Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Kulüpte para yok."
    "Bilmem ne ayı gelmesin istiyorum, aylık ücretleri nasıl vereceğiz bilmiyorum."
    "Mali olarak berbat durumdayız, beklentiler olmasın."

Ama kulüp hisselerini fiyat aşağı düşmüşken geri alabiliyoruz.

Ahmet Ağaoğlu'nu çok severim.

Lakin bu kadar tezatı sevmem.
    MAdem para yok ve çok sıkışığız, hangi para ile kulüp hisselerini geri alıyoruz?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Kulüpte para yok."

MAdem para yok ve çok sıkışığız, hangi para ile kulüp hisselerini geri alıyoruz?
      Ben bu hareketi olumlu buldum. Sadri Şener zamanında akıl almaz hisse satışları olmuştu. Düşükken toplayabildiği kadar hisse toplayıp muhtemel bir yükselişte kaynak yaratma niyeti varsa ben makul karşılarım.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Hisseler yüzde bire gerilemişti. Sadri Şener zamanında hazırdan yediğimiz ve başarıyla dödüremediğimiz imkanları bu ortamda toplamak mantıklı ama işe yarar olması çokça zor. 51e 49 gibi bir durumdayız.

asıl önemli olan bugün de yer bulan haberler. Yönetim iyi ya da kötü toplama bir şekilde oluşturulduğu belli olan bir yapıydı. Bu zamana kadar en azından kendi içlerinde bir çatışmanın dışarı yansımaması olumlu bir durumdur ancak Aralık sürecine girildiği çok sıcak bir şekilde belli oluyor. Zeytat kafkas, Hayrettin H. Ve son olarak bugün ertuğrul D. In demeçleri, Öehmet Yiğit Alp için geçen seferden beri süre gelen partlatma çalışmaları; bu süreci yara almadan tereyağından kıl çeker gibi uzamadan kısalmadan çözmek lazım. Menfaat odakları olabildiğince uzak tutulmalı. İpler doğru kişilerin elinde zaman zaman gevşetilip zaman zaman sıkılacak durumda olmalı.
        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben bu hareketi olumlu buldum. Sadri Şener zamanında akıl almaz hisse satışları olmuştu. Düşükken toplayabildiği kadar hisse toplayıp muhtemel bir yükselişte kaynak yaratma niyeti varsa ben makul karşılarım.
          Bence de olumlu...
          Ama para yok diye yakınırken, nerden geliyor bu değirmenin suyu?

İHO zamanında Katar matar, bakanlar aracılığı ile gelen paralar yendi bitti bilmem ne!!!

Kaynağı belirsiz paralarla iş yapılması benim üzerinde durduğum.

Yoksa hisselerin geri alınması muhakkak ki olumlu.
          Keşke tamamını alabilsek.

Yorum

Bence de olumlu...
            Ama para yok diye yakınırken, nerden geliyor bu değirmenin suyu?

İHO zamanında Katar matar, bakanlar aracılığı ile gelen paralar yendi bitti bilmem ne!!!

Kaynağı belirsiz paralarla iş yapılması benim üzerinde durduğum.

Yoksa hisselerin geri alınması muhakkak ki olumlu.
            Keşke tamamını alabilsek.
            Olanı harcıyor. Öküz altında buzağı aramaya gerek yok.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

"Kulüpte para yok."

Hisse fiyatı o kadar düşük ki gerekirse kredi çekilir yinede alınır.......

Büyük fırsat var.....

Öyle diyim.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Chelsea mevzusu olursa büyük alkisi hak etmis olacak.
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• En başından beri yapılması gereken bu idi....Gerek transfer dedikodularında gerek yalan haberlerde Trabzonsporun sözleşmeli futbolcusuna bu kim olursa olsun sadece Burak değil sahip çıkılmalı.Medya önüne atılarak İstanbul medyasına yem edilmemelidir. Tebrikler başkan. Cevat Kol ve türevlerini uzak tut Trabzonspordan.
                  Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Burak Yılmaz'ı kime karşı koruyor ki...

Konu yerel basın ise oksijen israfı olmuş bence...
                    "Trabzonspor bir çember gibi,
                    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Burak'ı alacak parayı darphane basmadı dedi. Burak'ı satıyordu, beceremedi.

Sonra oyuncu kulübü şikayet etti. Polemiğe girdi. Ardından adamı yüceltmeler...

Git televizyonda yorumculuk yap. Trabzonspor başkanlık koltuğu böyle bir makam mı? Gerçi oraya Hacıosmanoğlu bile oturdu, sen de haklısın.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Burak Yılmaz denen kanserli hücreyi kes at.
                        Yok kesip atmazsan sana kadar gelir bu iş.

Bu herifi 2 gün önce ne diye, kime karşı savundun anlamadım zaten de....

Kopar şunun kafasını...

Yoksa ben de dahil kimseye derdini anlatamazsın.

Kulübün başındaki kişi, alenen takımı sabote eden, bozan edebi ahlakı olmayan, senin yardımcına sövmüş bir adamı savunmaz, kovar..
                        Hele ki son maç artık taraftara yürümüş...

Kopar kafasını....
                        En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 04.11.2018, 22:59.

Yorum

• Başkan yarın kadro dışı kararını açıkla devre arasıda postala gitsin.
                          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Bu adam başkan olduğundan beri kulübe ne kattı birisi lütfen anlatsın.

Borç desen artmaya devam ediyor

Proje vs üretilen hiçbirşey yok

Taraftar düşünceleri umursanmıyor

Takım çiftliğe dönmüş durumda

Daha ne olması gerekiyor

Yeter be yeter

Yorum

• Futboldan anladığını düşünmüyorum. Futboldan anlayan bir başkan Ünal hoca ile olmayacağını daha önceki maçlardan anlamalıydı.

Yorum

• Göster bakalım başkanlığını.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X