İstifa işlerini bir kenara bırakın,devre arası çık adam gibi 3 tane net adam al bu taraftar unutur gider çok önemli değil ama sene sonu toplu olarak yeniliğe ihtiyaç var. Bu takımdan önce şu lahana kavurması tayfasını bir gönderin ve ben Trabzonluyum bu takımın sahibi benim kafasındakileri şutlayın,onlar kendini biliyor. Devre arası 3 tane net adam diyorum öyle çöpleri,ıskartaları değil. Sene sonu en az 10-12 tane kaliteli oyuncuyla tekrardan şahlanırız çok önemli değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak mustafakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye istifa etsin adam? Batmış kulubü mali açıdan idare edilebilir bir kıvama getirdiği için mi? Her sene başa oynayan bir takım mıyız? Geçen sene oynadık ve yapamadık, birkaç sene daha böyle gidecek ve tekrar güç toplayıp iyi bir kadro kurmaya bakacaksın.
Yorum
-
Maçların seyircisiz oynandığı bu süreci o kadar önemsiyorum ki. Taraftara mal edilen her türlü efsane bir bir çöktü. Taraftar baskı kuruyor oynayamıyoruz, taraftar ıslıklıyor moralimiz bozuluyor, taraftar protesto ediyor sahaya çıkmak istemiyoruz, (ha bir de şey var yabancılara bir şey yok en çok Trabzon un evlatları yeriliyor o yüzden de oyuncu çıkmıyor), taraftar istiyor transfer yapılıyor, taraftar kızıyor kongre kararı alınıyor. Bütün kötülüklerin başı taraftar. Ama başlar sıkıştı mı taraftar maça gelsin, taraftar bilet alsın, taraftar ürün alsın, taraftar bütün parasını pulunu kulüp için harcasın.
İşte meydan. Bir yıldır taraftarın t si yok stadda. Islık yok, protesto yok, topu kaptırınca homurdanma yok, kötü oyunda sahaya etki yok, teknik direktöre şu oyuncuyu sok diye baskı yok, yönetim istifa sesleri yok, kavga yok gürültü yok. Ne oldu uçtu mu vasat futbolcular, mükemmel oynamaya mı başladılar, 10 metre ötesine pas atamayanlar milimetrik paslar atmaya mı başladı, hani baskıdan dolayı sorumluluk alamıyorlardı, ne oldu şimdi dağları taşları mı yıkıyorlar? Yönetim daha akil mi davranmaya yöneldi? Sorular sorular...
Camiada girift hale gelen siyasi ilişkiler, bağımsız şekilde karar alamayan yönetimler, transferlerde şüpheli menajer bağlantıları, kulübü kullanıp işlerini artıran iş adamı yöneticiler, rüzgara göre pozisyon alıp çıkar peşinde koşan basın vs. vs. Önce bunları bir halledin sonra belki taraftara sıra gelir.
Ha sosyal medyadaki yazılarında küfrü eksik etmeyen ağırlıklı ergen veya çomar tayfadan mı rahatsızsınız? O zaman ettiğiniz küfürlerle sosyal medyada Trabzonspor u meze yapmayacaksınız!!!En son El Cordobes tarafından düzenlendi; 27.12.2020, 23:31.There is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadroyu koruyup 3 takviye yapmak çok zor imkansız değildi. Eze eze şampiyon olurduk ve ekonomi olarak da bayağı rahatlardik
Takım geçen sene de kötüydü, zaten one geçilen maçlarda gelen puan kayıpları bunun ispatı.
Hic soruyormuyuz bu takım geçen sene nasil şampiyonluk mücadelesi verdi.
Cevabı cok basit.takimin yüzde ellisinden fazlası Sorlothdu.
Sorloth o çıkışı yapınca tutmak imkansızdı.
Sorloth gidince takımın defolari ortaya çıktı.(geçen sene unalı da,hüseyini de,newtonu da başımızda teknik direktör varmış gibi gösteren yegane adamdi).ne sosa ne novak ne mikel. Bu takımın su anda bu konuma düşmesinin tek nedeni sorlothun gidişi.
Sorloth bizi cok ama cok yanılttı.bize takimi iyi gösterdi.ama neredeyse tüm yükü geçen sene tek başına çekmeye çalıştı.
Hani derler ya takke düştü kel göründü.sorloth gitti takımın ne kadar çöp olduğu ortaya çıktı malesef.
Artık başımızda avcı var.bir şekilde takım olgusu oluşturulmalı.
Öyle sorloth atsın maçın başında golu işi bitti.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 27.12.2020, 23:47.
Yorum
-
Erdal Hoş: "Taraftarlarda da kongre üyelerinde de Ahmet Ağaoğlu'na karşı bir güvensizlik olduğu ortada. Başkan bir cümle kurduğunda insanlar ona inanmıyor. Buradan geri dönmek susmakla olabilir ancak başkan onu da yapmayacak gibi görünüyor."
Erdal Hoş: "Trabzonspor yönetimi şimdiden yaz ayı için kurultay kararı almalı. Bu şekilde dedikodular biter, yönetim de rahat eder. İyi bir hocanız var. Devre arası da sağlıklı transferler yaparsınız. Sezon sonunda da yeniden aday olabilirsiniz. Herkes de hazırlanmış olur."Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin bütün derdin bu. Uçak olayı falan hikaye zaten biliyoruz umrunda olmadığını.
CL şampiyonluğu bile getirse mutlu olmayacaksın. Çünkü önceliğin farklı.
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDerdimi yaziyorum zaten de, senin soyleminle neymiş derdim?
Kendin yazmışsın. Kinin kaynağını (derdini) yazmama gerek yok herhalde.
Çok iyi bir fanatiksin ama Trabzonspor kulübünün fanatiği değil.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Zıtız sana. Kinliyiz."
Kendin yazmışsın. Kinin kaynağını (derdini) yazmama gerek yok herhalde.
Çok iyi bir fanatiksin ama Trabzonspor kulübünün fanatiği değil.
Yorum
-
Şu an istifa olmaz bunu beklemek de pek mantıklı değil.
Adam td değiştirmiş 7 maç 4g 2b 1m almış. Bu da başarılı demektir. Zaten Avcı öncesini direkt silmiş oluyorsun.
Bu nedenle bir değişiklik olacaksa bu önümüzdeki yaz olur çok büyük ihtimalle. Tabi devre arası transfer süreci sonrası yapılacak maçlarda işler kötü giderse daha erken bir istifa süreci yaşanabilir.
Ama sanmıyorum bunun olacağını. Bu koltuk güzel koltuk kimse buırakmak istemez. Burada kullandığın imkanlar, gördüğün ilgi vs insanı zevkten 4 köşe yapar. Bunu kaybetmemek için elinden geleni yapacaktır.
Normal.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUnalin fanatigi miyim? Kaynak istiyorum aslinda. 29 aralık de ki derdimi acayim
Transferler başarısız, oyun kötü falan demiyorsun bırak artık kinimiz var, sana zıtız diyorsun. Bu dediğim tarzda şeyleri falan gerekçe göstersen eyv derim ama sen bir sebepten kin beslemişsin. Bu Ünal Karaman olur, yayla çocukları olur, Çimşir'in bile fanatiği vardır burada. Sebebi çok da önemli değil.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen yazmışsın Çağatay. Kendi yazdığın şeyi alıntılıyorum farkındaysan. Ses kaydı, dekont falan atmamı mı bekliyorsun anlamadım.
Transferler başarısız, oyun kötü falan demiyorsun bırak artık kinimiz var, sana zıtız diyorsun. Bu dediğim tarzda şeyleri falan gerekçe göstersen eyv derim ama sen bir sebepten kin beslemişsin. Bu Ünal Karaman olur, yayla çocukları olur, Çimşir'in bile fanatiği vardır burada. Sebebi çok da önemli değil.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan maçtan öce 2 gündür trabzonda olduğunu söylemiş.. peki özkan hocanın cenazesine neden gitmemiş acaba?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum