Evet sistemin değişme sebebi Anadolu kulüplerinin İstanbulu geçecek olmasından kaynaklanıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
yabancı sınırı tartışması üretim yapmak oyuncu kazanmak ile (şenol güneş ahmet ağaoğlu ekolü) hazıra konmak hiçbir proje yapmamak indiragandi cebellezi yapmak isteyenlerin arasındaki bir tartışmadır.
şenol güneş ekolü oyuncu kazanma üzerine kuruludur.terim ekolü ise hazır oyuncu oynatma eğer hazır oyuncular skor alamıyorsa oyuncuyu medyanın önüne atma ve kaybetme ekolüdür.
milli takımda bunu net görüyoruz.kulüp takımlarında da görüyoruz.
dernekler yasası ile yönetilen kulüplerin varlık amacı nedir aga? maddi olarak sorumlulukları olmadığına göre demekki manevi açıdan sorumlulukları var demektir.o manevi açı ise türk oyuncuları yetiştirmek ve oynatmak.
11 yabancı ile sahaya çıkıyorsan o zaman niye dernekler yasası var aga.
şenol güneş in geçmişte yaptığı yabancı oyuncu açıklamalarına bakın.sayının fazla olduğunu söyler.
tff üreten üretmek isteyen oyuncu kazanmak isteyen milli takımın teknik direktörünü mü dinleyecek yoksa sürekli hazıra konan bir proje üretmeyen tüketim cebellezi indiragandi odaklı yoluna devam eden bazı kulüplerin başkanlarını mı dinleyecek.yakında belli olacak.yabancı kısıtlaması aynı zamanda bir şenol güneş projesidir.terim ile gelen 14 yabancı zihniyetinin tam tersi bir proje.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkana para lazım
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigin en iyi yerli kadrosu Bjk'ta.
Yabanci siniri gelince Gs ve Fb'de piyasadaki tum iyi yerlileri toplar.
Sen de Ishaklara, Fatih Atiklere, Ozerlere, Erkan Zenginlere, Aykutlara, Sefa Yilmazlara milyon eurolari bayilirsin.
Altyapida sistem filan yok.
BES KURUS PARA HARCANMIYOR ORAYA.
Gidin bir zahmet arastirin, sonra yabanci sinirinin faydasini ve zararini tartisalim hep beraber !!
Yusuf ve Abdulkadir'in oldugu, 3 - 5 kardesimizin daha ciktigi yetenekli bir nesil geldi sadece.
Devami yok.
Onlar da daha A Takimda gelisimlerini surduruyor. Hicbirisi, bu ligde suan seni hedefe goturmez.
Baskan kuru siki atmaya basladi. Usta doneminde ben ayni hataya dustum. Artik iki iyi is yapan adami, her halukarda ve her konuda savunmam.
Yabanci mevzusu konusunda cok agir sacmalayan bir zihniyet var karsimizda.
Ama beni asil uzen zihniyeti curumus bir yonetimle karsi karsiya olmamiz.
Eger azicik samimilerse altyapiya PARA HARCASINLAR.
TUM ALTYAPILARA BIR SISTEM GETIRSINLER.
TUM ALT TAKIMLARIMIZ AYNI SISTEMLE OYNASIN.
VE ALTYAPILARIN BASINA ES, DOST, AKRABA DEGIL DE, MAASLI PROFESYONEL HOCALAR GETIRSINLER.
SONRA BEN SACMALASALAR DA ARKASINDA DURURUM HEPSININ.
BIZ ALTYAPIMIZDAKI OYUNCULARLA OYNAYACAGIZ FIKRININ.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son anth tarafından düzenlendi; 25.03.2019, 13:35.
Yorum
-
Şu yabancı kuralının bir kez adını koyalım...
Akıl var mantık var. Yabancı sınırı kalktığından beridir, Anadolu takımları adım adım 3 büzüklere yaklaşıyor ve öne geçmeleri an meselesi...
Bu müthiş rasyonel büzükler maddi anlamda adam olmadıkları için yabancılara verdikleri paralarla gerisin geri yuvarlanıyorlar...
