Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kimse bize şampiyonluk filan sunmadı.sene başından beri hic liderliğe bile oturmadık puan fazlasıyla.
    Başaktaki hakem koruması veya takım genişliği bizi bu sene 2.yapmıştır.
    1- Sezonun ortalarından itibaren MHK'nın operasyon maçlarına müdahale edilememesi

2- Mikel ve Sturridge gibi sezonun marka trasnferlerinden hiç verim alınamaması, bilhassa Mikel'in kulüpten ayrılma şekli

3- Teknik ekip tasarruflarında hata yapılması

4- Şampiyonluk yoluna girildiğinde, takım üzerindeki baskının ve stresin yönetilememesi

gibi çok temel hatalar yapıldı.

Dilerim tüm bu süreç gelecek sezon için tecrübe hanesine yazar.

Yorum

• Kulüp resmi sosyal medya hesaplarından şampiyonluk için 'tag'lar açılmamış ve şampiyonluk motivasyonunu en üst noktaya çekme uğraşı verilen videolar, paylaşımlar yapılmamış ve dahi kendisi şampiyonluk vurgusu yapmamış, taraftar alelade ve layüsel şampiyonluk havasına girmiş gibi bir algıya mahal verecek şekilde sürecin geldiği noktayı ifade etmek ve buradan yine taraftar eleştirilerinden mağduriyet çıkarmak taraftara ve temsil ettiği makama ayıptır. Şampiyonluğun son virajında yaşanan olağanüstü puan kayıplarının ve sahada son derece noksan bir mücadeleyle gelen mağlubiyetlerle adeta avuçtan bırakılan şampiyonluğun olamayan makul izahatindeki acziyet göstergesi.
      En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 18.07.2020, 16:52.
      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "kendisini şampiyonluk yarışının içinde bulan"
        ya başkan bırak bu ayakları kim aralıkta mayısı işaret etti?
        Genel olarak tatmin ediciydi açıklamalar ama taraftarın tüm eleştirilerine cevap vermek için saçmaladığı yerler de oldu. Biri bu dediğin diğeri de Huseyin hocanın puanlarına bakalım yorumu.

Yerli olarak avantajliyiz dedi ama nasil avantajliyiz bir türlü çözemiyorum. Alt yapıdaki çocukları Taha vs hazır görüyor sanırım.
        ( ゚д゚)

Yorum

• 4 oyuncuyla protokol imzaladik dedi bunlar yerliymis son anda cikardi baklayi.eskisehir balikesir altaydaki cocuklardir muhtemelen birde kayserili hasan ceylan vardi son olarak bunlardir iste baska kimsenin adi ismi dusmedi transferle ilgili cok fazla beklentiye girmemek lazim anlasilan..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Benim anlamadigim 1 oyuncu gönderecez dedi o da büyük bir ihtimal ugurcan dir sosa ve novak lan anlasildi mi o zaman
            Elbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz

Yorum

• Bence "Kendisini şampiyonluk yarışı içinde bulan" cümlesini sarf ederken sezon başındaki gâye ve mevcut konumu kıyasladı. Nihâyetinde kimse Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin ve de Galatasaray'ın yarıştan bunca kopacağını düşünmüyordu. Öte yandan bu kulüpler için "Bunları yaşayacakları gün gibi âşikârdı" da dedi gerçi

Başakşehir'in maddî gelirlerine bağıra bağıra îtirâz etmesi iyiydi.

*

İskeletin korunması, arabanın kasasının değil de tekerinin değiştirilmesi yönündeki düşünceleri üzerine basa basa yinelemesi de hoşuma gitti. Belli ki geçtiğimiz senelerde kaçan şampiyonlukların akabinde yapılan hatâlardan ders alınmış.
              En son BatuhanB tarafından düzenlendi; 18.07.2020, 16:33.

Yorum

• Gelecek sezon gelir düşüyor, sıkıntılı günler geliyor diyorsun da abi şampiyon olsaydın ya o zaman. Ayağınla teptin.

Yorum

• Parmak dan bahseserken igneyle oynadi ozveri gosterdi 1cm lik yirtik 3 cm oldu dedi bu saglik ekibinin skandalidir waka oynasin oynamasin tartismasi yapilirken yirtik baska seye benzemez igneyle oynasanda en ufak zorlamada ilerler yazmistim basima geldigi icin buna nasil onay verir saglik ekibi anlayamiyorum acil yenilenmeli sene sonunda bu ekip tipki teknik ekip gibi..

Yorum

• Konuşmanın içinden iki cümleyi cımbızla alıyorum.
                    1. İskelet kadro korunacak
                    2. 5 oyuncu değişikliği hakkına göre kadro geniş tutulacak
                    Benim merak ettiklerim bunlardı.

Yorum

• İlk olarak lazboy0061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim anlamadigim 1 oyuncu gönderecez dedi o da büyük bir ihtimal ugurcan dir sosa ve novak lan anlasildi mi o zaman
                      Onlar gitsede biz gondermis olmayacagiz sozlesmeleri bittigi icin kendileri gitmis olacaklar sıkıntı yok.kaldiki sosaya su performansiyla bizim verdigimiz ustunde teklif gelecegini sanmiyorum ha basaksehir kadroda bulunsun 5 10 mac oynasa bana yeter diyebilir mi bilemem..

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence "Kendisini şampiyonluk yarışı içinde bulan" cümlesini sarf ederken sezon başındaki gâye ve mevcut konumu kıyasladı. Nihâyetinde kimse Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin ve de Galatasaray'ın yarıştan bunca kopacağını düşünmüyordu. Öte yandan bu kulüpler için "Bunları yaşayacakları gün gibi âşikârdı" da dedi gerçi

Başakşehir'in maddî gelirlerine bağıra bağıra îtirâz etmesi iyiydi.

*

İskeletin korunması, arabanın kasasının değil de tekerinin değiştirilmesi yönündeki düşünceleri üzerine basa basa yinelemesi de hoşuma gitti. Belli ki geçtiğimiz senelerde kaçan şampiyonlukların akabinde yapılan hatâlardan ders alınmış.
                        Başakşehirin maddi gelirlerine itiraz ediyor

Ama başakşehirin 2020-2021 sezonu için en büyük sponsoru oldu. Hatta şampiyon olsak bile yine aşırı özgüvenle uefaya verdikleri yanlış raporlar yüzünden yine paralar onlara gidecekti.

Başkan ben yaptım, ben olmasam bunları rüyanızda göremezdiniz diyor. Ben de diyorum ki keşke görmeseydik, keşke küme düşseydik de bu başakşehir denilen oluşum bizim üstümüze başarak türk futbolunu bitiren son vuruşu yapmasaydı.

Geçen sene gs bunların elindeki şampiyonluğu döve döve aldı. Biz ise elimizdekini bunlara güle oynaya verdik ve sırıtarak normal bişeymiş gibi bunu kabulleniyoruz.
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Genel olarak tatmin ediciydi açıklamalar ama taraftarın tüm eleştirilerine cevap vermek için saçmaladığı yerler de oldu. Biri bu dediğin diğeri de Huseyin hocanın puanlarına bakalım yorumu.

Yerli olarak avantajliyiz dedi ama nasil avantajliyiz bir türlü çözemiyorum. Alt yapıdaki çocukları Taha vs hazır görüyor sanırım.
                          mevcut 11de yerli olarak bi avantajımız yok ancak altyapıya dahil edilen potansiyelli topçular var onun hazırlığını yapmak zaman alır dedi. bu sebepten avantajlı görüyor olabilir.

Yorum

• Yapılanma tamamlandı üstüne koyup devam edeceğiz
                            İskelet korunacak

Bu iskelet içinde sosa, majid, h.türkmen ve cimşir olmayacak
                            Öyle kabul ediyoruz

Gelecek sezon için rakiplerden daha avantajlı olacaz dedi
                            Bunun içinde planlar hazır demek

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mevcut 11de yerli olarak bi avantajımız yok ancak altyapıya dahil edilen potansiyelli topçular var onun hazırlığını yapmak zaman alır dedi. bu sebepten avantajlı görüyor olabilir.
                              2 sene sonra altyapıdan oyuncu zorunlu olduğu zaman Taha, Atakan vs bizim altyapı sayılacak dimi? Fmdeki kulüpte yetişmiş oyuncu statüsü arıyor sanırım.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• teknik adam değişikliği yapmadık, yardımcı antrenörle bitirdik sezonu demeye getirdi. çimşire sahip çıkıyor gelecek sene de çimşir olacak diyenler burayı kaçırıyor bence.

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2 sene sonra altyapıdan oyuncu zorunlu olduğu zaman Taha, Atakan vs bizim altyapı sayılacak dimi? Fmdeki kulüpte yetişmiş oyuncu statüsü arıyor sanırım.
                                o kural kalkar diye düşünüyorum da süper lig seviyesinde oynamadıkları için zaten sorun olmaz herhalde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X