Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Usta konusma sanatini iyi uygulayan bir baskandi ama söylemleri ve eylemleri arasinda cok büyük ucurum olustu..Samimiyetinin sorgulanmasi kadar dogal ne olabilir? Yeni yönetim Usta ya yüklendigi kadar IHO ve Sadri Sener e yüklenmeliydi..o zaman sanirim Usta ya haksizlik yapildigi izlenimide olusmazdi..yinede Trabzonspor un son 7-8 senede rezalet yönetildi ortada..Savunulacak bir tarafida yok..Usta yi iyi islerde yapmis olsa bile basariz ve samimiyetsiz olarak hatirlayacagim..

Usta yi savunup yeni yönetime sallamak kime ne kazandiriyor cözmüs degilim..
    Usta'nın ayağını kaydırmak için her türlü ihaneti yapanlar şimdiki yönetimde olduğu için.

Usta kulübü aldığında kaç futbolcu ile FIFA'lıktık?Ersun Yanal'ın borcundan dolayı bizi mahkemye verdiği,kasapların bile borç yüzünden hesap sorduğu günler.

Usta ilk geldi scout ekibini kurdu,Suk,Ibanez,Bero gibi gençlere yatırım denilerek girildi işe,sonra başarı gelmeyince de Usta'ya hesap soruldu,şimdiki gibi bu kulüp batmış ben şampiyonluk sözü vermiyorum deseydi,bugünkü güçlü kadro ve taraftar bütünlüğü olmazdı.
    Ha ondan önceki seçimde gelse kesinlikle bugün halen baştaydı.
    Sosyal medya ekibi kuruldu ve taraftarla iletişim güçlendirildi.Yeni stadyumun verdiği imkanlarla bu sinerji oluştu.

Onun yönetiminde olup da ona karşı kupalara haciz getiren,FIFA'ya atılması gerekirken atmadıkları e-maille kulübe transfer cezası aldıran,Trabzonspor'un TFF'de kazandığı Özer davasına Sadi Tekelioğlu'nu gönderip,yalan ifade ile bize ceza aldıran,Ekici transferi için şikeci başına söz veren,Kartal'daki benzinlik ruhsat sorununu çözdüğü için Usta'yı şikayet eden ve Usta'nın ısrarla yabancı Hoca isteğine rağmen Rıza Çalımbay'ı getirtip ve ilk yenilgisinde istifa eden hainlerden 3'ü Ağaoğlu yönetiminde
    Bir başka Usta düşmanı,Trabzonspor'a şikeci deme cüretini gösteren Ali Sürmen de Ağaoğlu'na destek veriyor.

Bu senin için yeterli mi?
    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Usta'nın ayağını kaydırmak için her türlü ihaneti yapanlar şimdiki yönetimde olduğu için.

Usta kulübü aldığında kaç futbolcu ile FIFA'lıktık?Ersun Yanal'ın borcundan dolayı bizi mahkemye verdiği,kasapların bile borç yüzünden hesap sorduğu günler.

Usta ilk geldi scout ekibini kurdu,Suk,Ibanez,Bero gibi gençlere yatırım denilerek girildi işe,sonra başarı gelmeyince de Usta'ya hesap soruldu,şimdiki gibi bu kulüp batmış ben şampiyonluk sözü vermiyorum deseydi,bugünkü güçlü kadro ve taraftar bütünlüğü olmazdı.
      Ha ondan önceki seçimde gelse kesinlikle bugün halen baştaydı.
      Sosyal medya ekibi kuruldu ve taraftarla iletişim güçlendirildi.Yeni stadyumun verdiği imkanlarla bu sinerji oluştu.

Onun yönetiminde olup da ona karşı kupalara haciz getiren,FIFA'ya atılması gerekirken atmadıkları e-maille kulübe transfer cezası aldıran,Trabzonspor'un TFF'de kazandığı Özer davasına Sadi Tekelioğlu'nu gönderip,yalan ifade ile bize ceza aldıran,Ekici transferi için şikeci başına söz veren,Kartal'daki benzinlik ruhsat sorununu çözdüğü için Usta'yı şikayet eden ve Usta'nın ısrarla yabancı Hoca isteğine rağmen Rıza Çalımbay'ı getirtip ve ilk yenilgisinde istifa eden hainlerden 3'ü Ağaoğlu yönetiminde
      Bir başka Usta düşmanı,Trabzonspor'a şikeci deme cüretini gösteren Ali Sürmen de Ağaoğlu'na destek veriyor.

Bu senin için yeterli mi?
      R. Calimbay i bir baskan olarak istememisse agirligini koysaydi o zaman ama iyikide koymamis..Borc yükü daha cok artacakti..Eger bu senin dediklerin dogruysa Usta nin hakliligindan cok acizligini gösterir..Bunlara engel olamiyorsa da baskan olarak isi yok orda..

Scout ekibi ve o senenin transferlerini gerceklestiren kisiyle de oldukca ters düsmüstü Usta..Olusturdugu yönetim basli basina bir faciaydi..Madem basarili olmak icin ordaydi daha iyi hazirlanip daha iyi bir yönetimle gelseydi..sorumluluk ondaydi.

Ben Usta yi kesinlikle samimi bulmuyorum..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Daha önce defalarca yazdım tekrar etmek istemiyorum.
        Vicdan sahibi bir İHO'dan aldığı 55 kişilik çöp kadroyu ve bıraktığı kadroyu bakar.

61Cell gibi proje var mı?Ona bakar.
        Sponsorluklara bakar.
        Ve en önemlisi uğramış olduğu ihanete rağmen bir kalemde sildiği borçlara bakar.

Muharrem Usta bu kulüp için çok daha fazlasını yapabilirdi,şanssızlığı beyni yok fikri var satılık oylarla kaybettiği seçimdir.
        Yoksa tarih günü geldiğinde her şeyi yazar.

Ayrıca Ağaoğlu'nun kendi ifadesi 3,5 milyon Avro Kucka için,zorlasak daha fazlasını alırdık.

Ha bana sorarsan başımızda bir TD olsa Kucka seni rakip sahada baskı kuracak,dönen topları alacak,şutları ile tehdit iyi bir futbolcu,sorun başımızda 150 bin TL'lik biri var.
        Tıpkı Onur gibi duygu sömürüyor,tıpkı Ağaoğlu gibi taraftara oynuyor.
        Beni Usta'nın bahaneleri ilgilendirmez.
        Bak şartlar sayıyorsun bana.

Bu şartlarda uygun, ulaşılabilir hedef koyar meziyet sahibi yönetici kişi.
        Içerisi ihanetle kavruluyor senin deyişinle ekonomik sıkıntılar almış başını gidiyor, 55 tane çöp var...

O zaman uygun hedefleme yapacaksın...

Ben Usta kötü niyetli demedim.

Yalnız kötü niyetle beceriksizlik, yönetici olursa, aynı kapıya çıkar.
        En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 28.11.2018, 19:37.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben saha içini konuşmadım. Saha dışında yapılanları konuştum.
          Saha dışında yapılan bu çirkinliği aldığımız üç puan ile örtmeye kalkmak hiç de hoş bir durum değil.
          Bazı arkadaşlar ''Yendik, hiç bir şey önemli değil'' tarzında konuşuyorlar. Bu durumu taraftara yakıştıramıyorum.Zira bu yapılanın ''Şikeyi unutun, size başka kupa verelim!'' diyen şike lobisi kafasından hiç bir farkı yoktur.

Ağaoğlu yönetimini saha içinde değerlendirecek olursam orada adamların hakkını veririm.
          Özkan Sümer, Ünal Karaman gibi isimleri takımın başına getirerek saha içini toparladılar.
          Sezon başında çoğu kişi Ünal'a sallarken ben çıkıp Rıza ve Ersun'dan daha başarılı olacak dedim. Şükür yanılmadık.
          Yönetimin teknik anlamda hakkını veriyorum. Fakat Onur'a karşı takınılan tavrı tasvip etmiyorum.

Her neyse dediğim gibi ben saha dışında yaptıklarını konuşuyorum. Bunlar insanın canını yakıyor.
          Bu ne yaman çelişkidir hocam,hem Ünal hoca'ya destek verdim diyorsun hem de Onur'u savunuyorsun!Onur'u ben de severim ama asla Ünal hocadan fazla değil Onur kim ki hocamızın biletini kesmeye kalkışıyor,yönetim son derece doğru bir karar almıştırbir kulübün büyüklüğü sadece şikecilerle olan ilişkilerle ölçülmez böyle adamlara yol vermek te büyük kulüp refleksidir.

Yorum

Bunu Fb'li başkanla yan yana gelmeden de yapabilirsin. Şehirde gezip tozmasına karışacak halimiz yok.
            Fakat bir Trabzonspor Başkanının kimlerle yan yana geldiğine dikkat etmesi gerekir. Yanlış işlere bulaşmaması gerekir.
            Adam UEFA'ya rüşvet verdi davayı durdurdu. Sen hiç bir şey olmamış gibi bu adamla yan yana gelip gülerek poz veriyorsun.
            Adam ''Şike sahaya yansımamıştır'' diye akla zarar bir kararla hakkını yiyor sen bu adamla yan yana gelip sırıtarak poz veriyorsun.
            Allah aşkına bunlar normal işler mi? Bunun tecavüzcün ile yan yana gelip poz vermekten ne farkı var?
            Ha Aziz ile poz vermişsin ha Y.Demirören ile poz vermişsin. Ne farkı var? A.Koç'un bu adamlardan ne farkı var?
            Hepsi şikeyi sümen altı etmiş pisliğe bulaşmış isimler! Trabzonspor başkanı bu adamlarla aynı karede yer almamalı!
            Yahu biz neyi konuşuyoruz? Bunu anlatmak bile bana zulümdür. Nasıl bunu kabullenebiliyorsunuz aklım almıyor.
            Mehmet kardeş hiçbir şeyi kabullendiğimiz yok. Bu onun bunun çocuklarına vereceğimiz en net cevap pazar akşamı gibi yarı sahalarına hapsedip kafalarını ezip evlerine göndermek. Yani karıncanın belini incitmeden hesabı... Bunların anladıkları tek dil bu. Haftalardır önlerine gelen çakıyordu bunlara ölü taklidi yapıyorlardı biz çakınca çarşı karıştı maymuna döndüler. Kadıköy'dede çakıyoruz, neşemizi buluyoruz inşallah. Şikenin en net cevabı ve cezası böyle verilir.

Yorum

• başkan mı seçtik sosyal medya sorumlusu mu anlamadım

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mehmet kardeş hiçbir şeyi kabullendiğimiz yok. Bu onun bunun çocuklarına vereceğimiz en net cevap pazar akşamı gibi yarı sahalarına hapsedip kafalarını ezip evlerine göndermek. Yani karıncanın belini incitmeden hesabı... Bunların anladıkları tek dil bu. Haftalardır önlerine gelen çakıyordu bunlara ölü taklidi yapıyorlardı biz çakınca çarşı karıştı maymuna döndüler. Kadıköy'dede çakıyoruz, neşemizi buluyoruz inşallah. Şikenin en net cevabı ve cezası böyle verilir.

Sahada cevap verilmesine kimse karşı değil. Sahada cevabımızı zaten vermemiz lazım. Buna kimse itiraz etmiyor.
                Fakat sahada cevap verirken şikenin finansörleri ile sarmaş dolaş olmaya gerek yok diyorum. Bu yakışık almıyor.
                Ali Koç dediğimiz adamın ne haltlar yediğini herkes biliyor. Bu adamla sırıtarak poz vermek niye? Güzel sözler niye?
                Yıldırım Demirören ile verilen pozlar niye? Bunlar gerçekten hoş şeyler değil! Daha da ötesi bunlar rezillik...
                Al işte yeni yönetime kimlerin seçildiği tek tek ortaya çıkıyor. Kimlerin dışarı atıldığı belli...
                Atama ile getirilen yöneticiler, emre itaat edecek göbekten bağlı kurmaylar...

Geldiğimiz şu noktada başımıza her ne gelmişse biz bunu hak ettik diyorum. Zira böyle camiaya az bile yapmışlar!
                Her sene hakkımızı yesinler, her sene şampiyonluk çalsınlar. Zira bunları hak ediyoruz. Az bile yapmışlar!
                Bundan sonra böyle... (Bunları sindirenlerin de yüzüne tükürmek lazım. Lafım sana değil, onlar kendini iyi biliyor.)

Yorum

• İlk olarak inadınaünalhoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu ne yaman çelişkidir hocam,hem Ünal hoca'ya destek verdim diyorsun hem de Onur'u savunuyorsun!Onur'u ben de severim ama asla Ünal hocadan fazla değil Onur kim ki hocamızın biletini kesmeye kalkışıyor,yönetim son derece doğru bir karar almıştırbir kulübün büyüklüğü sadece şikecilerle olan ilişkilerle ölçülmez böyle adamlara yol vermek te büyük kulüp refleksidir.

Hangi yaman çelişkiden bahsediyorsun? Pek anlaşılmadı.
                  Rıza Çalımbay'ın yerine Ünal Karaman'ın gelmesine destek verdim. Ersun ve Rıza'dan başaralı olacağını söyledim.
                  Hala bunu savunuyorum. Ve bu söylediğimin de sonuna kadar arkasındayım. Bizim insanımız bizi yönetsin isterim.
                  Ünal Hocayı desteklemem ile Onur meselesinin alakası nedir? İkisi çok farklı konular. Farklı mecralar...
                  Onur'un neden kadro dışı bırakıldığı hala açıklanmadı. Sebebini bilmediğimiz bir mesele hakkında konuşmamak lazım.
                  Siz neye dayanarak Onur'un bilet kesmeye kalktığını iddia ediyorsunuz? Kaynak nedir? Dayanak nedir?
                  Yönetim resmi olarak kadro dışı sebebini açıklamadığı sürece bu işin sebebi belli değildir. Açıklasınlar gerçeği bilelim.
                  Ama bunca zaman sessiz kalınması yönetimin bir halt yediğini gösterir. Zira haklı olsalardı açıklar idiler.
                  Susuyor ise demek ki kabahatin var! Haklı adam çekinmeden konuşurdu.

Son olarak burada kulübün büyüklüğünü tartışmıyoruz.
                  A.KOÇ ve Y. DEMİRÖREN ile sırıtarak poz vermelerini tartışıyoruz. Bu durumdan son derece rahatsız oldum.
                  Ama görüyorum ki bu durumdan memnun olanlar var. Utanmadan da bunu dile getiriyorlar.
                  Ne diyeyim. Bu camia başına her ne gelmişse bunu hak etmiş! Böylelerinin hakkını yiyeceksin.
                  Sesi çıkmıyor nasılsa... Kupamızı çalanlarla aynı masada gülüp poz veren bir başkanımız var! Yakışır!

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Iyi o zaman bir soruda ben sorayim..Samimi olduguna inanmadigim icin soruyada yuvarlak cevaplar verecegini düsünüyorum..
                    Her samimi Trabzonspor lunun kabul etmesi gerektigi bir gercek var. Kupamizin gasp edilmesinden sorumlu tel bir kisi vardir oda CB. Onun cabasi olmasaydi hic kimsenin gücü yetmezdi buna..Bunu bir kabul edelim..Bu kisiye siritip ,,dünya lideri" yazili forma verilmesiyle simdiki durum arasinda hicbir fark yok..Forma verilmesine de ayni tepkiyi verdin mi ????? Yoksa bir CB ye forma verilmesinden dogal ne olabilir ki mi dedin ???? Eger bu iki durumada ayni bakis acisiyla yaklasmiyorsan samimiyetsizsin..Bana kalirsa icinde bulundugumuz durumda normal karsilanmasi gerekir..Var olmak icin baska sansimiz yok..
                    Sana göre yapilmasi en erdemli sey ligden cekilmek olmasi gerekir..Ne diye mac yapiyoruz ki Fb ile dimi yani?? A. Yildirim Demirören, Gümüsdag dan tut bu batakligin icinde ki en bastaki CB ye kadar ile siritarak poz vermis bir cok klüp baskanimiz var..Sunu görmeyecek kadar aptal olamazsin..Türk futbolu batakligin tam dibinde..Ahlaki yönden yaklasilmasini samimi bulmuyorum..samimide olamaz zaten..

Ayhan Bey, ne sordunuz da yuvarlak cevap verdim? Yazın hele, bilelim.
                    Çıktım takır takır her şeye en açık şekliyle cevap verdim. Açın okuyun, her şey yukarıda yazıyor.
                    Söylediklerim gayet açık ve net! Senin hakkını gasp eden adamlarla Trabzonspor Başkanı olarak sırıtıp poz veremezsin.
                    Böyle bir rezillik olmaz! Daha önce de dedim. Bunun adı kepazeliktir!

Sorduğunuz hususta merakınızı gidereyim.
                    Vakti zamanında CB'ye forma verenleri en ağır şekilde eleştirdim. Geçmişte ne yazmışsak duruyor. Açıp okuyun bir zahmet!
                    Şike konusu benim olmazsa olmaz meselemdir. İbrahim, Muharrem ve Ahmet dinlemem! Umurumda olmazlar!
                    Sen hakkını gasp eden adamlara karşı direnmez isen, cevap vermez isen adam gelir ağzına dahi eder!
                    Şu gelinen süreçte yaşananlar gerçekten ağrıma gidiyor. Ayıp geliyor. Sorumlularına yazıklar olsun diyorum.

Kusura bakmayın ama siz belli isimleri bariz koruyorsunuz!
                    Sadri Bey de dahil bu zamana kadar hiç bir başkanımız ne TFF ne de Fb Başkanı ile bu şekilde poz vermedi.
                    Bir tane bile böyle demeç vermediler. Yan yana gelmediler. Boşuna kollamaya çalışmayın. Kimin ne yaptığını görüyoruz!
                    Kimseyi salak yerine koymaya lüzum yok. Ağaoğlu'nun ne yapmaya çalıştığı gayet açık ve net! Saf olmayalım...
                    Trabzonspor vakti zamanında ligden çekilme kozunu oynamalı mı idi? Evet oynamalıydı! Fb maçlarına çıkmamalıydı!
                    Geçmişte de basiretsiz başkanlar yüzünden bunlar yapılamadı. Şimdi ki de aynı haltı yiyor! Hepsi aynı...
                    Ahmet'i kayırmaya lüzum yok! O da aynı yolda ilerliyor!

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Saçma saçma konuşma. Ali Koç dediğin adam Türkiyenin en önemli ailesinin bir üyesi. Binlerce kişiye ekmek veren. Türk sanayisine yön veren kurumların sahibi bir insan. Bu adam Trabzona gelecek sen de bu adama tavır alacaksın öylemi. Yahu sen ne içtiysen bana da gönder o kafayı yaşamak istiyorum.

Sizinle aynı gezegende dahi yaşamıyorum!
                      Herkesi kendinizi gibi zannetmeyin! Bu ülkede hala onurlu ve şerefli insanlar var.
                      Değil Ali Koç, ağa babası gelse tavrımı sürdürürdüm. Siz para ve güç için onurunuzu ayaklar altına almayı teklif ettiğinizin farkında değilsiniz sanırım. Saçma saçma konuşup insanının asabını bozmayın rica ederim.

Bana ne Ali Koç'ın ne halt yediğinden? En önemli ailesiymiş! Binlerce kişiye ekmek veriyormuş! Gören de hayrına yapıyor zanneder! Çalıştırdığı işçinin parasını veriyor. Hayır kurumu açtı da haberimiz mi yok?! Adam senin kupanı çalmış, Avrupa'ya rüşvet vermiş. Sen gelmişsin tavır koyamayız ayaklarını anlatıyorsun! Gidin siz de stadyumdaki bazı mallar gibi A. KOÇ ile fotoğraf çekinin! Sosyal medyaya koyarsınız! Kafaya gel ya...

Allah sizin gibileri bildiği gibi yapsın! Sizin gibiler yüzünden ağzımıza ediyorlar! Tecavüzcüsüne hürmette kusur etmeyen tiplerle aynı havayı solumak istemiyorum.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ali Koç ile sırıtarak verdiğin pozları da birileri mi uydurdu? Onlara da montaj dersen tam olur.
                        Yıldırım Demirören ile de görüşmedin. Basına sırıtarak poz vermedin! Bunların hepsini ben yaptım. Dimi?
                        Sonraki aşama nedir? Şike sürecini devam ettiren adamları yönetimden atmak mı? Davayı sonlandırmak mı?
                        Zaten bir halt yediğiniz yok! Sizin gibi yöneticiler yüzünden bu dava buraya kadar uzadı. Uzuyor. Uzayacak...

Yorum

• İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence Muharrem Usta başkanken Ali Koç ta başkan seçilseydi gene Trabzona gelirdi ve Usta da benzer şekilde davranırdı. Buradada benzer tartışmalar olurdu sadece isimler değişirdi

Hocam zaten isim tartışmıyoruz. Yapılan yanlış davranışı tartışıyoruz.
                          Maalesef Trabzonspor'da başkan isimleri değişse de şike sürecinde yapılan yanlışlar devam ediyor.
                          Taraftarın baskısı ile zoraki devam ettirilen bir süreç var. Davanın arkasında duran yok! İcraat sıfır...
                          Hakkı yenilen kulüp hakkını böyle mi savunur yahu? Bu kadar pasif mi davranılır ya...

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

Kusura bakmayın ama siz belli isimleri bariz koruyorsunuz!
                              Sadri Bey de dahil bu zamana kadar hiç bir başkanımız ne TFF ne de Fb Başkanı ile bu şekilde poz vermedi.
                              Bir tane bile böyle demeç vermediler. Yan yana gelmediler. Boşuna kollamaya çalışmayın. Kimin ne yaptığını görüyoruz!
                              Kimseyi salak yerine koymaya lüzum yok. Ağaoğlu'nun ne yapmaya çalıştığı gayet açık ve net! Saf olmayalım...
                              Trabzonspor vakti zamanında ligden çekilme kozunu oynamalı mı idi? Evet oynamalıydı! Fb maçlarına çıkmamalıydı!
                              Geçmişte de basiretsiz başkanlar yüzünden bunlar yapılamadı. Şimdi ki de aynı haltı yiyor! Hepsi aynı...
                              Ahmet'i kayırmaya lüzum yok! O da aynı yolda ilerliyor!
                              Malum A.Koc yeni baskan oldu. Eminim ki kim baskan olsaydi IHO bile dahil bu dönem benzer pozlar verilirdi A.Koc ile..Hafizani biraz tazeleyelim o zaman ..Sadri Sener ve IHO döneminde ,, Ince zeka" ve ,,Iceri adam soktuk" diye TFF baskani desteklendiginde cok tartisilmisti..Ikisiininde her türlü pozu var Demirören ile..

Türkiye de adil bir ortam yok ki o sekilde bir mücadele gerceklessin..Bu konuda haksiz oldugunu demiyorum sadece böyle bir mücadelenin imkansiz oldugunu ve bu konuyla baglantili baskanin elestirilmesinin adil olmadigini anlatmaya calisiyorum..Yani sen dahi baskan olsan bu sekilde düsünmene ragmen Trabzonspor un magdur olmamasi icin farkli bir adim atamazdin..

Özkan Sümer tavir koyup istifa ettiginde bu eylem belediye baskani secimlerini kaybettirmisti ama o farkli bir dönemdi..Simdi ise birak tavir konmasini birilerine ölümüne biat eden tiplerle dolu etraf..Söylediklerinde yüzde yüz hakli bile olsan bugünün sartlarinda don kisotculuktan öteye gidemezsin..

Durum bu kadar acikken baskani bu konuda elestirmek hic adil degil..

Bariz bir sekilde koruyorum baskani evet..Tavsiye ederim..Sende dene..
                              En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 29.11.2018, 18:30.
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Hacıosmanoğlu diğer yöntemi denedi de ne değişti?
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X