Yerli serbest iken, sadece 3 büzüklere transfer olana kadar adamları hazır tutan takımlardı diğerleri... Mesela yabancı kuralı olmasa, Anadolu takımlarındaki kalbur üstü oyuncular hem fahiş bonservislerle hem de kendilerini yok etmek üzere 3 büzüklere gideceklerdi... Şimdi kendi takımlarının lideri oluyorlar ve sırf 3 büzüklerde oynamadıkları için kendilerini geliştirebiliyorlar...
Yabancı kuralı olsaydı ve atıyorum 6 kişi kulüplerde olsaydı Yusuf Abdülkadir vs gibi oyuncular, ÇIKMAZDI. Evet, ÇIKMAZDI. Abdül'ün arkasında Pereira yerine Zeki Yavru'nun hatta hatta şahit olduğumuz şekilde Kamil'in oynadığını hayal edin ve hatırlayın...
Sosa'nın olmadığı takımda Yazıcı'yı ve Samsunspor'a gitmek için torpil koyan Parmak'ı hayal edin...
İyi oyuncular, iyi oyuncular arasından yetişir.
Yabancı kuralı 6'ya ya da 8'e düşsün, olacak olan şey, şu an mevcut altyapıdan oyuncu çıkaran takımların destansı bir şekilde ligte şampiyonluk kovalacağını düşünenlere bir tarafımla gülüyorum.
Olacak olan şey, şu an bu konuda sesi çıkmayan oyuncuların, milyon avroları görüp, Terim ile çalışmak ne muhteşem şeymiş, Beşiktaş'ta para sorunu yaşamazsın, annenin de yanında mutlu olursun gibi kandırmacalarla İstanbul yolunu tutması, tutmasa bile iç huzursuzluğun nedeni olması, yerli oyuncu arayışı içinde iken paran ve camia desteğin olmadığı için iyi oyuncuların alternatifi Gökhan Karadenizlerin peşinden koşmak zorunda kalacak olmandır.
YABANCI YASAĞI OL MA MALI - YABANCI SAYISI SERBEST OL MA LI - Kural ancak milli oyuncu sınırı gibi bir sınır olursa saygılar, yoksa gerisi tamamen ÜÇÜZLERİN işine yarar, bunu göremeyene söyleyecek sözüm yok, saygılar.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebüyük başkan ahmet efendi yine bir milli maç akşamı ama gene ilk 11 de trabzonlu bir maden yok bence senin kafa yontma taş devrinde kalmış .Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]16903[/ATTACH]
aynen bro
saydın mı kaç yabancı varAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Yabancı kuralını desteklememiz saçmalık.
Bu aralar altyapıdan birkaç futbolcu çıkarttık diye,hep böyle olacak diye birşey yok.
Ayrıca gelen oyuncuların hiçbiri daha üretim olmadı.Bireysel yetenekle bu noktaya geldiler.
18 yaşındakı oyuncuyu sahaya sürünce,altyapıya önem vermiş olmuyorsun.
Önemli olan,oyuncu 18 yaşına geldiğinde bütün eğitimini tamamlamış olması.Yoksa zaten u21 takımı var.Maçlara onlar çıksın.Bizde altyapıya önem veriyoruz diye kendimizi kandıralım.
Her seferinde altyapıdan bireysel yeteneği ile fark yaratacak oyuncu çıkmaz.Kalırız Zekilere,Yumlulara
Altyapımızın kaliteli olduğunu ve önem verdiğimizi düşünmüyorum.Altyapıda 2 güzel gol atan herkes ileride yıldız olmuyor.
Olay sadece para harcamak değil.Sistemimiz varmı,hocalar ne kadar biliyor bu işi
Avrupada bir oyuncunun profosyonel olana kadar yaptığı maç sayısı ile bizimkilerin arasında fark var.Daha böyle temel konuları bile aşamadık.
Madem destekliyorlar sınırı,altyapıya ezbere değil,gerçekten önem versinler
Yorum
-
Göreve geldiginden beri 500 milyon Tl'lik ödeme gerceklestirmis, bugünün kuruyla 81.633.490 Euro.
Borcta eksilme oldumu acaba?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum