Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• S.S, IHO ve Usta dönemlerinde A.Yildirim ile takismalar göz boyamaktan ileri gidemedi..Demirören ile ahbap cavus iliskisi kurmayi ihmal etmediler ama..Kac kere S.S siyasetin yön vermesiyle hareket etmek zorunda kaldigini acikca söyledi..Telefon geldi futbolcu verdi bazi klüplere..Telefon geldi sIke basvurularini zamaninda yapmadi vs..

Simdi kalkip Agaoglu na bu konuda vurmaya calismak ne kadar adil? Bana kalirsa fazlasiyla insafsizca..Trabzonspor un gercek anlamda destege ihtiyaci var..Hepimiz duyarli olmaliyiz bu konuda..
    En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 29.11.2018, 18:28.
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      S.S, IHO ve Usta dönemlerinde A.Yildirim ile takismalar göz boyamaktan ileri gidemedi..Demirören ile ahbap cavus iliskisi kurmayi ihmal etmediler ama..Kac kere S.S siyasetin yön vermesiyle hareket etmek zorunda kaldigini acikca söyledi..Telefon geldi futbolcu verdi bazi klüplere..Telefon geldi sIke basvurularini zamaninda yapmadi vs..

Simdi kalkip Agaoglu na bu konuda vurmaya calismak ne kadar adil? Bana kalirsa fazlasiyla insafsizca..Trabzonspor un gercek anlamda destege ihtiyaci var..Hepimiz duyarli olmaliyiz bu konuda..
      Korkuluk mantık hatası

Destekten kasıt ne ? Diğerlerinin kötü örnekliğiyle mevcut olanın da kötü icraatine destek vermek mi ? Kötü kötüdür. Bunun Şener'i İHO'su Usta'sı Ağaoğlu'su olur mu ?
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Korkuluk mantık hatası

Destekten kasıt ne ? Diğerlerinin kötü örnekliğiyle mevcut olanın da kötü icraatine destek vermek mi ? Kötü kötüdür. Bunun Şener'i İHO'su Usta'sı Ağaoğlu'su olur mu ?
        Anlasilan yazdiklarimi bir kac kere daha okuman gerekir mantigini kavrama olasiligini artirmak icin

Seni IHO dönemine havale ediyorum..A.Yildirim ile mücadele edip iki ay icinde kupayi getirmek vaadiyle secilmisti..sonra birilerinin secim otobüslerinden inmemisti bankalardan kredi alabilmek icin..Bu kaynaklari nasil kullandigi malum..

Destekten kasit destek olmak...Suan takim izlenecek haldeyse elimizdekinin degerini bilmeyi deneyebiliriz..

Ekonimik olarak batik bir klübüz ve hareket alanimiz yok..Öyle kafimiza göre esip gürleyemeyiz..Agaoglu nun idareciligini elestir tabi ama bu sIke vs konularinda elestirilmesi gereken son insan..adam yapmasi gerektigini yapiyor..bundan önceki yönetimler idari anlamda felakettiler ve klübü ekonomik olarak batirdilar, bagimli kildilar..

Eminim ki sen bile baskan olsan sIke davasinda degisen zerre birsey olmazdi..
        En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 29.11.2018, 18:55.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anlasilan yazdiklarimi bir kac kere daha okuman gerekir mantigini kavrama olasiligini artirmak icin

Seni IHO dönemine havale ediyorum..A.Yildirim ile mücadele edip iki ay icinde kupayi getirmek vaadiyle secilmisti..sonra birilerinin secim otobüslerinden inmemisti bankalardan kredi alabilmek icin..Bu kaynaklari nasil kullandigi malum..

Destekten kasit destek olmak...Suan takim izlenecek haldeyse elimizdekinin degerini bilmeyi deneyebiliriz..

Ekonimik olarak batik bir klübüz ve hareket alanimiz yok..Öyle kafimiza göre esip gürleyemeyiz..Agaoglu nun idareciligini elestir tabi ama bu sIke vs konularinda elestirilmesi gereken son insan..adam yapmasi gerektigini yapiyor..

Eminim ki sen bile baskan olsan sIke davasinda degisen zerre birsey olmazdi..
          Anlaşıldı, frekanslarımız çok farklı
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

Siddetle bu frekansdan vazgecmeni tavsiye ediyorum
            En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 29.11.2018, 19:25.

Yorum

Siddetle bu frekansdan vazgecmeni tavsiye ediyorum

Yorum

• Bizim Trabzonspor’umuzla başkalarının Trabzonspor’u farklı. Nasıl ki devlet algısı bizim için farklı yiyiciler için farklıysa bu da o hesap. Yönetimin taviz verip vermemesi, başkanın birileriyle poz verip vermemesi vs. Bizim ketenpereden çıkmamız lazım. Ketenpereden çıkmak demek borçları sıfırlamak değil zihinleri sıfırlamak. İnsanlara Trabzonspor’un farklı bir duygu farklı bir amaç vermesi lazım. Başarı odaklı düşünmek sıradanlaştırıyor kulübü. Zaten basması gereken bir ekonominin sezonluk başarılarla kurtarılması namümkün. Çok ekstrem şeyler lazım çünkü bu pozitif bir bilim ve her şeyin verisi ortada. Varolan sistem içinde bir şeyleri düzeltmek istiyorsan bir takım imtiyazlar vereceksin. Önemli olan imtiyazları bir amaç uğruna yarını planlayanilerek vermek. Bunu zaman gösterecek. Futbol Leaks belgeleri mevzusu tam olarak nedir bilmiyorum ama habersiz kalınmamalı.
                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Konuyu gereksiz yerlere taşımışsınız. Ne yapacaktı ali koçu mu tokatlayacaktı başkan?
                  Artık bu tarz siyasi yaklaşımlardan sıyrılıp önce Trabzonspor diyip yolumuza projemize devam etmeliyiz destek vermeliyiz
                  trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• İlk olarak selimcoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu tarz siyasi yaklaşımlardan sıyrılıp önce Trabzonspor diyip

Bakalım daha neler görücez buralarda Şikecilerin asbaşkanı, baş finansörüne laf söylemek de "siyasi" oldu Sonra da meze olarak "önce Trabzonspor"

Yersen
                    Murat

Yorum

Bakalım daha neler görücez buralarda Şikecilerin asbaşkanı, baş finansörüne laf söylemek de "siyasi" oldu Sonra da meze olarak "önce Trabzonspor"

Yersen
                      Nerenden anlarsan artık. IHO şunu yaptı SS bunu yaptı o ötekini yaladı bu berikini yaladı onla fotoğraf çektirdi destekledi... Bunların alayı siyaset. Ali dürüst istifa etti 24 saat sonra tüpçüye güvenim tam görevimin başındayım dedi siyaset. Bunları kastederek kafa yormamız gereken şeyler bunlar değil demek istedim.
                      Yaşı görmeyip çocuk sansaydım böyle açık açık yazardım
                      trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• İlk olarak selimcoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nerenden anlarsan artık. IHO şunu yaptı SS bunu yaptı o ötekini yaladı bu berikini yaladı onla fotoğraf çektirdi destekledi... Bunların alayı siyaset. Ali dürüst istifa etti 24 saat sonra tüpçüye güvenim tam görevimin başındayım dedi siyaset. Bunları kastederek kafa yormamız gereken şeyler bunlar değil demek istedim.
                        Yaşı görmeyip çocuk sansaydım böyle açık açık yazardım
                        Hamsi de turpla yenir zaten Selimcim

Bak bu da "siyaset"
                        Murat

Yorum

Yersen
                          yahu bizim A.Koc ile ne isimiz var..daha büyük dertlerimiz var bizim. Davanin arkasinda dursaydik fb amatör ligi boylamisti..kupayi iki ayda getirecegim diyen ne is yaptigi belli olmayan zir cahil bi adami klübün basina sIkeciler mi getirdi? biz kendi kendimize yapiyoruz..son yedi senede A.Yildirim Trabzonspor un baskani olsaydi bu kadar batiramazdi bizi..
                          En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 29.11.2018, 22:06.

Yorum

Şu 2 resim ŞİKE sürecinin sonlandığının bariz göstergesidir....
                            İceberg buzdağının görünür yüzüdür(fenerli azize)
                            İcbergin arkasında ise nihat Özdemir,Abdullah Kiğılı ve ülkenin en zengin ailelerinden olan koçların alisi vardır bunu sağır sultan bile duydu ey ahali.....
                            Bmn çok kısa sürede DEJENERASYONU tamamladı iyide daha karpuz kesecektir...
                            Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak şikeden bahsetmek forum kurallarına aykırı olduğundan gelsin cezalar dahada ileri gidiyorum "HAİN" TRABZONSPOR düşmanı v.s ithamlar.....
                            Belki de çok kısa zaman sonra veya bugünden itibaren Şikeçi fenev seviciliği hortlayacak kimbilir belki de hortlamıştır ne dersiniz.....
                            En son farozlufatih61 tarafından düzenlendi; 29.11.2018, 22:21.
                            Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu 2 resim ŞİKE sürecinin sonlandığının bariz göstergesidir....
                              İceberg buzdağının görünür yüzüdür(fenerli azize)
                              İcbergin arkasında ise nihat Özdemir,Abdullah Kiğılı ve ülkenin en zengin ailelerinden olan koçların alisi vardır bunu sağır sultan bile duydu ey ahali.....
                              Bmn çok kısa sürede DEJENERASYONU tamamladı iyide daha karpuz kesecektir...
                              Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak şikeden bahsetmek forum kurallarına aykırı olduğundan gelsin cezalar dahada ileri gidiyorum "HAİN" TRABZONSPOR düşmanı v.s ithamlar.....
                              Belki de çok kısa zaman sonra veya bugünden itibaren Şikeçi fenev seviciliği hortlayacak kimbilir belki de hortlamıştır ne dersiniz.....
                              "bu tarz siyasi yaklaşımlardan sıyrılıp önce Trabzonspor diyip..."

"Suan takim izlenecek haldeyse elimizdekinin degerini bil..."

deriz
                              Murat

Yorum

• Şikeden bahsediyor diye BMN'de ceza verecek tek bir yönetici anasının karnından doğmadı daha.
                                Aha bu kadar iddialı konuşuyorum.
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X