını alıp, Avrupa'ya katılalım; Abdüş-Yusuf-Hüseyin-Uğurcan dışında bir oyuncu daha kazanalım; kazandığımız oyuncu hüseyin-uğurcan seviyesinin üzerinde olsun;ligi ilk 5 içinde bitirelim; sezon sonu yeni sponsorlarımızı açıklasın; Geride kalan fuzuli oyuncuları yollayıp yabancı oyuncu haklarımızı ilk 11 için kullanalım benim gözümde başarılıdır.
Cebimdeki 5 lira, hayal ettiğim başkasının cebindeki 20 liradan kıymetlidir. Kendi bildiğimiz işi düzgün yapalım.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum