İlk olarak My tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
-
Hani bazı arkadaşlar diyordu ya loca aldı milyon euroluk sponsorluk yaptı falan filan.e yaptı da ne oldu karşılığını misli misli aldı. Hem Kulubü uğrattığı zarar da çabası. Üstelik stad isim hakkını aylarca bedava kullandı. Bu reklamdan elde ettiği geliri düşünebiliyormusunuz. Bir de qnb den sonra bir sponsorluk daha bırakmış kulübe bedelsiz. Bu da ustanın alacağından düşülerek yapılacak ama kur 4 tl ile çarpılarak. İşlere bakarmısınız. Şirketinde oğlunun mimarlık şirketi olduğu bilgisini yerel bir site günler önce vermişti. FoM mimarlık mı ne.bugün ki açıklama ile de tescillenmiş oldu///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Ekici de bizi uğrattığı zarar zaten kabak gibi ortadaydı. Hala kendini nasıl savunabilir anlamıyorum
Yorum
-
ustanın karta arazisinde yanlış yaptığını düşünmüyorum ama diğer konular tam skandal..
burada sadri şener dönemi çok övülür nedense ama o dönemi ikiye ayırmak lazım.. sadri şenerin ilk döneminde asbaşkan HSO idi.. ve hatırlarsanız kulüpte inek .iftliği kuruyor falan diye itibrsızlaştırarak yerine nevzat şakar getirildi..
sonrasını anlatmaya gerek yok biliyorsunuz.. kulüpte asıl işleri yürüten başkan değil asbaşkandır..
2011 sonrası çok ittizlikle araştırılmalı ve sorumlular dava edilmelidir..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
usta kulüpten parav alamayacağını bildiği için giderayak oğlunun firmasıyla göğüs sponsorluğu imzalamış.. şirketin adı FOM mimarlık..
hayır ne yazacak göğüste merak ettim.. FOM mimarlık mı?Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatırlarsanız bir ara takımın Avrupa'ya gitmesi de istenilmedi ve katılma hakkı da elde edemedik nitekim. Bunun da bilerek, isteyerek transfer yasağı istemenin yanında ayrıca irdelenmesi gerekir.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleusta kulüpten parav alamayacağını bildiği için giderayak oğlunun firmasıyla göğüs sponsorluğu imzalamış.. şirketin adı FOM mimarlık..
hayır ne yazacak göğüste merak ettim.. FOM mimarlık mı?
Yorum
-
Opet-Kartal mevzusunda çok büyük ihanet dönmüş, bize Usta tarafından çok farklı aktarıldı ama resmen geleceğimizi birilerine peşkeş çekip satmış. Biz de burada saf gibi 3 oyuncu için 13 milyon euro konusunu tartışıyoruz, neler neler dönmüş daha yeni ortaya çıkıyor. Usta için İho dan biraz olsun farklı İho farklı bir boyuttu diye düşünüyordum ama ikisini teraziye koyup tartmaya kalksak terazi dile gelip isyan eder. Hatta açık konuşmak gerekirse Usta bize İho'dan daha fazla zarar verdi, bu konuyu sabaha kadar tartışırım."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Evet Usta'nın verdiği maddi zararlar kabak gibi ortada
Ya manevi zararlar
Prestij kaybı ?
Mehmet Ekici olayında "ya beşiktaşa gider ya da onu bitiririm" felsefesi ne uğruna idi
Ne uğruna vermişisiz Beşiktaş'a ?
Görev süresi boyunca bizi Beşiktaş'ın oyuncağı haline getiren anlayışının sebebi neydi ?İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Abi nasıl bir psikolojidir bu,nasıl bir akıl tutulmasıdır.
Adamın kulube bıraktıgı taahhutnameden bile art niyet çıkarıyor,adı ustunde kabul edersen geçerli,etmezsen geçersiz bir şey,bundan nasıl bir art niyet çıkarabilirsin?
Kulube gogus reklamı için bıraktıgı da yine bir taahhutname,bu fiyatı kabul edersen devam,etmezsen geçersiz.
Futbolcular için bıraktıgı taahhutname ortada,ne var bu teklifte?
4 yıl surede ödeyecegin bonservisi adam sana peşin teklif etmiş,kabul etmek zorunda degilsin.
Özer,Ekici ve diger davalarda ilk karar ile ikinci kararın birbirine bu kadar zıt olmasına da mı hiç biriniz neden demedi?Sadi Tekelioglu kime nasıl yalancı şahitlik yaparak,sırf Muharrem Usta'ya zarar verebilmek için Trabzonspor'u zarara sokmuş?
En çok komik olan da petrol arazisini satmış,arkadaş bu arazi bize kiralık,49 yılın da 15 yılı geçti,bize ait olmayan arazisyi nasıl satsın?
Bu olayın asıl komik tarafı ise ruhsat iptal olmasa böyle bir mevzu ile karşı karşıya bile kalmayacagız.
Ne diyebilir ki insan PRO lisansı olmayan Fatih Tekke'yi isteyen taraftar ile 51 yaşında bir baltaya sap olamamış,en son söz verdigi Karabuk'u bile yarı yolda bırakmış Unal Karaman'ı Hoca yapan yönetimden de bu suru psikoljisi beklenir.
Tencere yuvarlanmış,kapagını bulmuş.- Memento mori
Yorum
-
yuh resmen ihanet.
ama yalan yok ağzı iyi laf yaptığı için iyi kandık. bu ülkede işler böyle yürüyor maalesef...
kesinlikle dava açılsın muharrem den ayıp ya klübü resmen bedavaya tüketmiş...
ihonun okumuş versiyonu dedik ya ondan daha beter çıktı..
hayır bu kadar kanıttan sonra usta ne diyecek merak ediyorum. gerçi cevap vermese de olur. nasıl olsa onu ilgilendirmez. adam kullandı TS yi kaçtı.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum