Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan Ağaoğlu uçakta yaşanan görüntüler ve Abdullah Avcı ile ilgili @61saat
    ‘e konuştu. Açıklamalar birazdan...Hasan Tuncel
    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkan Ağaoğlu uçakta yaşanan görüntüler ve Abdullah Avcı ile ilgili @61saat
      ‘e konuştu. Açıklamalar birazdan...Hasan Tuncel
      Sorloth alındığında bana küfür ediyorlardı ben arkadas ortaminda küçük bir şey demişim çok mu

Yorum

• Gene inanılmaz boş yapmış. Yöneticiye demiş güya. Güldürme kul Ahmet. Bas istifanı git işte yapıştı resmen koltuğa.
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• 61SAAT HABER SERVİSİ -
          Ağaoğlu, G.Saray maçı sonrası özel uçakta dönüş yolunda sarf ettiği sözlerle ilgili olarak “ O sözün muhatabı, Abdullah Avcı değil. Bizim bir iki arkadaşa sinirlendim. Abdullah Avcı’nın lafı mı geçiyor?”dedi.

İşte Ağaoğlu’nun Ali Savaş’a açıklamaları

UÇAK ACUN’NUN DEĞİL

Ali Savaş: Uçakta söylediğiniz sözler.. Muhatabı Avcı olarak algılandı. Öyle mi..?

Ağaoğlu: Bir kere şunu hatırlatalım. Ben 2 gündür Trabzon’daydım. Uçak Acun’nun değil. Ertuğrul kardeşimizin kiraladığı bir uçak. Ben maçtan iki gün önce Trabzon’daydım. Dönüşte uçağa bindim. Uçak Borusan’ın uçağı..

Ali Savaş: O söylediğiniz söz.. Asıl gündem o

Ağaoğlu: Benim o sözümün muhatabı Abdullah Avcı değil. Yönetimdeki birkaç arkadaş. Onlar kadro dışı ile ilgili önerilirle geliyor. G. Saray maçı sonrası da gelebilirler diye sohbet anında söylenmiş sözler. Avcı’ya değil.

Ali Savaş: Peki kim sızdırdı

Ağaoğlu: Sızdıran kendi desin. Ben tahmin ediyorum.

Ahmet Ağaoğlu’nun diğer açıklamaları da şöyle…

DEVRE ARASINDA TRANSFER

Taraftarın beklentileri doğrultusunda, ki bu işler sabırla, doğrusunu yapmaya çalışmak. Yapılan bazı transferler tutmamıştır. Doğrudur. Hoca değişikliği olduğu zaman genellikle bu tür şeylerle karşılaşırsın. bu da olasıdır. Bir hocanın oyun sistemi vardır, ona göre oyuncu ister. Hoca değişikliği yaşamış bu takım. Bazı oyunculardan istenilen verimin alınamaması doğaldır. Devre arası geliyor. Hocanın talebi, izleme heyetinin tavsiyesi doğrultusunda yapılacak transferler var. Zaten bizde onların çalışmasını yapıyoruz. Transferi dönemi geliyor. Hocanın talepleri, izlemenin tavsiyesi ile kulübün de imkanları doğrultusunda ara transfer döneminde transferler yapılacak. Önümüzdeki 25 maçımız var. Süper Kupa Finali var.

AVCI NEWTONDAN BAŞARILI

Nevton ile oynadığımız 7 maçta, 4 mağlubiyet, 1 galibiyet, 2 beraberlik. Abdullah hoca ile oynadığımız 7 maçta tam tersi. 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet. Abdullah hoca öncesi senin neyin var? 1 galibiyetin var. Beraberlikler aynı. Demekki adam bir şeyleri düzeltiyor. Aynı kadro ile düzeltiyor. Kafasında ki oyuncularla bu kadro güçlendirildiği zaman tabiki farklı bir noktaya gelecek. 2. yarı belki çok daha farklı şeyleri konuşacağız.

ABDULLAH AVCI’NI MOTİVASYONU NASIL

Hoca nereye geldiğini de çok iyi biliyor, ne yapacağını da çok iyi biliyor. Başkanın hocayla alakalı verdiği beyanatların farkında. Taraftarın reaksiyonu, son derece doğal. Taraftar takımından ne bekler? Ben ne beklerim. Başarı beklerim. Biz sıradan bir takım, sıradan bir kulüp olmadığımız için başarıyı uç noktada isteriz. Bırak mağlubiyeti, beraberlik bile Trabzonspor taraftarı için tahammül edilemez bir neticedir. Kalkıp taraftarı suçlamak son derece yanlış.

AYRINTILAR >>>https://www.61saat.com/futbol/trabzo...i-h825024.html

61saat.com

Yorum

• Gaz alıyor sözde. Şimdi her yerde başkana güvenelim her şeyi düzeltecek diyen romantikler çıkmaya başlar.
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• "Taraftarın beklentileri doğrultusunda, ki bu işler sabırla, doğrusunu yapmaya çalışmak. Yapılan bazı transferler tutmamıştır. Doğrudur. Hoca değişikliği olduğu zaman genellikle bu tür şeylerle karşılaşırsın. bu da olasıdır. Bir hocanın oyun sistemi vardır, ona göre oyuncu ister. Hoca değişikliği yaşamış bu takım. Bazı oyunculardan istenilen verimin alınamaması doğaldır. Devre arası geliyor. Hocanın talebi, izleme heyetinin tavsiyesi doğrultusunda yapılacak transferler var. Zaten bizde onların çalışmasını yapıyoruz. Transferi dönemi geliyor. Hocanın talepleri, izlemenin tavsiyesi ile kulübün de imkanları doğrultusunda ara transfer döneminde transferler yapılacak. Önümüzdeki 25 maçımız var. Süper Kupa Finali var."

Yani tutmamıştır dese hatasını kabullendi diyeceğim ama öyle bir cevap vermiş ki Eddie kalsa Plaza, Afobe gol makinesi olacaktı sanki.

Hoca değiştiği için futbolculardan verim alınamıyor. YANLIŞ

Futbolcular yeterli olmadığı için hoca değişti. DOĞRU

Bu takım hocasız şampiyonluk için yarıştı. Doğru kadro ile ufak tefek değişiklikler yapıp devam etseydik hocasız da oynardı o takım.

Devre arası doğru hamleleri yaparsın umarım.
              ( ゚д゚)

Yorum

• Bir çoğumuzun tahmin ettiği gibi kaos olmasın diye hedefi yöneticilere çevirdi ancak dünkü ifadelerindeki söylemleri çoğul değil tekil şahıs olarak dile getirmişti...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ünal hocanın ayrılmasından beri yönetim yoluyla kaosa sürükleniyoruz. Uğruna bir şampiyonluk verdik ve görünen arkasında her ne dönüyorsa göründüğü üzere takımı olumsuz etkiliyor. Yani bu küfürü ettiği kişi, kadro dışıların belirlenmesini yönetimden birileri gerçekleştiriyorsa çıksın kim olduğunu söylesin, sızdıranı açıkça söylesin. Kulüp mü yönetiyorlar entrika dizisi mi çekiyorlar belli değil. Hocanın isteğini, arzusunu kırmaya ne hakkınız var. Sözlerine de inanmadım bu arada.

Yorum

• gaz almaya devam..
                    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Konsensus yine bir roportaj ile olaylari geçistiriyorlar. Ucak umrumda degil olaylar. Artik sona gelinen hikaye , taraftarın yaka silkmesi var...

O gencecik çocuklari dusun ve camianin huzuru icin kongre karari al..

Artik bıktık..

Yorum

• Başkan gittikçe Kılıçdaroğlu'na benzemeye başladı...
                        Yapıştı koltuğa.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hala daha sosa ve novak diyenleri anlamak mumkun degil sosa denen adam toplasan trabzonda 1 sene top oynamistir gecen sene son duzlukde penalti atmak disina birsey yapmamistir bu adamlara şikebahce taraftarlari sabah aksam sovuyorlar asla şikecilerden aldiklari paralari hak eden oyuncular degiller yapilan transferin yanlis olmasi yerlerinin doldurulamamis olmasi bu gercegi degistirmez, gecen sene baskan ve yonetimin sampiyonlugu sattigini soyleyip ispat edemeyen daha once de yazdigim gibi ahlaksizdir kul hakkindan da mi cekinmiyorsunuz iftira atmak bu kadar basit olmamali. yasanan sureci son duzluge girilirken hakemler tarafindan nasil dograndigimizi cabuk unuttu bu balik hafizali camia bunu bildikleri icin zaten cesaret edebildiler buna onceki sene ayni olayi gayseye yapamadilar maşalari yemedi bu kafada devam edin.cikip baskanin oyunculara, hocaya sampiyonlugu birakacaksiniz boyle emir geldi dedigine inanan dahasi ispatlayan varsa hodri meydan savcilik orda bu beladan utancdan kurtarin herkesi.sampiyonlugu satan adam sampiyonlugun onunde set olanlara en tepeden asaga dum duz gitmez bilmiyorsaniz konusmayin agir olun molla desinler herseyi elestirilir bu yonetimin baskanin ama sampiyonlugu satti denilemez ispatiniz varsa konusun yoksa susun dedikodu yapmayin mahalle agziyla bmn yonetimi bu yayvan agizlilara ve soylemlerine nasil musade ediyor anlamis degilim nerde kaldi şikecilerden farkimiz bu bildigin trabzonsporu şikeci yapar lafinizin nereye gittigini tartip soyleyin yazin..
                          Yonetim acil kongre karari almali ya guven tazemeli ya da ortaya cikan camianin arkasinda duran birisi varsa cekilmeli ..aldiklarinda takimin durumu ortadaydi bir ruzgar sinerjiyle geldiler ekonomik olarak bir yola girdiler herkes ornek gosterirken o sinerji tipki 2011 sonrasi gibi kayboldu nedenini arayan secimde trabzonlunun oy attigi adamlara baksin ibb yi ben kurdum dedigi gun olay orda bitmisti zaten gerekli mesaji aldi herkes boyle vurdum duymaz dun yedigini bugun unutan adamlarin oldugu camiaya az bile yapiyorlar.son 18 senede siyaset tarafindan calinan 3 sampiyonlugumuz var 3 unde de ayni aktorler sahnede ve ne hikmetse bu adamlara ders vermek yerine her secimde utanmadan basinin taci yapan sonrada sucluyu baskan oyuncu hocada arayan dedikodulara siginan sehir ahmaklikdan uyanmadikca daha cok masa basinda hakki sampiyonlugu calinir daha cok baskan hoca oyuncu yer.akılli sagduyulu olmak buna gore hamleler yapmak gerekir acele ile alinacak her karar daha buyuk zararlara yol acar..trabzonsporun en buyuk dusmani yine trabzonlunun kendisidir bu gercen 100 sene gecse de degismez.trabzonlu once aynanin karsisina gecip kendisine bakacak son 18 yilda kaybedilen 3 sampiyonlugun sorumlusu kim arkasinda hangi aktorler var , ben nerde hata yapiyorum diye ondan sonra elestirecek diger unsurlari..iftira atmak komplo teorilerine inanmak islerine geliyor buyuk cogunlugun vicdanlarini boyle rahatlatiyorlar uyanin artik da tepkinizi koyun sehir olarak kurunun yaninda yatmakdan biktik!!!
                          Geçen ben de bunu yazdım.

Ağaoğlu'nu sevmem yöneticiliğini beğenmem.
                          Ama şampiyonluğu sattı demek nedir ağa
                          Şampiyon olsa heykeli dikilecek kafadan en az 10 yıl başkanlık kredisi alacak efsane olacak ama ne hikmetse bir sekilde şampiyonluğu satıyor

Ulan bu adam bu kadar mı gerizekalı.
                          Veya size soruyorum bunu diyenler siz hangi ortam ve seraitte şampiyonluğu satarsınız
                          Hiçbir zaman değil mi?
                          O zaman Ağaoğlu neden satsın.
                          Yanlış yaptı demek başka bir şey süreci yonetemedi demek başka bir şey şampiyonluğu sattı demek başka bir şey
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Açıklamaları hiç tatmin edici değil her zamanki gibi kendisini kurtarmaya çalışmış. Röportajda Sörloth'un adı geçmemiş bu ilginç.

Tek yapması gereken kadroyu koruyup 2-3 takviye yapmaktı. Yıllardır futbolun içinde olduğunu söylüyor ama şampiyonluk kaybedildikten sonra sil baştan takım kurmanın ne kadar aptalca olduğunu öğrenememiş. Belki yıllar sonra kendisiyle bir röportaj yapılır ve Alanyaspor maçından sonra olanları korkmadan anlatır.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Şahsen başkana güveniyorum. Devre arası transfer dönemi ile son 3 aydır yaşanan tüm olumsuzluklar unutulur.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İşin garibi ve üzücü tarafı ne biliyor musunuz.

Başkan olacak bir tane kaliteli adam yok.

Yeni bir başkan seçildiğinde yeni bir yüz geldiğinde eski yönetimlerin fahiş hatalarını tekrar etme garantisi var, bu hataları yapmama olasılığı ise yok.

TS yönetimlerinin tarihi budur.
                                Rahmetli Özkan sumeri bir tarafa koyup sıralayacak olursak:

MAY, Atay Aktug, Nuri Albayrak, Sadri Şener, İHO, Usta, Ağaoğlu.

Hangisi diğerlerinden fark yaratan profesyonellikte kubu yönetebildi.

Cevap: hiçbiri

İy miy etmeye gerek yok arkadaşlar.
                                Çare kulübün acilen satılmasıdır
                                Başkan olabilecek kaliteli insanlar her zaman var olacaktır.

Para suyunu çekmediyse görev seni çağırıyor
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X